Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 617
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
  • Виена
Здравейте  Hug Hug Hug
 Верчиту радвам се,че бебе Йо вече е добре  Hug
 Евелинка честито  Heart Eyes.Пожелавам ти лека бременност  Hug
 Херка честито и на теб.И много ти е готина количката!  Hug
 Мира много готини снимки.И въобще много готино е било там където сте били.
Ние вчера най-накрая отидохме на басейн.Беше супер.Досега не бяхме ходили на това място и останах приятно изненадана.Имаше 3,4 басейна и толкова много полянки и заведения покрай тях...И бебо се представи много добре  Heart Eyes.Къпах го с мен в басейна за големи.Много се кефеше,голямо шляпане беше.Вечерта като се прибрахме всичките бяхме направо гипс  Crazy.Аз си легнах с него в 8 часа и спах като умряла сутринта до 7,когато той ме събуди.Не съм спала толкова много и така хубаво от незнам и аз кога  Crazy.Ето и малко снимки(яд ме е,че не направих повече,ама нямаше кой да плува  Flutter)
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143126&view=1&photo=41

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 18:18 от Tedito_799

# 196
Eвелина, ЧЕСТИТО!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Евелинка страхотна новина !!!!!!
Честито! Лека и безпроблемна бременност.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 14:28 от Iliana _

# 198
Здравейте момичета Simple SmileСтрахотни новини днес и настроението ми е максимално високо.Честито ви бебчета,Хера и да са ви живи и здрави PeaceНа Евелинка,лека и безпроблемна бременност и догодина с още един бебок  ylinfantДобре дошли на Верчито е Йоана PeaceМира,личи че сте си изкарали сyпер PeaceОще много летни емоции.Фрики,благородно ви завидяхме за стаята нa Андрес.Замисъла ви е чyдесен.Вяра днес става на 8м. и по този повод бяхме на консyлтация.Наддала е само 100гр. и е пораснала с 1см.,т.е.сега мерките и са 7.600/65см.Иначе доки я прегледа и я хареса.Каза да и давам вече четвърт жълтък в зел.пюре.Aз досега не съм давала,защото ние късно се захранихме.Вчера много се измъчи горката,беше се запекла макар че редyвам запичашти с разхлабващи храни.Сега вече се изходи и видимо е по спокойна,слава Богy PraynigСлетобед като се наспат с кака си ще ходим на забавления с едни приятели.Засега чао от нас и поздрави на всички бебоци Hug

# 199
Евелинка честито и лека бременност   preggo bouquet  bouquet  bouquet
Херич, ластик ми требе на мен че от време на време да ме удря телефона да се сещам за него Embarassed ей сега е на вибрация и не помня къде го зарязах  smile3537

# 200
Привет Hug
ЧЕСТИТА БРЕМЕНОСТ ЕВЕЛИНКА! smile3525ЖЕЛАЯ ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА ДА БЪДЕ И СЕГА ЕДНО МОМИЧЕНЦЕ! newsm04
ИНАЧЕ ТЕРМИНА 25.02 НЕ Е ЛОШ.АЗ ПЪК ДА ТИ КАЖА ПО-ДОБРЕ РИБИ,ОТКОЛКОТО ВОДОЛЕИ. newsm03
ЕЛЕНАе риба и е много свястно и тихо дете newsm03 .
Днес бяхме на разходка от 9.00 и 12 се прибрахме,ужас е на вън пещ в истинският смисъл на думата newsm03,защо нямаше в софийските градинки басейни добре щяха да ни дойдат сега,ама............
Довечера след 6 сме на вън по-хлад.
ХЕРА ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТИ ДА НОСЯТ! newsm03
ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА МОЯТ САШИК СЕГА В ЖЕГИТЕ САМО ЯДЕ ПЛОДОВИ ПЮРЕНЦА,СОКЧЕТА,ТЕЗИ ГОТОВИ ЛЕКА НОЩ КАШИ И АМ ,никакви др пюрета не иска да вкуси,ама разбираемо е от тия жеги как да ми яде момчето. newsm03
Прятен ден на всички и прятни разходки newsm03

# 201
Лелееее ама страхотни новини newsm44

Първо Хери да са ти живи и здрави племенниците.Много са чакани и бленувани, нека сега много да ги радват и ощастливяват Hug Hug

Евелинка, честито и на теб.Желая ти най-леката и безпроблемна бременност.Февруари сладка,малка водолейка Hug Heart Eyes newsm32

Ох, аз се разтопих от кеф-много готино ми стана от тези новини rotfImao rotfImbo  love001  love001
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Теодора, моля,  без обиди- Водолеите сме супер, особено жените, затова стискам палци на Евелинка за щерка водолейка Praynig

# 202
Леле, Евелинкааааааа! Честито, мила! Завиждам ти за смелостта и ти пожелавам много лека бременност и щастлив финал!  Hug  Hug

И ние се завърнахме от морето, изкарахме си хубаво, само дето хич не си починахме. Бяхме в хотел на 1ва линия и целият джангър беше под прозорците ни. Наистина не си заслужаваше да плащаме повече за гледка към морето, трябваше да вземем от задните стаи, ама не го бяхме преценили. Както и да е, радвам се че се върнахме благополучно и на Стела й понесе добре. Ще кача снимки след малко и от срещата с Мира и малкия сладур. Ние пак сме си проблемни с яденето и така... Сега нямам повече време, но после ще дам линк към снимките

Исках само да ви питам как спят бебетата, с какво ги завивате, аз я слагам с боди с къс ръкав и в една от най-тънките торби.

# 203
Ееееехххх най накрая една бременна.Евелинка пожелавам ти мнооооооого лека бременост и раждане preggo twin_neutral
Догодина още едно smile3521.Моят рожден ден е на 25.02 newsm03
Момичета  големи проблеми с моя мъж не можем да се разберем за жилището което правим в момента.Сега сме на тема коя стая какъв цвят и тапети да бъде. ooooh!Голям инат.

# 204
Ето ни и нас Hug
Евелинка  Heart Eyes,честито ,лека и безпроблемна.И на края да гушнеш още един прекрасен бебок
Херка честито на братовчедка ти .Да са и живи и здрави и много да я радват Hug
Айрче мила стискам палци малкия Ради бързо да се оправя  Peace Heart Eyes

# 205
Ето ни пак Hug
Поне поспа днес дзверко,та и аз се излегнах за 1 час smile3524
Eli_gu нямам нищо против водолеите,ама повечко харесвам рибките newsm03,каквото дойде да е живо и здраво детенцето  това е най-важното newsm03.
На вън  е голяма пещ,май към 7 ще излезем на вън,сега преди малко си подадохме  нослетата със САШИК на тересата и веднага вътре влезахме.
Леле пак сме докопали едно цвете,цветар ще правим наш САШИК Flowers Four Leaf Clover.
Най-новат ни беля е лазим до саксията на пода,ако има такова дърпаме листата,бъркаме и вадим пръст хапваме от нея или майем къде намерим,ама вече мама ТЕДИ скри всички саксийки и сега ядосваме Simple Smile

# 206
  • Някъде в Европа...
Евелинка, честитооооооо Heart Eyes!
Лека и безпроблемна бременност и това, което искаш да се сбъдне! Peace

Добре, че на днешния ден има и хубави новини.... Аз пак се включвам с лоши такива Sad, сигурно ви омръзнах, но ви чувставам толкова близки и ми олеква като споделя..... Извинявам се отново! Добре,л че не е за детето, а за мен! Praynig

Първо хубавото: днес на обед Ради яде зеленчук. пюре и то с голям апетит. Аз обаче му предложих само половин кафяна чашка, да ен го натоварвам изведнъж, все пак 3 седмици беше само на кърма... Хапна детето, после го сложих на гърнето и се изака Laughing. Облякох го за разходка....., влизам в банята да изплакна гърнето и.. следва лошото: подхлъзнах се и паднах, коляното ми се изкриви на една страна и изщрака 2 пъти Cry, адска болка, ревнах с глас. За беда татито беше отскочил до работата за малко, не мога да стана, Ради се разплака, аз се дотътрих при него по дупе Cry и ревяща Cry. Добре, че беше в проходилката та го гушнах и звъннах на татито.... Докато си дойде ревях с глас, можете да си представите какво ми мина през главата - че няма да мога да си гледам детето, че ще проходи, а няма да съм аз тази, която ще го държи.. Cry. Отидохме веднага на ортопед, после снимка... За щастие няам нищо счупено, само луксация на капачката на коляното Sad. 2 месеца да ходя с някаква специална наколенка с дупка в средата (а днес мъжа ми ми купи една рокля.. Sad), няколко дни пълна почивка....Сега куцукам и ме боли като стъпвам, не трябва също много да клякам ... Добре че съпруга ми си е вкъщи тези дни, та да поеме Ради. Другата седмица отиваме на Търново..... И всичко това стана заради еднио глупави турски чехли  от 2 лв #Cussing out. Ако имате такива - хвърляйте ги.... Naughty
Не знам какво става направо, от едно се отърва, друго връхлита... Не съм вярваща, но в неделя ще отидем до Бачково да запаля някоя свещичка...

Стига вече, че чак аз се ядосвам на себе си, включвам се само с лоши новини...

Благодаря ви, че ви има! Много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и малко снимчици, че забравихте моето мишле Wink

http://images18.snimka.bg/003221645.jpg
http://images18.snimka.bg/003221642.jpg  - тази е след инжекцията на Ради и преди моето произшествие.
http://images18.snimka.bg/003221638.jpg

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 19:00 от AIR

# 207
Момичета здравейте   Hug
Радвам се че са ви харесали снимките ама наистина уикенда си беше хубав и сега пак сме на селоо. Mr. Green
Честито на Евелинка ау как се радвам браво и лека и безпроблемна бременност. Hug Hug HugИ аз съм водолейче така че убави хора сме бъди сигурна.. Mr. Green
Хера честити близнаци и на вас да са ви живи и здрави и нека да растат много хубави и здрави бебоци. Peace
Теди и вие сте големи сладури ама как само се кефи на тая вода. Grinning
Аир радвам се че Ради вече си хапва пюрета по което личи че настроението и апетита вече са налице. PeaceА това което ти се е случило е направо ужасно пожелавам ти скоро да се възстановиш. Peace
Слийпи и на вас стискам палци за по лека и спокойна вечер. Praynig
Айде аз отивам да готвя... ooooh!

# 208
  • Откъм Варната
Мали какви работи ставали аз докато се занимавам с протести и агитации на народа

Честито на Евелинка, лека и безпроблемна бременност

Хера честита ви количка, като додити до Варна некой ден ши повозиш Митака малко

Фрики стаята е супер, онази мама от Варна дето се интересуваше май загуби интерес като разбра че не съм фирма и не се занимавам основно с това, много и здраве, аз един ден като ни построят кооперацията ще си нарисувам на всички стени по нещо подходящо за съответната стая

# 209
Здравейте момичета!
Благодаря ви за топлите думи!  Hug Аз още не смея да се израдвам. Само ми се спи, не ми е лошо както с Благовест. Постоянно се чудя дали бебето е наред  Crazy - абе старата песен на нов глас. Припишквам от време на време някое тестче само за да видя пак втората чертичка (такава хубава и с Благун не е била) Embarassed. Нина не иска сега да ме преглеждат, а в 7-8 седмица, а дотогава има почти месец  Confused. Иска направо да се види има ли сърдечен ритъм, както каза "точиците" не представлявали интерес.
За зодията - искам да е Водолей - Митко е Водолей и тайничко си мечтая даже да е на неговата дата - 11.02. Само че Нина ми каза, че толкова рано няма да я убедя да го извади, щяла да се постарае за Водолей, но през последните дни преди да влезне в Риби. Каквото и да е - мое си е и няма да го връщам, я  Crossing Arms.
Сега да ви се похваля - бяхме на консултация и змея е станал 8.950 и 71 см. И което е по-важно - има зъбче!!! Голяма патка съм да не съм го забелязала, хем сутринта му ровичках в устата (диването се самозахрани с целулоза от една салфетка, та я вадих парченце по парченце).
Следобед бях с една колежка от декемврийките и разходихме бебоците.
Ейрче, много неприятни неща ви се струпаха. Стискам палци да се оправиш по-скоро, и ти, и Ради! Hug
Лека вечер и  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт