Едно ми е такова... нищо не ми се прави, по 100 пъти на ден взимам душ... не се живее.
С много мъки, най-накрая убедих мъж ми, че без климатик загивам и поръчахме, но ще го слагат чак в понеделник, а дотогава - не знам направо. 
и на Ема и допада
Поне досега не ми е отказала нещо. Е, налага се да й ги пасирам преди това, че хич не може да гълта парченца, но си хапва (и аз покрай нея, че те каквото количество слагат
)
Ема е свикнала да ходи като я държа за ръчички и хич не се сеща как се ползва проходилката. Ако успее да се придвижи с нея, то обикновено е назад. 

Поемам пак към банята и после се трупясвам.

ама добре че паднах напред, а не назад че тогава
ама гледам от към веселата страна
ще се варим в собствен сос 

. Херка отдавна не се е изплющявала. Сега сериозно - добре, че не е стнало голям сакатлък! 
. Малкият бандит от днес отива при бабите (понеже сме в профилактика и няколко дни няма да имаме топла вода), та ще се въргалям из леглото. Имам и да уча, че във вторник ми е изпита по френски
.
! 
Отварям само вратата на терасата и така я караме.
.Иначе на лакти от седнало положение се изправя ама от легнало ъхъ...
спим- сутрин като стане , след час ляга спи поне един час, ей сега след малко към 12 я слагам пак спи пак поне един час, някои път спи в интервала 3-6 някой път не, ако спи после от 6-9 не спи, ако не е спала спи след шест поне 40 минути, откарва и много повече, вчера например заспа в 7.30 и не стана до 9 ходихме да я будим
Ако го оставя да се държи някъде и да стои прав много бързо се пуска и се мъчи да подскача, диването и има опасност да падне като талпа. Още не може да стои стабилно сам, тръгнал да ми скача. Препоръчани теми