.Кали казвай бързо като се прибереш ти ли беше
?Или съм се припознала.
,нещо ужасно.Мъжа ми снощи даже ми прати една снимка,която направил в центъра на някакъв кран,паднал върху една сграда и човека който е управлявал крана е загинал на място
.Сега навън пак гърми трещи,а цял ден беше жегичка...
Цял ден е с температура, 2 пъти давах Панадол, но не пада под 37,5.
Много е отпусната, пъшка и мрънка... Мъчихме се да спим двете, ама нещо не става, много е неспокойна. 

Незнам от опит,но съм чувала,че като избият тогава чак се успокоява детето.А може да е отпусната от горещините, не е лесно

.Кали казвай бързо като се прибереш ти ли беше
?Или съм се припознала.....

. Синьото изчезна с пробиването на зъбчето, както каза доктора. Вече си хапва нормално, заиграва се сам, спи си спокойно, не се е залепил за мен. Даже днес толкова се смя на вуйчо си, който пък от своя страна му се радваше, че вилнее с проходилката. Някой беше писал, че вуйчо е диагноза
.
.
. Като избиха зъбките и се върна предишното дете.
. 
Лека и спокойна бременност, а после бързо и безпроблемно раждане на живо и здраво бебенце 
.

. Това са 12 дни без мен и баща му, притесняват ме летните вирусчета и диариите, комарите... Даже се притеснявам, че може и да ме забрави
! 
ще се затъжиш, но и за теб ще е по добре предвид състоянието ти
Пламена съм я пращала веднъж до село за два дена, в първия момент не ме разпозна, после беше само отгоре ми и ме гушкаше
ето например от четвъртък е там и днес ще ходя да си я взема 

последната снимка е направо култова 
.
...
Препоръчани теми