Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 580
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Много благодаря за пожеланията.Брат ми каза,че може би ще е момче но сега щели да и правят амиоцентеза и тогава ще кажат със

сигурност.Той ми каза,че на всички бременни им правели заради синдрома на Даун. #Crazy

Иначе Красимир е станал невъзможен.За цял ден е спал само предиобяд за 1 час.Спи му се,но реве и така цял следобед,

накрая като заспа се събуди с писъци.Тази зъби ще ни вземат здравето. ooooh!

За капак днес ходихме да ни забелват бубата и там ревввввввв.Сега като пиша пищи миличкото от болка.След 10 дни пак  newsm45

Илианка плакахте ли втория път?
Плакахме малко ,но при вас може да не залепне.
И третия път плакаме  Cry

# 46
Хора,много пишете,не мога да смогна.
Ели гу,800 гр са си съвсем порядъчно наддаване за осмия месец.Не се притеснявай.
Ассиа75,и ние продължаваме да се будим няколко пъти нощем.....кога ще мога да се наспя като хората незнам.
Мерго,добре дошла при нас,настанявай се удобно.
Таси,честита новина,голяма е радост предполагам.Аз съм в Испания и тази процедура не са ми я правили,но за по възрастните от 35 години е задължителна.
Мира,тук ги дават готови.Навсякъде си има различни традиций.Така поне можеш да си избереш всичко по твой вкус.
Андрес днес има доста проблем с акането.Милото много се мъчи.
Отивам да гледам албумчето...

# 47
evelinar- Виж това:http://www.juniormenu.com/index.html Ами незнам защо е от толко рано ,но мен лично ме устройва(от 8мия месец е).

# 48
  • Виена
Здравейте  Hug
 Румката днес имаше в градинката Sommer fest и беше много готино.Толкова много деца,Влади милия си умря от кеф  Grinning.Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143126&photo=1
Това за забелването на пишата защо го правите сега?Питам защото незнам.Тука ми казаха,че ако до 2 години не се отворела,щяли да ми кажат какво да правя.Аз уж придърпвам след баня,но не се е отворила още достатъчно.А ми се струва доста време да чакам чак до 2 години  newsm78.Мисля сега като се прибера в БГ да го заведа при педито там и ако трябва да му я забелят и на него.Мен много ме е страх и може би не го правя както трябва.
 Прозореца и аз оставям  около  една педя отворен по цяла нощ.
 Таси представям си колко се радваш!И аз имам брат и така ми се иска скоро да стана леля..!Ама той се ослушва още.Не мисля,че скоро ще е готов за дете.Още му се "живее"  Rolling Eyes
 Верчиту пожелавам ти по-бързо да се оправи малката ти сладуранка  Hug
Добре дошла на новата мама и бебе Кирил да ви е уютно тук при нас  Hug Hug
 Ами това от мен отивам да   feeding и да го слагам да спинка  smile3524

# 49
  • София
Слиипи, радвам се, че сте добре. И аз давам хляб. И пиле давам, като го късам на малки залчета, а той ги цели на двете зъбчета. Много е смешен. Праговете и на мен са ми "приятели". Дани само  им се кани, че Косето засича и той трябва да го пренася.
BOMBOLINA, как ти завидях за Мейдън, ако знаеш. Мога да сънувам само. И аз се чудех как да ги мия зъбите, обаче е трудно, че заспива на гърда  newsm78.
Верчиту, оздравявайте бързо  Hug.
Мишка, супер е джипа.
Флорес, дано се оправи оченцето. И на Косето сълзеше и аз се доверих на форума и не му давах нищо. Вече е по- добре и престана да сълзи. Май наистина го израстват  newsm78.
Аир, не си само ти така. И аз не мога да си помисля за оставяне на детето, но ще дойде и нашето време. Тогава ще ги търсим. Разбирам какво е да те налегне умората. Аз използвах всеки момент, когато таткото си е в къщи да му го връчвам. Та, горе долу се събират 2 часа да са заедно. През другото време тренирам за културистка. Вече поспря да реве от него и даже започна да го търси. Ще отмине и при вас периода. Знам, че тежи, но е и мило, понякога. Лошото е, че когато си уморен не можеш да се порадваш. И мъж ми се вихри в домакинството и добре, че го прави, че не се виждам иначе.
Ели, какво им е на тези 800гр? Ние можем да ги сънуваме, само. Добре си е детето. Цункай го  love001.
Евелинка, аз на Дани му слагах малко каша в последното АМ. Така се засищаше и не се будеше през ноща. Направо сутрин в 8.
Мира, браво за мерките. Ще започне да наддава.
Таси, нашата педиатърка, каза че до две години е нормално да не се отвори до край. Важното е да се почиства добре, за да не се инфектира. Защо мъчат бебоците? Съвсем ли не се отваря?

# 50
Пак съм аз. Mr. Green
Понеже започнахте да обсъждате темата за детските градини аз вчера ходих да питам в една която си я бях заплюла и ме отрязаха порядъчно.Казаха че не може да се подава молба за 2009г това щяло да става чак през януари 2009г.Казах й ами да не стане така че после да ни няма в класацията понеже някои мами са се записали по-рано и тя се хили..........За мен това си беше жива лъжа.
До колкото чувам приемат най-напред деца на инвеститори и разбира се връзкари а останалите да духат суппппа...... #Cussing out #2gunfire #2gunfire.
Ами догодина ако стане нещо подобно най-малкото ще ги вдигна във въздуха.... #2gunfire
Тая държава няма да се оправи никога.Айде така се произнесох аз по въпроса. Mr. Green
Фрики ами то така при нас когато сам си ги избираш е май-доста по-добре. newsm78
Хайде лека ви вечер от мен.  bouquet

# 51
Калоян още не е заспал...  Shocked Вършее с проходилката и ни взема акъла. А беше време когато най-късно в 20:30ч заспиваше...
После като заспи ще се включа (освен ако не заспя преди него).

# 52
Аааа, джипа ряпа да яде пред това превозно средство

А тук аз го бутам http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116198&photo=129

# 53
Ние още не спим... Утре трябва в 9ч да сме на консултация, ама май като гледам ще я пропуснем.  newsm78
Ето го моят образ: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=66
Баща му ме вика преди малко, той се обърнал по корем и се хили като зелка.  Mr. Green
Утре ще пиша, че днес вече нямам сили.
Лека нощ!

# 54
  • Откъм Варната
sleepy супер снимки, и Митака по едно време му удряше едни игри до към 1 часа, а аз  #Crazy, но на последък взе да заспива към 10 - 11 което много ме радва

# 55
Здравейте момичета.
  bouquet
Чак сега се домогвам до РС-то. Днес нещата при нея се влошиха. Разстройството стана диария и сме сменяли 10 памперс. Нито Смекти, нито Ентероли, нищо не помага - нищичко. Лекарката каза, ако продължава така - от утре сме на антибиотик- инжекции. Пак вдига температура - сега цялата гори, дано Панадола пак да помогне...

mishka -  Яни е голям сладур, а на теб въобще не ти личи, че си била бременна.
Tedito  Hug благодаря ти.
sleepy, tasi - и Йоанна е същата. Днес е спала 2 часа през деня общо и заспа в 23:30 #Crazy Аз вече не съм на този свят просто...
Mergo - добре дошла и се готви за следващата русенска среща...

Момичета, отивам да дежуря.

Може да сме болни, но без прическа не отиваме никъде

# 56
  • София
Привет! Всички спят и аз използвам свободното време с кафенце и пред монитора, разбира се!

Колко много сте написали!!!

Ние сме добре, вече сме 6500 и 67 см. Примирих се, че килцата ще вървят бавно, фини ще сме и това е. Вече не изпадам в ужас и не броя всяка хапка и милилитърче. Колкото ще наддава, толкова!

Таси - честита хубава новина! Всичко да минава безпроблемно!

Добре дошла на новата мама и бебе Кирил!

AIR - и аз не оставям малката още, освен за много малко, ако вали, а трябва за малко да изляза. Добре, че големия го взимат често, даже спи през 2, 3 дни при свекърва ми и това много ми помага, че понякога с двамата е същинска лудница!!!

Калима - подписах се, дано успеете!

Веничка-  честито зъбче, и аз чакам, но все още нищо.
Още не съм оставяла отворен прозореца, че не мога да я одуча към 4 да суче при мен в леглото, а то е близо до прозореца, но май ще започна, че вече става горещо.

mama toni - честита нова количка!

Tedito_799 - Влади е абсолютен сладур!!!!

sleepy - мъжа изглежда като току що станал от сън, а??? Охилен, доволен и готов за игра!!! Joy А как стои, браво.

mi6ka82 - превозното ви средство е Номер 1!!!

ВерчИтУ - бързо да оздравеете, трудно е много с болно бебенце, но всичко ще мине!

Момичета да ви питам нещо, Калина от няколко дни е много зле със съня, неспокойна, спи малко преди обяд и дремва следобед, но и навън се буди. А онази вечер такъв рев му удари към 11, дадох Еспумизан, колики ли бяха, какво беше незнам. Дали може от месото, че от 3 дни го давам??? Зъб изобщо не се вижда, може ли да боли така без изобщо да се вижда нещо?

Мамите с по две и повече дечица - сами ли спят малките, чудя се дали да ги отделям двамата в детската стая или да изчакам още малко. Как е при вас?

До скоро и хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 07:35 от mila71

# 57
Добро утро,
ВерчИтУ ,а правиха ли изследване на акото?
mi6ka82 много сладка снимка Яни изглежда много голям и май ще е голямо дяволче  Laughing
mira sm вчера по новите на ТВ 7 гледах за някакъв лекар от Смолян осъден на 3 год. /ефективно май  newsm78/ за подкупи .Бил направил на няколко пациентки ненужни операции и те май вече не можели да имат деца-горките жени.Този е за  #2gunfire миналата година бил лишен за 6м от правото да упражнява професията си тези ,които са го върнали на работа пак и те са  #2gunfire.
Tedito_799 то тук и за забелването нямат еднакво мнение лекарите .Може би се прави по-рано за да не остава травмиращ спомен  newsm78
mila71 може да боли от зъб и като не се вижда ,то като се види вече зъбчето значи е пробило и настават няколко дни спокойствие .

Сигурно от месец не съм правила снимки на Саши ,срамота днес трябва да нащракам няколко.
Лек ден!

# 58
  • София
Добро утро!
Вчера забравих да се "похваля". Реших да боядисвам вратата на двора и оставих малчо при батко му. И така се е обърнал с проходилката, че носът му е целият ожулен.
Мишка, голям кеф е било с количката Grinning.
За градините и тук отказват да записват рано. И до някъде са прави, но ще видим като дойде времето.
Слиипи, голям купонджия си имаш. Косето в 9 ч. отрязва. И добре, че го прави, че не се виждам.
Верчиту, Илианка е права за изследванията. Прическата е номер 1 Grinning.
За прозореца, когато мъжът ми е наряд отварям. Иначе той е до прозореца и не дава. Бебо е м/у двамата.
Теди, много весело парти. Каката е много красива, а Влади е станал голямо момче  Hug.
Мила, не вярвам да е от месото. Зъбчетата болят точно преди да се покажат. Излязат ли- отшумява болката.
Хайде, лек и слънчев ден от мен  Hug.

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 09:06 от Lovi

# 59
  • София
Здравейте  Simple Smile
Пак сме тук  Wink
Анна-Мария е добре. Все още няма зъби, но много й е подут венеца и очаквам скоро да има. Ходихме на манту, защото няма белег от бцж-то. Утре ща я водя да й отчетат резултата и ако е отрицателен, ще я боцкат  Cry ( за сега съвсем леко е зачервено )
Щях да пиша още, но се събуди. Като имам време ще изчета пропуснатото и ще пиша.

Мерси за темата на Кръц и за заглавието на Слипи   bouquet
Приятен ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт