Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 579
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
Зеле той зетя ти ши стани известен нали е модел и на плаката, ама твоята мома много я криеш все на село или Владиславово..
Пфуй да се оплача до 10 дни ни предстои местене, другата седмица идват да сглобяват мебелите, чистя и стартираме с багажа..Проблема е, че месец-два няма да имаме стабилен ток, което  автоматично включва смъкване/качване  на ръце на количката , но до 3 ет ще го преживея . Искаам си къщата. Стискайте палци !!!
Диването му е жега, не иска да спи и мрънка. Днес идват мама и тате на гости, а после свеки (нали е пенси вече) да гледа Мише докато оправим багажа

# 271
Здравейте мамчета Hug
Евелинка ами ако можеш отиди и ти за малко.Не мисля че ще те забрави просто ще му липсваш Grinning.Аз честно да си кажа не съм се разделяла с малкия и не знам как ще го понеса.А септември или може би другата година се каня да отида да поработя малко в Италия поне 1 месец.Освен това имай в предвид че в Китен има страшно много комари поради това че там има една река но не помня как се казваше /мисля че беше Ропотамо/ заради която наистина е голям ад.За това нека вашите да вземат предпазни мерки.
Лови радвам се че Косето си е същото детенце. Hug
КалиМа хубаво сте подели инициатива ама не знам тука за София кой ще се сети че положението е трагично.... #2gunfire
Миринда радвам се че нищо й няма на Ема и е от зъбите.Стискам палци да избият по-скоро.
Галенце а на тебе бързо възстановяване.. Peace Praynig
Хера много сте сладки с туй басейнче.. Mr. Green
И ние му купихме ама не сме го надули още. Whistling
Оф днес ще е страшна жега и не знам къде ще се дянем.

# 272
  • Откъм Варната
.....КалиМа хубаво сте подели инициатива ама не знам тука за София кой ще се сети че положението е трагично.... #2gunfire...

Ето има и за София http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199154.0

# 273
Аз всеки уикенд оставям Реа на нашите и съм супер доволна. Винаги "за", а щом и на морето ще го водят още по-добре- пускай го.

# 274
# 275
  • София
Евелинка, аз лично бих отишла. Няма да те забрави, но дори и да се получи, ще си спомни, като се видите. Щом е в сигурни ръце използвай да отпочинеш и да събереш сили. Не пропускай възможност Peace.
И аз съм на същото мнение. Важното е, че Благо е в сигурни ръце, а мама ще има време да си почине.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт