.Пожелавам ти лека бременност 

.Къпах го с мен в басейна за големи.Много се кефеше,голямо шляпане беше.Вечерта като се прибрахме всичките бяхме направо гипс
.Аз си легнах с него в 8 часа и спах като умряла сутринта до 7,когато той ме събуди.Не съм спала толкова много и така хубаво от незнам и аз кога
.Ето и малко снимки(яд ме е,че не направих повече,ама нямаше кой да плува
)
Страхотни новини днес и настроението ми е максимално високо.Честито ви бебчета,Хера и да са ви живи и здрави
На Евелинка,лека и безпроблемна бременност и догодина с още един бебок
Добре дошли на Верчито е Йоана
Мира,личи че сте си изкарали сyпер
Още много летни емоции.Фрики,благородно ви завидяхме за стаята нa Андрес.Замисъла ви е чyдесен.Вяра днес става на 8м. и по този повод бяхме на консyлтация.Наддала е само 100гр. и е пораснала с 1см.,т.е.сега мерките и са 7.600/65см.Иначе доки я прегледа и я хареса.Каза да и давам вече четвърт жълтък в зел.пюре.Aз досега не съм давала,защото ние късно се захранихме.Вчера много се измъчи горката,беше се запекла макар че редyвам запичашти с разхлабващи храни.Сега вече се изходи и видимо е по спокойна,слава Богy
Слетобед като се наспат с кака си ще ходим на забавления с едни приятели.Засега чао от нас и поздрави на всички бебоци

ЖЕЛАЯ ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА ДА БЪДЕ И СЕГА ЕДНО МОМИЧЕНЦЕ! 

.
,защо нямаше в софийските градинки басейни добре щяха да ни дойдат сега,ама............

.Моят рожден ден е на 25.02 
Голям инат. 

,каквото дойде да е живо и здраво детенцето това е най-важното
.
.
!
, сигурно ви омръзнах, но ви чувставам толкова близки и ми олеква като споделя..... Извинявам се отново! Добре,л че не е за детето, а за мен! 
, адска болка, ревнах с глас. За беда татито беше отскочил до работата за малко, не мога да стана, Ради се разплака, аз се дотътрих при него по дупе
и ревяща
. Добре, че беше в проходилката та го гушнах и звъннах на татито.... Докато си дойде ревях с глас, можете да си представите какво ми мина през главата - че няма да мога да си гледам детето, че ще проходи, а няма да съм аз тази, която ще го държи..
. Отидохме веднага на ортопед, после снимка... За щастие няам нищо счупено, само луксация на капачката на коляното
. 2 месеца да ходя с някаква специална наколенка с дупка в средата (а днес мъжа ми ми купи една рокля..
), няколко дни пълна почивка....Сега куцукам и ме боли като стъпвам, не трябва също много да клякам ... Добре че съпруга ми си е вкъщи тези дни, та да поеме Ради. Другата седмица отиваме на Търново..... И всичко това стана заради еднио глупави турски чехли от 2 лв
. Ако имате такива - хвърляйте ги.... 

И аз съм водолейче така че убави хора сме бъди сигурна.. 

А това което ти се е случило е направо ужасно пожелавам ти скоро да се възстановиш. 

Аз още не смея да се израдвам. Само ми се спи, не ми е лошо както с Благовест. Постоянно се чудя дали бебето е наред
- абе старата песен на нов глас. Припишквам от време на време някое тестче само за да видя пак втората чертичка (такава хубава и с Благун не е била)
.
! Препоръчани теми