Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 587
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!

Калоян се излюпи още в 6:30 и сега вече вилнее. Аз успях да си просна прането, да се изкъпя... абе работна съм  Crazy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Заглавието на Теодора ми харесва, но мисля, че ще звучи по-добре така: ВЕЧЕ ЛЯТОТО ДОЙДЕ, ОКТОМВРИЙЧЕТАТА ТРЪГВАТ НА МОРЕ  Laughing

Ние днес заминаваме за Девин. Накарах мъжа ми да си пусне отпуска, та да може да постоим 5-6 дни докато отминат жегите.  Mr. Green  Чака ме голямото опаковане на багаж.

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 07:46 от sleepy

# 241
Добро утро Hug
sleepy така промено заглавието за новата темичка е много хубаво Peace,остава някой да оформи заглавната старницата,мен в тия неща не ме бива. Embarassed
Ние в недялата ще се спасяваме от жегата и ще ходим на разходка за цял ден на Рударци,а утре мойта щерка ще ходи на разходка на Витоша с моят татко двамата,та ние с мъжо ще сме само със САШИК,ще видим къде и ние да отидем,че утре пак ще е горещо.
сашик си играе ама май вече сме огладнели,отивам да правя попарата. feeding
до скоро

# 242
Добро утро!
Малият е при бабите, а аз се наспах. След малко отивам да уча, че във вторник и четвъртък имам изпит. То само за този във вторник ще уча  Mr. Green.
За пробата манту - и ние трябва да правим. Спомням си, че някоя от вас беше правила - как точно протича?
Новото заглавие много ми харесва.   bouquet
Ейрче, как сте?
Лек ден и  Hug!

# 243
Добютро и от нас Flutter
И на мен ми харесва новото заглавийце Peace
Майчета моето чадо много се промени  ooooh!,докато беше кротка и се заиграваше сама сега ела да видиш Crazy.Не иска да стои въобще сама ,гони ме с паяка и пери ръце,не признава баща си или бабите все у мен да е у тях реве ,а най голямото чудо е ако излезна от стаята рев до задавяне ooooh! Tired.При някой от вас имали го това ,да ли е период ,ще ме побърка и до тоалетна не мога да отида Confused
Каката я спират от градина ,от понеделник сме пълна къща ,как ще се гледаме не ми стига ума ,ама да са живи и здрави децата все ще се оправим Hug
Ще бягам докато спи да свърша нещо щото после ще ми висне пак в ръцете Grinning

# 244
  • София
Добро утро от нас  Hug

sleepy, благодаря за кафенцето. Много добре ми дойде (макар и виртуалноMr. Green
Така преработено и на мен ми харесва заглавието.  Peace
^buba^, и Ачко си има такива периоди от време на време. Не иска при никой и само мен търси. Дано да е само период и да отмине и Вилянка да свикне и с други хора.  Peace
Евелинка, ние няма да правим манту. Има едва забележим белег и не се налага.
Отивам да му приготвя папкането и излизаме.
Приятен ден от нас  Hug

# 245
  • Стара Загора
Добро утро и от нас bowuu
мЕРСИ ЗА КАФЕНЦЕТО сЛИЙПИ Heart Eyes
Нашият тати снощи беше наряд и естествено Слави реши да изпробва нервите на майка си. Къпахме се и понеже баща му го оставя да цопа поне 30 мин във водата пък аз го извадих рано, рано и той реши да ми го върне Twisted Evil рева два часа  Tired Плувнах в пот цялата...само дето хабих водата преди това да се къпя Crossing Arms Crazy
Днес мисля да ходим на байсен защото татито ни почива и аз съм на смяна чак в понеделник сутринта Mr. Green

# 246
Добро утро

Не съм чела от миткане , а и нямах нет

Пускам снимки от вчерашната среща

ЦЪК Grinning

# 247
Привет и от нас! Вчера бяхме на консултация и сме качили само 150гр.сега сме8,420,и 73см. След това се разходих из моя си квартал и се видях с приятелите там.После отидохме да видим и старата ми дружка моето куче на което Кари много се радва:
А да се похваля: Въпреки че не се изправяме и не пълзим още  newsm78ние всеки ден си акаме в гърнето сутрин...пупупу.

# 248
Русенки, страхотни сте, а бебоците са големи сладури. Макар че Ния с тези усмивки пак ще стопли сърчицето на Саши и Благун ще остане на сухо.  Crossing Arms
И Благун има много малък белег,  но нашате педи каза да го тествам, но се чудя какво точно представлява тестването и после в същия кабинет ли го ваксинират, ако няма реакция. Прати ни в някакъв туберкулозен диспансер, не го правят в консултацията  newsm78 . Татито като чу и се ужаси, че ще ходя на такова място, можела съм да пипна туберкулоза  Joy hahaha. Ама като му предложих той да го заведе - не ще (шубето е голям страх)  Laughing.
Херка, мен змея ме направи на мокра кокошка преди няколко дни Tired. Татито беше пак до Банско  Twisted Evil и трябваше аз да го къпя. Научил се е да пляска нарочно във водата и като ме измокри се хили. Дивак ще е като майка си  Mr. Green.
Бягайте днес на басейн. Заслужила си си почивката.  Peace.
Ух, хич не ми се учи.

# 249
  • Варна
Момичета Ема е болна. Cry
Сутринта имаше 37.7 Т, дадох Панадол и след обяд ще я водя при докторката. Няма нито хрема, не кашля, няма разстройство, само температура и е една такава отпусната като дробче Tired само мрънка и иска да спи, а не може да се отпусне хубаво. Sad Много ми е криво, до сега не е боледувала и сега ми е едно такова.... Cry
Дано да е от зъбките - растат й двата горни, да не е нещо сериозно.
Уф, наоплаквах се и аз...

# 250
  • Някъде в Европа...
Здравейте!

Миринда, първо се успокой Аз вече съм с такъъъв опит, уфф, направо спец по болестите, за жалост . температурата не е много висока и спокойно до 38С може да не даваш нищо. Вечерта температурата може би ще се вдигне ( недай си боже) ако се касае за болест. Обикновено болестите почват така - първо е температурата да покаже, че има някакъв възпалителен процес в организма, после и другите екстри...(при нас завършва с конюктивит  #Cussing out) Моля се само да не е гадния вирус, който и нас ни пипна...м, дано се окажат зъбки Praynig, но я наблюдавай много внимателно, даже и педито да каже , че няма нищо... (виж при нас какво стана - цели 3 седмици болни и 2 различни болести, като пневмонията е такава, че не се чува на слушалка..) и при най- малкото нещо я води пак... Казвам пак, дано да не се наложи.... Praynig И друг съвет, който знам, че едва ли ще възприемеш, щом ви е за пръв път, но е добре все пак за теб: ако спи повечко през деня, използвай и ти, зщото нощите са доста по-напрегнати и обикновено не се спи. (не че аз го правя, де...)
Бубе, не се притеснявай за това, че те преследва. И Ради е  така (или беше  Cry, сега като е повече с баща си и той като го разнася, мене много не ме признава  Cry Cry Cry), явно в този месец децата много показват привързаността си към хората, който ги гледат. Ради също плаче като е сам в стаята, добре че е проходилката, слагам го в нея, отварям вратата на тоалетната да ме гледа и така...., даже пуска и водата на чешмата, че му е интересно да я гледа... Wink
Русенки, много сте хубавки и вие и дечицата.... Hug
Евелинка, благодаря, че се интересуваш от нашето състояние   bouquet За мантуто- ние не трябява да правим, въпреки, че не виждам белег..., но доки каза, че имало...

Браво на порасналите бебоци  Hug

Ради е добре. Днес му беше предпоследната инжекция.  Геройче е той  Laughing, но много се наплаши от лекари и сестри. След инжекцията ходихме при педито да го види, още щом доближи слушалката и той се разпищя и взе да трепери както когато му бият инжекцията.  Confused
Педито каза, че този страх много дълго ще го държи.. Confused
Изправяме се до коленка и трудничко прави но правим опити..., интересното е, че се изправя само по мен, другаде въобще не пробва..
 Аз съм добре, свиквам да се оправям с един крак Close, малко ми е трудно още лягането и ставането сама, но имам 25 дни да свикна. Wink. То какво ми остава освен да се шегуваме със състоянието ми... Най ми е тежко отсъствието на Ради, досега беше постоянно с мен, а сега е с баща си (нали по цял ден сме навън заради жегата), а аз си стоя вкъщи. И между другто детето усеща.., може само 2 дни да са минали, но по се радва на мъжа ми, защото сега той го разнася.. Cry. Както и да е, няма да мисля за това...
В неделя най-вероятно ще пътуваме за Търново. Там известно време няма да имам пц, но може би към средата на юли ще е на лице и ще пиша при първа възможност.
Едва ли ще пиша повече до неделя, чакат ме багажи...

Искам на всички да ви пожелая едно безгрижно синьо лято, изпълнено с много емоции и никакви притеснения! Да няма болни дечица!

Ще ми липсвате много!
Да нацелувате всички малки душици!
До скоро!

# 251
air, искрено ти желая скоро да се оправите съвсем--и ти и Ради и повече болести да няма!
Аз от днес съм в отбора на болните мами...  Tired много ми е криво, но какво да се прави--събудих се с температура и жестока болка в гърлото. Едва се довлякох до една аптека да си купя парацетамол и едни дражета--прополки--уж били добри за гърло и сега съм като парцал а температурата все още е висока, гърлото също си боли... лошото е че няма кой да ми помага с Ваньо, че татето е до много късно на работа днес и дори до софия трябва да ходи. И няма как да се измъкне от това Sad
та така. оплаках ви се.  Tired  дано вие обаче сте добре и да няма повече болести че и без това с жегите трябва да се справяме.
ваньо си е намерил интересен начин да играе с играчките--хваща я с крака  (опънати във въздуха) и с ръцете спокойно си играе с тази играчка. ми като му харесва така Simple Smile

# 252
Миринда, не се шашкай малка и е температурата, по време на никненето на зъби  им спада имунитета, затова са по податливи на болести, което не значи че Ема е болна  Peace и да кажеш после какво е станало  Peace

АИР-че да починеш добре при мама и систъра  Hug

За манту- ние ще правим ама не знам кога  Crazy нищо и няма, ни белег, ни дяволи  Crossing Arms

Херич, да документираш басейна  Peace

оставям ви за сега  Hug

# 253
Здравейте момичета : HugНапоследък нещо много се запича мойта сладyрана и пак започна да се изхожда на два дни.Иначе си е добре детето и става от ден на ден по палава.Ама да е здравичка,дрyгото е бял кахър.Днес ходих на гинеколок да ми обгаря раничка,полyчена след раждането и все още се чyвствам много дискомфортно.Абе неприятна работа,но неисках да отлагам.Сега малките спят и аз седнах да се отпyсна малко,че ми беше много притеснено.Мира,и моето момиченце засега още не се надига.Тя още не седи стабилно,a камо ли да се изправя от легнало положение.Те някои книги малко пресилено ги описват нещата.На рyсенки поздрави и целyвки на малките сладyри Heart EyesАIR,пожелавам ти приятно прекарване на Търново и край на бедите HugМиринда,температyрата може и да е от зъби.Но ти все пак я наблюдавай и давай повече течности.Дано всичко е наред :pray:Galentse,бързо да се оправяш,от сърце ти го желая HugЗасега толкова от мен,поздрави на всички и никакви болести

# 254
  • София
СУПЕР сте русенски мами и бебчета  Hug
mama toni, радвам се, че вече го няма лошото настроение. Много е сладко кучето ти.  Grinning
Миринда, дано да са зъбки, а не някой гаден вирус  Praynig
Аир, весело гостуване при мама. Бързо да се оправяте с Ради и дано да нямате вече здравословни проблеми.  Hug
galentse и на теб бързо оздравяване  Praynig
assia75, боли ли при горенето на раничката? И аз имам една още от преди да забременея и май е време да вземам мерки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт