Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 581
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТА 9-ТА МЕСЕЧИНКА НА СЛАВЧО НА ХЕРА. ДА Е ЗДРАВ, ВИНАГИ ТАКА ЗАСМЯН И ПОВЕЧЕ ДА СЛУШКА!!! baloni

# 226
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Херка, честита месечинка!
Мира и Ради не се изправя...., та той сега се научи на коленка.., та камо ли от легнало положение.... За спането сутрин спи 2 х 30, 40 мин, следобед около 2ч.

Климатик нямаме, а ид а имахме нямаше да го пускам (то така ме е страх с тия болести)

Момичета, аз съм зле Cry. Днес ходихме до друг доктор във ВМИ, лекува футболистите.... Та със скъсани връзки на капачката съм Cry, с една шина съм и трябва да я нося 25 дни. В коляното се е събрала кръв и ако не спада оттока ще ми правят пункция. Докторът ми каза психически да се подготвя за операция, не сега , но след няколко години, малкия да поотраснел (на мен това ми се случва за 2 път, първият път се оправи с абсолютен покой 1 месец). Ако знаете ще сълзи пролях...... Cry. Както и да е, ще се стегна, Ради да оздравее и отиваме на Търново. Иначе съпругът ми вчера се справи блестящо с Ради Simple Smile, за пръв път го изкъпа сам...
Много ми е мъчно...., но дано се размине с най-малкия дявол....

Евелинка и Зелче, аз нищо, че паднах, не измислих заглавие  Laughing

# 227
AIR  Praynig дано се размине операцията.Този инцидент ще е края на черната серия и след това само приятни неща ще ти се случват ,сигурна съм Peace

# 228
Привет и от нас Hug
Момичета хрумна ми едно заглавие за нова темичка:ЮЛИ,АВГУСТ ДОЙДЕ,ОКТОМВРИЙЧЕТАТА ТРЪГВАТ НА МОРЕ newsm03
Сашик днес  за пръв път от няколко дена хапна цяло местно пюренце от заешко цялото бурканче го излапахме и сега спинкаме сладко  sleepuu
Аз пък на мойте от къщи съм слжила едни постни лозови сърмички,вече незнам какво да им готвя,само постни манджички въртя newsm03
AIR дано всичко мине добре и вече да няма лоши неща Peace
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СЛАВИ! smile3525
ОТИВАМ ДА СИ ВЗЕМА ЕДИН ДУШ ЧЕ ЦЯЛАТА ПЛУВАМ ОТ ПОТ.

# 229
Здравейте!

AIR, много мъчно ми стана за теб като разбрах, но и аз като Илианка мисля, че това ще е края на черната серия. Това за Бачковския манастир е добра идея...Стискаме палци да се размине операцията Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за климатика - пускам го. Заспи ли Криско го завиваме и пускаме да се охлади. Като се събуди и е в стаята го спираме, но снощи детето от зор не можехме да го приспим 2 часа и накрая се принудихме да охладим и после да му пуснем прахосмукачката/стар метод за приспиване при нас/. Това обаче не попречи от 00.30 ч. да се събужда, да се врътка и да не спи- побъркахме се цяла нощ и ние и милото хайванче.
за спането - сутрин след млякото, или по-късно към 11ч спи по 30 мин., на обед го слагам между 2 и 3 ч, но спи максимум до 16ч и само вчера до 16.30ч и докато стане време за банята понякога не издържа и го слагаме пак за 30-40 мин...Имаме случаи и като на Пламена - чудим се какъв шум да вдигнем и да го събудим преди банята в 21ч. Laughing

Heart Eyesна всички за сега, оставям ви докато зверо спи да свърша нещо.

# 230
И аз качих няколко снимки, че ни забравихте:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=130

# 231
Привеет!

За климатика, пускам го, че иначе е мор. Ние сме със западно изложение и от 2ч. нататък не се живее. В момента Стела спи на хлад и й е много по-комфортно, отколкото ако се сварява. И спи по-дълго така.

Мира, Стела спи 2 пъти по1.5ч., аз на твое място не бих се тревожила че спи по 2ч, а напротив, радвай се и си използвай времето. За ставане от легнало положение е направо абсурдно да говорим!  Laughing

# 232
  • София
Ехааа момичета, един ден не съм чела и съм пропуснала хубавите новини.  Simple Smile
Хери да са ти живи и здрави племенниците!  Peace
Евелинка, честито и на теб!   bouquet Браво за куража! Желая ти лека и безпроблемна бременност и февруари да си гушкаш една сладка мома водолейка!  Heart Eyes
Аир, така ми е мъчно за теб.  Sad Дано този инцидент е края на тази черна серия. Бързо въстановяване и задължително запали свещичка. Дано от тук нататък да ти се случват само хубави работи.  Hug  Hug  Hug
Мира и ние не се изправяме още, ако му помагам го прави, но сам - още не може. В количката от легнало положение се изправя в седнало, но само там.
За спането - сутрин 1-2 часа и следобед 2 часа.
Момичета, разгледах снимките, много са ви сладки бебоците. Пу-пу  Heart Eyes

# 233
AIR каква е тая черна серия при теб?! Аз бях със скъсани връзки в коляното и ми правиха пункция точно както при теб, бях 1 месец с гипс. Оправих се, но когато се сменя времето ме понаболява. Ти си силна, но защо съдбата решава да изпита силата ти?! Дано и Ради да се оправя, че поне малко да се поуспокоиш  Hug

# 234
Момичета благодаря ви за отговорите. Hug
Сега вече съм по-спокойна че не сме назад с материала ами нещата си вървят по норма.. Mr. Green
Аир мила и аз стискам палци всичко да минава по-скоро и да останат лошите моменти зад гърба ви. Praynig Praynig PraynigЗнам че след всяко лошо идва и хубавото така че горе главата. Peace
Айде лека ви нощ от мен. Hug

# 235
  • Варна
Здравейте за малко , преди да поема и аз към леглото .
Мира от легнало положение няма никакъв шанс да се изправи , само се търкаля на всички посоки , прави някакви опити за подобие на пълзене . Иначе като е седнал , понякога посяга да се изправя , но не успява , краката не го държат още.
За спането - ами спи си , горе долу толкова . Сутрин или спи до 10 , с едно пробуждане за цица към 7 , или ако стане по-рано , после ляга и си доспива 1 - 1 1/2 , че и 2 часа . После към 1 - 2 както дойде , пак спи горе долу толкова . Откакто сме се прибрали във Варна , почти не се буди нощно време . Даже 2 нощи спа непробудно от 21 до 7 , чак ме изуми . Само дето аз на сутринта щях   bombs Нали обикновено си хапва неколкократно през нощта , ей така за тонус.
Хайде към леглото , че днес нещо ми е крив деня , да свършва по-бързо , утре с нови сили. smile3524

# 236
  • Откъм Варната
Ох не съм ви чела, минавам на бързо че нещо не мие добре и ще си лягам, само имам една питанка какви документи да приготвя за да изляза в отпуска по майчинство, някой ако може да ми прати на майла ( в профила ми е ) някакви образци много ще съм благодарна

Hug

# 237
  • Виена
Хайде и аз да мина набързо  Hug
 Аирче мила,много ми стана мъчно като прочетох какво си изживяла  Sad.Честно да ти кажа направо се просълзих.Поставям се на твое място и си представям какво ти е.Ти си силна,не се предавай!Всичко ще си дойде на мястото съвсем скоро  Hug  Heart Eyes Hug  Heart EyesHug
 На Влади също му е трудничко изправянето,но вече взе да му хваща цаката  Crazy.Доста си е нестабилен обаче все още.
 За спането си ми е голям поспаланко (да не ме чуе дявола)На всеки 2,3 часа му се доспива.Спи по 1,2 та дори понякога(когато легна с него ) и по повече часа Heart Eyes
 Ели много е сладък бебко  Heart Eyes.Наистина бяхме ви забравили  Wink
 Климатик и ние нямаме,но мястото където живеем е хладничко.Иначе ако беше жега със сигурност спасението си е климатика.Не бих измъчвала бебко в тия нечовешки жеги  ooooh!
 Хайде аз да ставам,че нали набързо седнах да пиша  Sunglasses.
 Лека Нощ на всички   love001 smile3524

# 238
  • Варна
Здравейте Hug
Да се отчетем и ние с мерки и теглилки Wink 8,400 кг. и 71 см. е момата. Heart Eyes Всичко й е наред, само дето нещо не беше на кеф и като я съблякох в кабинета така писна... ooooh! Докато не излязохме не млъкна. От какво толкова се уплаши. Thinking Другата седмица сме на Манту, дано да има реакция, че да не я бодат пак. Praynig
За спането - имахме си режим сутрин спи по 1 час, а следобед 2 пъти по около 40 мин., ама напоследък така се обърка... Днес например спа от 13:30 до 16:30 Shocked и след това в 20:00 тъкмо щях да наливам вода за къпане, взех я за малко и тя клюмна главичка на рамото ми и ми заспа в ръцете. Shocked Shocked Shocked Остана си без баня... Rolling Eyes
За изправянето - сама не може, само ако й подам ръце. Опитва се да се хваща за облегалката на дивана, но за сега не й се получава нещо. Crazy
Хайде и от мен лека нощ. Отивам да си гушкам малката сладурка. (вече почти не я слагам в нейното легло, защото е до прозореца, а в тия жеги е все отворен, гушкаме си се тримата на спалнята Mr. Green )

# 239
Ауууууу какви новини....
ЕВЕЛИНКА,ЧЕСТИТА РАДОСТ.ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ  Браво за куража.Бабите да помагат много,че с прохождащо дете и коремче  Crazy Mr. Green
Хера,честита толкова дългоочаквана радост,да са им живи и здрави.
Разгледах всички снимки Mr. Green.Да си нацелувате хубавите октомврийски бебоци от нас.
Аир,стига вече толкова.Както са казали момичетата досега от тук напред само хубави неща да ви се случват,че много изживяхте.Дано не се стига до операция Praynig
Уж се бях надъхала да пиша много....пък само тая цвръцка изкарах Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт