Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 587
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
  • Виена
Здравейте  Hug
 Преди малко хванах малко от предаването на Милен Цветков.Имаше пряко иълзчване от Варна.И ако не се лъжа видях една от нашите мами  Blush.Кали казвай бързо като се прибереш ти ли беше  Flutter ?Или съм се припознала.
 Тука пък времето нещо се е побъркало.Вчера имаше страхотна буря.Сутринта като се прибирах от градината по пътя имаше паднали дървета,смазани коли  ooooh!,нещо ужасно.Мъжа ми снощи даже ми прати една снимка,която направил в центъра на някакъв кран,паднал върху една сграда и човека който е управлявал крана е загинал на място  Sad.Сега навън пак гърми трещи,а цял ден беше жегичка...
 Вашите бебковци колко хранения имат вече(до мамите които не кърмят)?Влади яде 4 пъти.Сутрин в 7 мляко.На обяд в 11 пюре.Следобяд в 4 каша и в 8.30 пак мляко.Хем ми се стуват малко 4 хранения,но пък като,че ли са му достатъчни.

# 256
  • Варна
Здравейте
докторката каза зъбки.  Дано да е това наистина Praynig Цял ден е с температура, 2 пъти давах Панадол, но не пада под 37,5. Sad Много е отпусната, пъшка и мрънка... Мъчихме се да спим двете, ама нещо не става, много е неспокойна. Sad
Ако са зъбки, кога ще й мине, като пробият ли?
Ставам, че много мрънка....

# 257
Хелоу агейн Crazy

Аир, много, много да си починеш и да се забавляваш Hug

Теди, Цеци яде от една седмица 3 пъти на ден.Сутрин в 7 или 8, после винаги в 12 и вечер като си ляга в 21ч. На обяд яде много.Цялото пюре от кухнята с много сирене и цял банан от големите или голяма ябълка.После не иска нищо да яде.Пробвах го с какво ли не, не иска.Пие по 300-400мл. течности (сок с вода)
Не се тревожи, те си знаят.Като ги гледам  двамата с Влади хич не са заслабнали Mr. Green Heart Eyes

assia75,неприятни са тези ранички,но няма как.Вече е минало Simple Smile

Миринда, радвам се, че са зъбки Simple SmileНезнам от опит,но съм чувала,че като избият тогава чак се успокоява детето.А може да е отпусната от горещините, не е лесно

За климатика
нон стоп е пуснат.Когато Цеци е в стаята с климатика го пускам на 27 градуса да духа в тавана.Когато вечер си лягаме го пускам на 21 и така от хола охлажда и спалнята.Просто е немислимо в тези жеги без климатик Naughty

Гледам анкетата,май вече всички са гласували.Резултатите са общо взето 50/50 озъбили се и неозъбили се Smile tooth
Така, че няма повод за притеснение Peace

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 19:34 от кръц кръц

# 258
  • Откъм Варната
...Преди малко хванах малко от предаването на Милен Цветков.Имаше пряко иълзчване от Варна.И ако не се лъжа видях една от нашите мами  Blush.Кали казвай бързо като се прибереш ти ли беше  Flutter ?Или съм се припознала.....

Аз бях, признавам си без бой, аз бях само за кураж, не приказвах, че ма беше срам, играя го бодигард  Mr. Green

# 259
  • Варна
Момичета , не знам дали сте видели , аз сега видях , за Светльо са събрали парите , даже е заминал .Сигурно сте видели де, аз чак сега... Дай Боже всичко да мине и да е наред  Praynig  Praynig  Praynig
За какво е било това предаване , я кажете , аз като една клюкарка.  Mr. Green
миринда дано да са зъбки и да мине бързичко . Аз преди мерех редовно Т на Димитър и все беше над 37 и после спрях . А наистина може да е малко отпусната от жегите , но все пак ти най-добре си познаваш детето . На всяко дете му личи кога не е съвсем добре.
Tedito и по новините разправят , че там ви морят дъждове . Ми я пратете малко насам , че тук като вали в София , до морето мищо не стига . Бурите може да си ги задържите   Laughing
За  Мантуто - ако има белег , който да е едва доловим , по-скоро на напипване , отколкото да се вижда , не трябва да се прави.То е само проба , но не си струва .
galentse я тичай при някой доктор да го види това гърло , че прополките са хубави , ама не всичко минава само с тях.  Peace
AIR   хайде и в Търново само весели неща да ви преследват . И да пазиш коляното , че е кофти травмата , дамо се размине операцията.
mama toni моето куче живее в Ямбол при родителите ми и сега , като бяхме там , много ми се радва . А Димитър умираше да се смее , като го види , голяма радост , голямо чудо . А от страна на кучето получи нула внимание  Joy
Хайде стига толкова , отивам да хапна малко череши и към леглото  smile3524

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 22:27 от Любопитка

# 260
  • Откъм Варната
...За какво е било това предаване , я кажете , аз като една клюкарка.  Mr. Green....

Днес имаше микрофон на предаването на входа на морската за директно включване в ефир, и ние отидохме да приканим народа да дойде на 26.06.2007 на протеста до общината, повода е недостатъчния брой места в ясли и детски градини, бяхме 3 мами с 3 деца

Предаването е "Часът на Милен Цветков" по Нова ТВ

# 261
Здравейте мамчета  Simple Smile

Ние сме добре. Правим ремонт в квартирата в която трябва да се преместим до края на месеца и нямам време да чета и пиша, но.....попрочитам тук там по нещичко.

Ема има три зъбчета. И трите са долу. Педиатърката каза, че все по-рядко на децата им растат зъбчетата като по учебник и да се радваме, че не са поникнали първо кучешките, защото щяла да е като вампирче Joy
От последната консултация мерките на Ема са: 10 кг. и 100 гр. и 75 см.  Манту няма да й праявят (нямам представа как се прави ...)

Миринда, точно така е, когато зъбчетат пробият венеца бебчето се успокоява.
Евелинка, успех на изпитите!
Галенце, бързо оздравяване, че в тия жеги човек си е гроги и без да е болен.
Русенки, много сте готини и вие и бебоците, а Ангелинка и Ния ще ги броим "интернационал"  Laughing

Моля, да ме извините ако съм пропуснала, но някой ще каже ли какво става с Верчето и Йо

Хайде лека и спокойна и прохладна вечер на всички ви  Hug

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 23:29 от dbs

# 262
  • Стара Загора
И ние да се покажем Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144169&photo=16

# 263
  • София
Момичета, здравейте. Ние сме добре, бяхме малко на гости. Избиха зъбките и моето дете си е вече предишното. Благодаря за подкрепата  bouquet Hug. Синьото изчезна с пробиването на зъбчето, както каза доктора. Вече си хапва нормално, заиграва се сам, спи си спокойно, не се е залепил за мен. Даже днес толкова се смя на вуйчо си, който пък от своя страна му се радваше, че вилнее с проходилката. Някой беше писал, че вуйчо е диагноза Laughing.  Бяхме при родителите на мъжа ми. Косето беше заобиколен от деца и беше много щастлив и послушен. Аз се поизнервих, защото се опитваха да ме убедят, че кърмата ми е непълноценна и трябвало да я спирам. Но вече се научих да се съгласявам привидно и да си правя каквото съм решила. Подразних се, че се опитват да ми наложат идеи с, които не съм съгласна. Всеки си има право на мнение, аз не налагам своето и очаквам същото и от тях. Да, но Не. И все пак това е моето дете и аз решавам за него.
Евелинка, честито! Лека и безпроблемна бременност. И на края да гушнеш още едно прекрасно бебче, което да радва вас и батко Благо   love001.
Херка, честито на братовчедка ти. Да са и живи и здрави и много да я радват. Заслужавало си е чакането, сега има две слънчица накуп  Hug.
Аир, мила, нямат край тези изпитания. Защо не запалиш свещичка, наистина? Дано се размине операцията.
Климатик- нямаме, но тук е по- хладно и не е нужен.
Морето, дано не се сърди и вълнува, но тази година ще си почине от нас.
Мира, Косето се изправя, но мисля, че всяко дете е различно. Пък и Калоянчо е с около месец по- малък. Ако имаш притеснения питай ЛЛ.  Драганов казваше, че няма не седнало дете и не проходило. Когато му дойде времето- тогава.
Миринда, радвам се, че не е нещо сериозно.
Любопитка, Мамо тони, аз съм изумена от моето куче. Не очаквах такава загриженост. През деня стои плътно до Косето легнала до количката и когато заплаче започва да ме търси и да скимти да го взема. Много се е променила.
Бубе, период е, при нас отмина, пожелавам го и на вас  love001. Като избиха зъбките и се върна предишното дете.
Отивам да лягам, че стана късно. Всички болнички да оздравяват  Praynig.

# 264
Ама наистина много по диагонал съм чела ooooh!

Добре, че е Лови.
Евелинка браво на вас!!!  Hug Лека и спокойна бременност, а после бързо и безпроблемно раждане на живо и здраво бебенце  Simple Smile

Цитат
Херка, честито на братовчедка ти. Да са и живи и здрави и много да я радват. Заслужавало си е чакането, сега има две слънчица накуп  .

# 265
Добро утро, момичета!
Вчера такава игра му ударихме със змея, че днес всичко ме боли. Добре, че е при майка нощес да се понаспя  Crazy.
Още веднъж много ви благодаря за пожеланията.  Hug
Лови, добре дошла! Не се ядосвай на съветите, а директно ги подминавай.  Wink
Мира, бях забравила да пиша - Благун се изправя прав, но задължително хванат за моите ръце. Може в определени случаи да седне сам, но пак предпочита да има опора. Напоследък се изправя в леглото - диването се хваща за обиколника и после за решетките и почва да ги гризе. Обаче ако го няма обиколника не може да се изправи. Така че всяко дете си е индивидуално. Когато реши и се научи как - тогава ще се изправи.
Сега имам един въпрос за морето:
Майка и татко заминават на Китен от 7 до 19 юли. И искат да вземат Благун. Аз съответно трябва да реша дали да го пусна  newsm78 . Това са 12 дни без мен и баща му, притесняват ме летните вирусчета и диариите, комарите... Даже се притеснявам, че може и да ме забрави  Embarassed ... От друга страна те се грижат страхотно за него. Ще вземат микровълнова и стерилизатора, ще яде готови пюрета, ще му се дава изворана вода на "Девин". Отиват в станция, където условията са прекрасни. Има хладилник, баня и тоалетна, абе всичко. На плаж ще го водят рано сутрин и вечер.
Митко е категоричен да го пускам. Вчера ми прилоша, много ми се спи, от време на време (макар и мнооого рядко ми е лошо) - според него така ще мога да си обърна повече внимание на мен и беборанче - 2. Хрумна ми и аз да ида за една седмица до Китен, но съвпада с преместването ни и трябва да съм тук. Да не говоря каква помощ ще е за мен Благун да го няма докато чистя и пренасям багажа.
Дайте идея - вие какво бихте направили?
Лек ден и  Hug!

# 266
  • София
Евелинка, аз лично бих отишла. Няма да те забрави, но дори и да се получи, ще си спомни, като се видите. Щом е в сигурни ръце използвай да отпочинеш и да събереш сили. Не пропускай възможност Peace.

# 267
Добро утро Peace

evelinar - аз бих я пуснала, няма да те забрави спокойно  Peace ще се затъжиш, но и за теб ще е по добре предвид състоянието ти Mr. Green после много ще те гушка да знаеш  Peace Пламена съм я пращала веднъж до село за два дена, в първия момент не ме разпозна, после беше само отгоре ми и ме гушкаше Crazy ето например от четвъртък е там и днес ще ходя да си я взема  Peace

Лови, радвам се че се отчете, отдавна не го беше правила, само четеш  Crossing Arms

Херка, много е сладък Славун в този басейн   Heart Eyes последната снимка е направо култова  Peace

Кали Ма - гледах те в нетерата, къде ще изпусна да видя зетя медийна звезда  Crazy

спирам за сега, ама голяма жега, днес как ще се изкарва направо не знам   Tired

# 268
  • Варна
Евелинка, аз лично бих отишла. Няма да те забрави, но дори и да се получи, ще си спомни, като се видите. Щом е в сигурни ръце използвай да отпочинеш и да събереш сили. Не пропускай възможност Peace.

И аз така мисля . Аз лично съм против толкова малко дете да ходи на плаж и Димитър няма да го водя това лято , догодина ще видим. Но пък ако местенцето е хубаво и можеш да разчиташ на родителите си , действай . Всичко ще бъде наред. И няма да те забрави , разбира се . Моята майка идва веднъж на 2 седмици , малкия е много привързан към нея и не я забравя за толкова време , та какво остава за собствената си майка  Hug

# 269
  • Откъм Варната
....Кали Ма - гледах те в нетерата, къде ще изпусна да видя зетя медийна звезда  Crazy ...

Мен пък не ме пуска да се гледам  Sad

Евелинка пускай го щом им имаш доверие и знаеш че ще го гледат както ти искаш

Общи условия

Активация на акаунт