Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 620
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
Мира,много сте лъчезарни на снимките,което показва,че сте си изкарали добре.Първото моренце на Калоянчо вече е отбелязано.

# 181
  • Стара Загора
Прелитам на бързо Tired тъкмо щях да пиша дълго, дълго и диването се събуди.. Twisted Evil
Загубих се защото едно че нямам нет като хората..второ празнувах близнаците на братовчедка ми - Борис /3600 кг./ и Вероника /2 650кг./ които се родиха вчера Heart Eyes Много съм горда. след 6 г. ходене по мъките след инвитро и лежане и серклаж тя роди най- сетне така желаните деца. Сега като ходя във Варна ще ги мачкам Mr. Green
Ще пиша пак  Crazy
Фрики страхотна стая Flutter
За зъбите - имаме 2 броя само.
Бяхме на консултация - 9 350кг. 73см.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144169&photo=14

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 08:09 от Хера

# 182
Хера честито на братовчедката да са и живи и здрави бебчетата!Милата ,сигурно с татито не са на себе си от щастие.
mira sm , от снимките наистина си личи ,че сте си изкарали чудесно.
Ние бяхме в същия хотел/дето не ми хареса особенно/ явно си е до настроение бях преуморена от работа и затова негативното е надделяло.Както го описваш ти ми се прииска пак да ида.
Саши ми е голяма шматка плаче от други бебета и деца/русенки са наясно/ Вчера искахме да ги снимаме с Кръц, Цеци се обърна да го закача и Сашко като ревна ....
Дано да стане малко по-общителен  с времето.
Ето за какво говоря: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111081&photo=23

# 183
Честито Херич да са живи и здрави  Hug и само да радват мама и тати  Grinning надявам се да си ги поляла порядъчно   Mr. Green и то си е за гордост 6 години  Wink

Тази нощ спахме, ура  Crazy не смея да се зарадвам, че да ни разкаже играта днес от мрънкане  Whistling

Мира, супер хотел и добре сте прекарали  Peace

Фрики, супер е стаята  Peace

спирам за сега, ама не и за днес  Crazy от топлото ми изфиряса мозъка щях уж нещо да пиша и забравих Crazy

# 184
Добро утро на всички!!!
Аз малко се позагубих, но не ми се пишеше въобще. Embarassed Иначе чета редовно!!

АИР, ти за мен си една героиня! Толкова перипетии имахте с Ради! Такива нерви изхаби! Но и това ще мине.  Hug

Верче, радвам се , че Йо е вече добре! Това да е за първи и последен път! Praynig Hug

Фрики, браво за стаята! Peace Много ми хареса! Идваме на гостиии! Joy Joy

Мира, страхотно сте си изкарали! Браво! НА снимките личи! Искам и ние на море.....

Хера, честити бебчета!  bouquet Ама те големи, бе! Браво! Да са много здрави и щастливи! Hug

Илиянка, Саши плаче за Ния! Те направо се забравиха! Но утре...
На всички мрънкащи, болни и нервни бебоци, бързо справяне с проблемите!! Hug

Днес тръгваме за Русе (не знам с кой акъл в тези жеги)  да си видим таткото.
Няма да имам нет редовно, за това пожелавам на всички, много хубави емоции, смях и разходки и никакви болести и премеждия  вече!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 185
Ха добър ден и от нас с Мише
той заспа току що след като вилнее от 6ч
Не съм влизала отдавна, лаптопа нещо се обуби.. и сега съм гратис на систъра от компа
На всички болни - бързо оздравяване
Хера, да са ти честити бебетата..  Heart Eyes Heart Eyes Имаме обещано идване до Варна, Blush Mr. Green

Имаме зъбки - 3 бр избили, още 3 на път. Лигавотене ужасноооо
Вече сам се изправя само да се докопа до нещо за опора..след това се пуска с едната ръка, после с другата 2 сек стоеж и после летеж..Пооглежда се и айде пак

# 186

ти хвалиш ли се сега  Mr. Green с куини  ще разхождаш младежа, обаче са хубави да му се не види и завиждам  Mr. Green шегувам се да няма после сърдити   Peace

# 187
Добро утро!   #Puppy dog
Снощи Калоян заспа много бързо и си мислех, че ще спи спокойно, ама не. Събуди се по някое време с рев и го взех при нас на спалнята. То не беше въртене, не беше чудо! Най-накрая се кротна и заспа. Изведнъж като изтрещя нещо, подскочих... помислих, че блока пада, направо щеше да ми изкочи сърцето. Мъжът ми скочи като войник и се заоглежда за врага.  Rage След секунди Калоян запищя и не можах да го успокоя 10 минути. Оказа се, че прозорецът се е счупил. Мъжът ми уж бил затворил вратата на терасата в хола, ама тя се отворила.  Twisted Evil И като излезе силен вятър- тряс!  newsm61 Действието се разви в 3 часа. После неясно колко пак се приспивахме с Калоян, ама горкичкото ми то уплашено.
Вчера следобед пък гледам долната му устничка леко подута и има малко червено петънце. След около час посиня. Притесних се. Изчаках мъжа ми да се прибере и го заведохме на лекар. Оказа се, че няма нищо страшно, най-вероятно се е ударил. Днес е още синя, но не е подута. Чудя се за колко ли време ще мине?
Хера, честити ти племеничета (или каквито се падат)!!! Да са здравички и палави!   bouquet
Зеля, дано вече спи спокойно Пламена!

# 188
  • Някъде в Европа...
Привет!
Ангелинка, мерси за определението, но не мисля, че съм направила нещо по-различно от това, което би направила всяка от нас на мое място. Както обаче писах на Кръц, се моля след време това постоянно напрежение и изтощение да не доведе до по-сериозни последици за мен... Но няма да мислим лошото, де.. Naughty
Хера, честита придобивка! Да нацелуваш малките бебоци и бързо възтановяване на майката  Peace
Слипи, вярно много силен вятър духа. При нас само заскърца прозореца....Лошото, че продължава да духа...
Илиянка, ще се оправи Саши, оьооо и как ще гони мацките Laughing

Ради спи, като се събуди, кърмене и отивам е за инжекцията Sad. Ей сега сутринта пак си хапна плодово пюренце, супер, това ми говори, че бавничко се подобрява.. Praynig. Аз съм що-годе добре, още ме боли гърло и глава, нямам никаквъв вкус и мирис..., ям само заради кърмата..., вечер вдигам температура...., кашлям..., но ще се оправим и двамата...

Ставам, да поуправя малко!

Лек ден и приятни разходки!

# 189
  • Варна
Добър ден !
Ние се разходихме вече и едва се прибрахме в тия жеги.
Вчера се изтеглихме - Т 8.900 , Р 70 см. Не е чак толкова голямо кюфтето , а на мен ми се струва ужасно порастнал .
Хера да са живи и здрави бебоците ! Ама те много големи бе! Голям зор ще да е било ,но важното е , че финалът е супер . Много радости да носят на мама и тати! И да ги полеете още по-добре!
sleepy какви са тези среднощни екшъни! Горкия дребосъчко , кой знае той как се е уплашил . А синьото ще мине , няма страшно.
Iliana ми притеснителен младежа , какво толкова пък . Що да се дава без бой я . Ще му мине , няма страшно . И Димитър преди ревеше от непознати , ела да го видиш сега , има ли гости , е просто във вихъра си . Малки - големи няма значение , той си изнася цяла програма. Ей , сетих се . Класиката ни е свеки - от нея реве само докато я зърне от колата и докато не се неатоварим обратно не спира . Няма друг , от който да плаче.
Аз отивам да поизчистя малко къщата , докато звярът спи , може и аз да дремна малко даже.  Hug

# 190
Здравейте момичета!
Ейрче, дано ради се оправи по-скоро! На теб също бързо оздравяване! Hug
Херка, честити племеничета (или както точно ти се падат)! Да са живи и здрави и много палави! Hug
Благун спа ужасно тази нощ. Аз съм като ударен хеликоптер. Сега на всичкото отгоре нямаме вода. Към 2.30 ще го водя на консултация и после имам среща с едни приятелки. А сега нищо не мога да свърша в къщи. Ох, наоплаквах ви се едно хубаво.
Отивам да си поиграя с детенце - като ми се ухили и лошото настроение ми минава  Simple Smile .
Лек ден и приятна разходка! Hug

# 191
  • Стара Загора
Благодаря момичета за пожеланията Hug
КОТЕ, Зелчо и сие /вклю. и КалиМа...която е най-сериозното микало Mr. Green/ ще дойда до Варна и тогава вече трябва да се видим. И лично ще проверя телефона на Зелчо дали е със сезал вързан на вратлето Mr. Green
Евелинка да я издам....дебя я нея от моя форум "Искам бебе"...ама да си каже тя да не казвам аз Mr. Green че после пак ще излезе, че Хера е плямпало и клюкарка Crossing Arms което си е самата истина Mr. Green

# 192
Евелинка да я издам....дебя я нея от моя форум "Искам бебе"...ама да си каже тя да не казвам аз Mr. Green че после пак ще излезе, че Хера е плямпало и клюкарка Crossing Arms което си е самата истина Mr. Green
Ех, издебна ме...  Mr. Green Тя и Валката ме разконспирира.
Ами да си призная тогава (може да ми погледнете и лентичката). Та, 5г.с. съм, ама още не съм посетила доки, затуй си трая. Иначе от понеделник знам.  На преглед ще ходя втората седмица на юли - та ако може да се чуе сърчицето. Засега само се моля всичко да е наред  Praynig . Иначе терминът ми е 25.02. Баш Риби излиза, ама ще се помоля да го извадят Водолей, та в къщи да сме 4-ма въздухари  Crazy. Само дано всичко да е наред  Praynig . Тези дни ми е много еуфорично, а и все още не мога да го повярвам.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 12:51 от evelinar

# 193
Лелееее ама страхотни новини newsm44

Първо Хери да са ти живи и здрави племенниците.Много са чакани и бленувани, нека сега много да ги радват и ощастливяват Hug Hug

Евелинка, честито и на теб.Желая ти най-леката и безпроблемна бременност.Февруари сладка,малка водолейка Hug Heart Eyes newsm32

# 194
  • Варна
евелинка бравос !  newsm51 Дано всичко си е наред , тичай бързо при доктора да докладваш.   love001 от нас !

Общи условия

Активация на акаунт