,остава някой да оформи заглавната старницата,мен в тия неща не ме бива. 

! 

,докато беше кротка и се заиграваше сама сега ела да видиш
.Не иска да стои въобще сама ,гони ме с паяка и пери ръце,не признава баща си или бабите все у мен да е у тях реве ,а най голямото чудо е ако излезна от стаята рев до задавяне
.При някой от вас имали го това ,да ли е период ,ще ме побърка и до тоалетна не мога да отида 

Плувнах в пот цялата...само дето хабих водата преди това да се къпя

ние всеки ден си акаме в гърнето сутрин...пупупу.
. Татито като чу и се ужаси, че ще ходя на такова място, можела съм да пипна туберкулоза
. Ама като му предложих той да го заведе - не ще (шубето е голям страх)
. Татито беше пак до Банско
.
само мрънка и иска да спи, а не може да се отпусне хубаво.
Много ми е криво, до сега не е боледувала и сега ми е едно такова....
) Моля се само да не е гадния вирус, който и нас ни пипна...м, дано се окажат зъбки
, но я наблюдавай много внимателно, даже и педито да каже , че няма нищо... (виж при нас какво стана - цели 3 седмици болни и 2 различни болести, като пневмонията е такава, че не се чува на слушалка..) и при най- малкото нещо я води пак... Казвам пак, дано да не се наложи....
И друг съвет, който знам, че едва ли ще възприемеш, щом ви е за пръв път, но е добре все пак за теб: ако спи повечко през деня, използвай и ти, зщото нощите са доста по-напрегнати и обикновено не се спи. (не че аз го правя, де...)
, сега като е повече с баща си и той като го разнася, мене много не ме признава
), явно в този месец децата много показват привързаността си към хората, който ги гледат. Ради също плаче като е сам в стаята, добре че е проходилката, слагам го в нея, отварям вратата на тоалетната да ме гледа и така...., даже пуска и водата на чешмата, че му е интересно да я гледа... 

За мантуто- ние не трябява да правим, въпреки, че не виждам белег..., но доки каза, че имало...
, малко ми е трудно още лягането и ставането сама, но имам 25 дни да свикна.
. То какво ми остава освен да се шегуваме със състоянието ми... Най ми е тежко отсъствието на Ради, досега беше постоянно с мен, а сега е с баща си (нали по цял ден сме навън заради жегата), а аз си стоя вкъщи. И между другто детето усеща.., може само 2 дни да са минали, но по се радва на мъжа ми, защото сега той го разнася..
. Както и да е, няма да мисля за това...
много ми е криво, но какво да се прави--събудих се с температура и жестока болка в гърлото. Едва се довлякох до една аптека да си купя парацетамол и едни дражета--прополки--уж били добри за гърло и сега съм като парцал а температурата все още е висока, гърлото също си боли... лошото е че няма кой да ми помага с Ваньо, че татето е до много късно на работа днес и дори до софия трябва да ходи. И няма как да се измъкне от това
дано вие обаче сте добре и да няма повече болести че и без това с жегите трябва да се справяме.
и да кажеш после какво е станало 

нищо и няма, ни белег, ни дяволи 

Напоследък нещо много се запича мойта сладyрана и пак започна да се изхожда на два дни.Иначе си е добре детето и става от ден на ден по палава.Ама да е здравичка,дрyгото е бял кахър.Днес ходих на гинеколок да ми обгаря раничка,полyчена след раждането и все още се чyвствам много дискомфортно.Абе неприятна работа,но неисках да отлагам.Сега малките спят и аз седнах да се отпyсна малко,че ми беше много притеснено.Мира,и моето момиченце засега още не се надига.Тя още не седи стабилно,a камо ли да се изправя от легнало положение.Те някои книги малко пресилено ги описват нещата.На рyсенки поздрави и целyвки на малките сладyри
АIR,пожелавам ти приятно прекарване на Търново и край на бедите
Миринда,температyрата може и да е от зъби.Но ти все пак я наблюдавай и давай повече течности.Дано всичко е наред :pray:Galentse,бързо да се оправяш,от сърце ти го желая
Засега толкова от мен,поздрави на всички и никакви болести