Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 587
  • 275
  •   1
Отговори
# 15
Тасиии, честито  jumpuu.Защо не ми се похвали днес като се чухме.Еее много готина новина - сещам се  за деня, в който и аз разбрах, че ще ставам леля - беше супер.Още си е на леля глезана и въпреки, че и аз си имам мое дете,продължавам много да го обичам, да му купувам дрехи, играчки.Живот и здраве ще видиш,колко е хубаво чувството.Ха, дано е момиче, че да се разнообразите малко Wink.Моя племеник също е Октомврийче. Mr. Green

Вяра
, много кофти. Добре, че бебе Йо има запаски и ако поотслабне сега малко,което е нормално от разстройството, няма да й личи. Така и моята Лекарка не си вдигна телефона и добре, че заминахме за Плевен.Гаден е вируса, но ще се оправи. Hug HugНацелувай я Heart Eyes

Моя Шишо днес е измерен и претеглен - 9,600 кг. и 72 см. smile3535 Обаче голям рев беше от кантара, метъра, слушалките на док и от самия док.Умрях от срам,голям резил.Те толкова му се радват като отидем и го закачат и му говорят, а той...Педи каза, че му е много болезнен венеца,защото не дава да го докосват.Самия Цеци е много нервен и ето тази вечер от както е заспал 4-ри пъти се буди с рев.Док каза, че скоро ще има зъб.Като чета за другите бебета - Саши чака вече 6-7-ми, а моя Топчо нито един няма no Много го мъчат... Tired

Да ви се похвалим и ние си имаме лодка.Много тарикатска, като проходилка, ама за вода Mr. Green

Лека вечер на всички и болните да оздравяват светкавичноо Naughty Hug

# 16
  • София
Да ни е честита новата темичка и само хубави неща да пишем в нея!newsm51
Two HeartsБлагодарности на Кръц за бързата реакция и на Слийпи за чудесното заглавие   Two Hearts
Добре дошла на мама mergo и бебе Кирил. Много харесвам това име.
Таси, честито и успешно и леко износване и раждане на племенничето!
Малчо спи и бързам да се гушна, докато не се е събудил.
Лека и спокойна нощ!

# 17
Честита да ни е новата темичка и поздравления за оригиналното заглавие PeaceРед е и ние да се отчетем;Вяра е добре,пy-пy.Вече започна да се движи с проходилката и да опознава света,но бързо и омръзва в нея.Вече ядем по малко и плодово пюре в слетобедните часове.Наобяд сме на зеленчyково,но все още нямаме заместено цяло хранене.Момичета,има ли бебчета,които през ноща като се събyдят си цокат кърма или само ние не сме отказали нощното хранене.Aма няма как засега,тя вода пие много рядко.Зъбки и ние си нямаме и все още не е опитвала дрyго освен кърма и пюре.Засегa толкова от нас.Лека вечер и само хyбави новини в новата темичка.

# 18
Да се запишем последно за днес.
Слийпи,благодарско за инфото!И аз бях чувала от мамите в Морската при обмяна на опит,че дават супичката за вечеря,ама реших да питам все пак.Така като си правя сметка,аз вместо кашата към 7-7:30 може да давам супичката от време на време,а пък млякото-то просто си е задължително до годинката,ама чак преди лягане-за "Лека нощ" дет се вика.Радвам се,че Калоян повече не е повръщал.Дано да е било инцидентно и да не се повтаря.
Аз тази вечер отрязах едно парченце краставица на Виктория и и дадох да го дъвче,ама аз и го държах.Така мляска милото,ама го дъвка,ама забива тия ми ти два зъба,ама го смука като биба...много и се услади.Не посмях обаче да и го оставя в нейните ръце,да не вземе да се задави,ако отхапе някое парче.
Таси , поздравления за бъдещия племеник/чка.Лека и безпроблемна бременост на снахата.И моя брат,като този на buba още се ослушва,ама и неговото време ще дойде.
Добре дошли на mergo и Кирил.Настанявайте се удобно!   bouquet
Кръц,какви са тия мерки бе?!?Стабилен мъж,тежи си на мястото.Ние на 8 месеца бяхме 7.500.Браво на вас!!! Wink
ВерчИ,съчувствам ти!Оправяйте се бързо!
Айде вече се ориентирам към кревата,че стана 100 часа.
Утре с нови сили.
Лека и спокойна нощ!!!

# 19
  • Варна
Здравейте и от мен Heart Eyes
Благодарско на кръц за темичката.  bouquet
Три дни нямам нет и днес цял ден връзката се разпада. #Cussing out Тая мойта фирма много взеха да се излагат напоследък. Close
Качих и аз скромните 5 снимки, които направих на срещата. Embarassed Много добре си изкарахме, който има път към Варна да не се колебае за среща. Hug
И мен също ме е страх да давам на Ема да гризка разни работи, защото въпреки че има само два зъба, веднага си отгризва парченце и после не може ни то да го сдъвче, нито да го глътне и почва да се дави. #Crazy Тя по принцип изобщо не може да гълта парченца, колкото и да са малки, веднага почва да се дави и да се мъчи да повръща. Rolling Eyes Днес за пръв път й дадох попара, която предварително пасирах, но пак не стана много гладка. Дъвка, мляска... като отвори уста за следващата лъжица, то всичко по езика й. ooooh! Почти нищо не изяде. Tired Кога ще се научи, не знам. Rolling Eyes
Таси, честито за хубавата новина. Hug
АИР, много ви се насъбра, дано вече минават тези неприятности. Peace
Верче, Буба, бързо оздравяване на мъниците. Hug

И лека нощ и от мен, че едва гледам вече... Tired                                  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 20
Ха добро утро и от нас  morning

аз съм недоспала, какво му стана на моето, рева час и половина, от 12.30 до 2 Shocked никога не е била такава, ама ще има и такива нощи  Tired ooooh! Whistling

tasi - честито племенниците се обичат много  Peace

Добре дошла на новата мама  Hug

ВерчИтУ - бързо оздравяване  Peace

това е от нас за сега, на консултация сме после ще се отчета, дали въобще сме надали  Wink

# 21
Здравейте момичета!
Ние вчера пък бяхме сред природата.Тук извън града има един Манастир, а там сред гората има и хотел с джакузи, ресторант, хотел.Топнах крачетата на малкия в джакузито, макар че водата и времето ми позволяваха да го изкъпя целия, но ние не бяхме подготвени.После ходихме на РД, който беше на открито, а малкия спа в количката чак до 22:00.Събуди се, а после си играха гостите с него, ама след 30мин. се умори и ай де да се прибираме.Да, ама вкъщи няма заспиване, та го чаках още близо час, но мога да кажа, че тази нощ спах по-добре от всички останали нощи.
Освен това, моя мъж купил джип на малкия с акумулатор.Все пак ще трябва да изчака още доста, за да влезе и да може да го управлява.Само където не ми харесва, че е малко розов, но няма значение.Ето го тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116198&photo=120

# 22
  • София
Здравейте мили мами и бебоци   Hug
Честита ни нова темичка! Благодарности на Кръци и Слийпи!   bouquet
Добре дошла на новата мама и малкия Кирил!   bouquet
Таси, честито и да си имаш най-сладкото племенниче!  Heart Eyes
Ние продължаваме да лекуваме болното оченце. Вече не знам какво става. Цял месец е така - само си сълзи и няма оправяне.  Cry В началото педито каза да промивам с преварена вода, но нямаше никакъе ефект. Горкото всяка сутрин се събуждаше със слепено оченце и се събираше секрет. Сега от 4 дни капвам Тобрекс, но ефекта пак е нулев за сега. Няма секрет, но окото продължава да сълзи. Доки каза, че може да е запушено слъзно каналче. Опитвах се да го масажирам, но пак няма ефект. Много ми е мъчно да го гледам така... Ох, наоплаках ви се...

# 23
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Кръци, мерси за темата   bouquet, Слиипи,   bouquet за заглавието. Нека наистина само с добри новини да я запълваме...
Слиипи. дано Калоян да е добре вече Praynig
Мерго, добре дошла! Hug
Таси, честитоооо. Наистина много е сладко да имаш племенници, обичаш си ги като свои деца..
ВерчИтУ , отвратителна работа са тия болести само като си помисля какво беше мин. седмица. Дано Йоаннка го изкара по-леко и по-бързо. Praynig
Кръц, честита ви лодка.. Хайде кога ще видим снимки от басейна Laughing
assia75 , има, имаааа нощно кърмени бебета. Не един път ами многоооо, и то по простата причина, че ме ползва за биба Embarassed, даже сам си я намира вече и си я наглася в устата  Rolling Eyes
Флорес, при нас очето беше така първия месец. Да не те отчайвам, но нищо не помогна.., мина с времето.. Сега като се разболее, последните дни на болестта сме така, после минава пак само..

При нас нощта мина обичайно. Сутринта е акал само 1 път, много хубав жълт цвят, но все още с малко слуз, но вече като ака не се чува  Simple Smile. Сега дреме в ръцете ми, не мога да го сложа в леглото  #Cussing out
как ви завиждам само, че успявате да оставите дечицата при баба и дядо. ( вярно, че мойте родители ги е виждал само 5 пъти.. , свекито 1 път, свекъра още не е)При нас е немислимо, та той има вечери дори в баща си не иска, голяма привързаност към мен.., но понякога ми тежи...Живот и здраве след 2 седици заминаваме на Търново за цял месец, тогава ще се учим да живеем и с други хора   Simple Smile
Иначе гледах, че говорите за цветята и малчовците. Ради го е стах Grinning, приближава се до тях, пипа листата и се дръпва Simple Smile. Също така го е малко страх и от пералнята Simple Smile, толкова е смешен като вземе да се кара, но отдалече  Joy

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 09:48 от AIR

# 24
Добро утро Party

Тази нощ беше по-лека, спинках с малкия на спалнята, а баща му в хола.В 7ч. той се събуди и баща му го взе, а аз спах досега.Поглеждам Цеци в неговото легло и спинка ooooh!.Кога са се хранили,как са се приспали.Големия Цецо ми направил кафенце и лееко се изнизъл без да го усетим Heart Eyes

Аз въобще не се притеснявам, че спи при нас.Все някога ще се откаже.След време ще искаме да ги гушкаме, особено майките на момчета, ама няма да ни дават Naughty

Флорес
и Цеци беше така доста дълго време.Странното при вас е, че ако е запушено,защо чак сега се запушва.Явно не е съвсем запушено, а по скоро стеснено.На Цеци на лявото оченце е по-стеснено и ако има леека хрема или мааалко се зачерви гърлото,лигавицата се удебелява и веднага оченцето започва да секретира.Няма смисъл от никакви капки. В Плевен му правиха микробиология и се установи, че няма и бактерии.Просто си е стеснено и с времето се израства и това. Ако Ачко е боледувал скоро, може от това да сълзи, но ще се оправи от само себе си. Peace

Мишка, много е сладък Яни.Голямо човече си е вече Heart Eyes Джипа е по скоро унисекс Mr. GreenСтава и за двата пола.Кво ти пука,че има розово - голяма работа Peace

Аир, ни като ходим на басейн, все забравяме да носим фотоапарата Crazy

чао засега и лек ден на всички  bouquet

# 25
  • Някъде в Европа...
Добро утро Party

Аз въобще не се притеснявам, че спи при нас.Все някога ще се откаже.След време ще искаме да ги гушкаме, особено майките на момчета, ама няма да ни дават Naughty

И аз, ама при нас е, че спи само при мен  Grinning Татито е командирован в хола, неизвестно докога.....
Браво на големия Цеци. Нашия тати хич не може да се справя сам с Ради, да не говорим, че и Ради не му помага... Laughing Използваме си го само за помощ в домакинството - чистене, готвене.... Grinning

# 26
ЧЕСТИТА НИ ТЕМИЧКА!
Отново благодарности на Кръц и Слийпи  bouquet!

Вчера писах, писах и накрая - нъц, май копнах вирус Sick
Както и да е : добре сме, с изключение на уикенда, когато Криско ми вдига 2-3 пъти температура в интервала на 37.2-37.6 и се бях попритеснила, но вчера като бяхме при педито, каза че всичко е минало и най-вероятно мъжлето се е преборило бързо, бързо с вирус. Та вече сме на 8м. и вчера ударихме кантарчето на 8.700кг и сме 73 см #Crazy-за информация само наддал е 800гр, което на мен хич не ми харесва..., но да са живи и здрави сладурите, пък другото...

Отивам да простирам, докато звяра спи, а следобед ще ви навестя пак, ако някой ме остави де!
 Heart Eyesна всички и за тази тема забранявам да има болни!

# 27
  • София
AIR и Кръци, благодаря ви за бързите отговори и за успокоението!  Hug

Флорес и Цеци беше така доста дълго време.Странното при вас е, че ако е запушено,защо чак сега се запушва.Явно не е съвсем запушено, а по скоро стеснено.На Цеци на лявото оченце е по-стеснено и ако има леека хрема или мааалко се зачерви гърлото,лигавицата се удебелява и веднага оченцето започва да секретира.Няма смисъл от никакви капки. В Плевен му правиха микробиология и се установи, че няма и бактерии.Просто си е стеснено и с времето се израства и това. Ако Ачко е боледувал скоро, може от това да сълзи, но ще се оправи от само себе си. Peace

Кръци, сега като се замислих, може би си права, че е стеснено каналче, а не запушено. Всичко започна от една невинна хрема. Само дето хремата мина за няколко дни, а оченцето продължава да отделя секрет. Мисля, че щом антибиотика не помага, значи наистина не е бактериално възпаление. Ще изчкам още няколко дни и пак ще ходим при педито.

# 28
Благодаря ви момичета за милите думи!   bouquet

Йоанна тази сутрин няма температура, но има диария и слуз в памперса. Помъчих се да дам смекта, но тя не приема. Пробвах да я сложа в попарата (разрешиха й само попара), но усети различния вкус и не ще да я яде.
Да питам - някой давал ли е "диетично мляко" на Хумана? И друго - дайте някакви идеи как да я накарам да си глътне лЮкарството.
 Hug
Лек ден на всички!

Днес ще излизаме на разходка (лекарката разреши), но ще избягвам контактите с други дечица.

# 29
Вяра, отиваш и купуваш лечебно АМ на Милупа - мани я тая Хумана - не е хубава както Милупата.Млякото е с моркови и е оранжево
Смектата я даваш, разтвореана първо във вода и после една лъжичка АМ от нейното си.Той и Цеци иначе не искаше да я пие.Но в малко вода,около 20мл.

Флорес
, от това е.Не го мъчи с капки.Казвам ти го, че сме пробвали от всичките.Тия тука не искаха да му вземат секрет и два месеца с какви ли не капки за очи го мъчех #Cussing outВсичко тръгна от хремата и при него.Очната в Плевен ми каза, че до към1,5 - 2г. ще го изратсе, а дотогава, винаги когато тръгне да настива и се засегне носле или гърло и очето ще секретира

Общи условия

Активация на акаунт