Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 592
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Tedito, много са ти сладки децата! Пу-пу. Личи се, че Влади много се е забавлявал на празника на Румката.  Simple Smile
mi6ka82, супер ви е новото превозно средство. Много е сладък Яни  Heart Eyes
sleepy, много сладки снимки.  Simple Smile Разбирам те напълно, миналата седмица и ние имахме такива безсънни нощи, когато на мен ми се спиии, а Ачко иска да си играе и се обръща и се смее.  Simple Smile
ВерчИтУ, много ми стана мъчно, че се e влошило състоянието на малката. Дано по-бързо да оздравее и по-малко притеснения за теб  Praynig
Мила, не ми се вярва да е от месото. Може да са зъбчета или просто период. Сега растат, трупат нови впечатления, всеки ден има по нещо ново и за малките това е стрес и се отразява. Дано скоро да мине тоя период  Peace
Лови, как е успял Косето да се обърне с проходилката. А аз си мислех, че са стабилни.  newsm78
И ние снощи имахме произшествие. Ачко отново падна от спалнята. Оставих го за няма и минута, а как е пропълзял и като чух това познато "туп", краката ми се подкосиха. Около него имаше играчки и възглавнички, даже и одеалото му беше там и пак е успял да си проправи път. Видимо няма рани, но се стресна маймуната му.
Оченцето вече сълзи по- малко, дано скоро да спре напълно  Praynig 

# 61
Здравейте мамчета и от мен.Бебка спи,a каката се заигра и аз с кафенцето на компа.Вчера валя yжасен дъжд и бяхме принyдени да си останем в къщи,но поне оправих къщата и днес ще наваксваме с разходките.За прозореца-спим от един месец на отворен прозорец,но беба е далеко от него.ВОМВОLINA-мисля,че е рано за миене на зъбките.На голямата ми дъщеря започнах миенето о/о годинката.Тasi-дано е безпроблемна бременноста на снаха ти и се радвате на здраво бебче.Теdito-Летния ви празник както личи от снимките е бил страхотен и много сте се забавлявали.Жалко че при нас забавленията не са толкова чести.Sleepy-Калоян направо ме разби с това стоене,браво на него PeaceСега става и опасно,ще трябва много да си нащтрек да не се надвесва от кошарата.Стискам палци на Bерчитy да се оправи скоро бебенцето и,дано скоро се похвали с добри новини.За отделянето на децата,mila 71-ние още не сме ги отделили,нека бебка стане поне на годинка пък тогава ще решим.Аз отивам да се оправяме,за да можем да излезем като се наспи Вяра че с двете ми момичета е малко по сложно.Желая на всички приятни разходки.

# 62
Верчиту-пиши как сте?Дано не минавате на АБ.
Илианкаbouquet
за градината-аз моя го записах на ясла,като си мисля да го пусна като стане на 2год.Казаха ми за догодина.
Ние спим на отворен прозорец,а когато е много горещо пускам климатика който е във всекидневната.
Малчо не спи при нас,не иска,а на мен много ми се иска  да си го  гушкамSimple Smile
Снощи спа без памперс исравнително спокойно,но към 3-4 се събуди с писъци понеже му се пишаше и след малко рев го направи дадох му мляко и заспа.
Не съм му слагала памперс още и му е по-добре отколкото със и за това днес няма да излизаме и ще перем wash hang 1ironing
И без това като слушах в Русе го дават най-горещо sweating

# 63
  • София
Здравейте пак  Hug
За детските градини - и аз се чудя дали ще се вредим.  newsm78  Знам, че искат да се подава молба само в една детска градина. И съм решила септември да ходя да проверявам.
mila 71 аз мисля, че са зъби. Може да ги болят и без да се виждат
Тasi честито, че ще ставаш леля. Аз вече съм станала леля, ама искам още племенници  Simple Smile
Верчиту стискам ви палци. Дано бързо да се оправи  Praynig
Tedito_799 явно е бил хубав празник.  Влади е много сладък.
Flores и на Анна-Мария, оченцето така сълзеше като беше на около 1 месец. Капахме тобрекс, но без ефект.
Sleepy браво на Калоянчо. Как добре стои изправен. Браво! Ние сме още далеч от това състояние.  Wink
Качих малко снимки на Анна-Мария http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=70

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 14:16 от maria_23

# 64
  • Някъде в Европа...
Привет!
При анс деня почна добре, излязохме на разходка след 10ч, прибрахме се в 13ч. Ради ми се стори топлъл, меря и 37,9  Cry, Сложих му свещичка ефералган.... Сега спи. Записах час при частен доктор за 18ч. Явно не се оправил напълно и ще повтори..... Cry, дано само не се усложни Praynig Ще пиша после какво е станало.

За детските градини - не съм се интересувала още...
За прозореца - не отварях до снощи..., снощи бе отворен няколко пръста, остава от това да се е разболял Ради  #Cussing out, ще се гръмна тогава  #2gunfire
Мише - голяма е маймунка ЯНи. Да ти е жив и здрав..
Слиипи - браво, акк само стойте изправени... Hug
Верчиту, представям си какво ти е. Ради беше няколко дни с разтройство, после му избиха червени петна.. Ето днес пак вдигна температура Sad. Дано вие се оправите бързо Praynig и ако може да избегнете антибиотика. Ние направихме само 4 приема и му започна разтройството и доки каза да го спрем, после му избиха петната...
Таси, поздравления за памперса Peace. Ама малчо наистина ли не пиаша в гащите? newsm78

Хайде оставям ви, да пооправя, докато спи може би ще е по-дълго заради температурата

# 65
AIR ние сме така заради бубата,нали ни я забелваха и като е с мокър памперс му щипе и го махнах.Ама сега се поуспокой и пак съм го сложила.Не съм фен на това да си уча детето от 3 месец да пиша и ака на гърне #Crazy
Да ви кажа една неприятна новинаВерчиту са в болницата с бебе Йо в инфекциозно отдделение, и сега ще и правят изследвания да разберат от какво е това разстройство.Казали са и че ще ги държат 5 дни.Дано се оправят бързо. newsm17

# 66
  • София
Да ви кажа една неприятна новинаВерчиту са в болницата с бебе Йо в инфекциозно отдделение, и сега ще и правят изследвания да разберат от какво е това разстройство.Казали са и че ще ги държат 5 дни.Дано се оправят бързо. newsm17
Верчиту, дано не е нещо сериозно! Praynig Стискам палци да се оправи бебе Йо, а за мама по-малко притеснения! newsm17

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 19:23 от Flores

# 67
Здравейте и от нас. Hug
Моля се за бебе Йо и всичко да се размине многоо леко.Оф милите стискам палци.Представям си какво й е на Вера... Praynig Confused
Ние сме добре.Малкия сега спинка и аз използвам времето да сготвя и да ви прочета.
Мишка браво на Яни ама опасен е той.И стахотна играчка сте му намерили Mr. Green
Слийпи абе как го правите това стоене изправени. GrinningТой и макия се опитва ама изобщо милия не може да стои стабилно.Браво много сте сладки.. HugАз не знам дали да го слагам в проходилка но може би няма да го правя.... newsm78
Таси браво и на вас за постижението на държането без памперс. PeaceИ аз трябва да се пробвам вече да го слагам в гърнето. Thinking
Илианка това за смолянския доктор направо ме втрещи. Sick #CrazyАбе мислих си че там не са чак такива изроди ама май се лъжа.Те всички вече станаха за трепане как може да причиниш такава мъка... #2gunfire
Айде желая ви лека вечер на всички. Hug

# 68
  • София
Верчиту, дано не е нещо сериозно! Praynig Стискам палци да се оправи бебе Йо, аз за мама по-малко притеснения! newsm17

Praynig

# 69
НЕ СЛАГАМ ПАМПЕРС ЗАРАДИ БУБАТА,ЗАщОТО Я ЗАБЕЛВАХА И МУ щИПЕ КАТО ПИшА.  ruporuu

Днес си запазихме места за 4.08 за Гранда  sport027

# 70
Здравейте момичета Hug
Ето ни и нас  hahaha   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=74
Аз съм вече добре,оздравях и слава бого не заразих малката.Тя е станала голяма лудница,само бели прави,сама не иска да стои и за миг.Вече сама ходи по ръбовете леглото.След малко ще ми кача няколко клипчета да гледате.Чао засега #Crazy

# 71
Ох, стискам и аз палци на Верчето и Йо бързо-бързо да излязат от болницата и да оздравяват!!! Praynig
А и всички бебчовци, които са болнички също бързичко да се оправят! АИР, пиши как е било при частния доктор.
Иначе при нас всичко е по старому. На консултацията сме наддали 450 гр., но мен това много не ме устройва, защото вече сме 9,350 и само 69 см. Не яде много това дете и не знам от къде ги качи толкова кила! Сигурно кърмата ми е високомаслена...
Иначе днес 2 пъти излизахме и 2 пъти се връщах мокра, добре, че поне Али остана суха от дъжда.
И другото - днес детето спа цели 3,5 часа... от 12,45 до 16.15 ч. Направо сутрешния и следобедния сън го взехме на едно!
Мами, много сте сладки и вие и бебоците. Много се кефя на снимките - какви дечица си имаме - не са бебета вече.  Flutter
За прозореца - спим на отворен - използваме горното отваряне на дограмата.
Сега ще кача малко снимки, за да ни видите и нас. И искам да обърнете внимание на последните, където се вижда подаръкът й за 8-мия месец - килимче пъзел, което й е много удобно (а и на мен също с почистването) и на него се научихме да пълзим!  Party
Целувки и лека вечер!
П.С. Ето ги и снимките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=79

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 20:22 от Sa

# 72
Момичета ето ви малко актуални клипчета на Жаки hahaha

Жаки ходи  hahaha http://www.vbox7.com/play:667eb348
Жаки пее    hahaha http://www.vbox7.com/play:17978113
Жаки шоу    hahaha http://www.vbox7.com/play:50079342

# 73
Таси извинявай все пак аз си мислех че покрай това че сте забелили пишата все пак използваш и се учите и на кукуто. Mr. Green
Гудза и Са много сте сладки пу-пу.
Гудза тези държанки за кошарата от къде сте ги взели или вървят с нея. newsm78 Понеже и ние имаме подобна ама май нямаме такива приспособления към нея.Извинявам се за тъпия въпрос но мисля че наистина са доста удобни.. Peace
Хайде лека ви от мен. Hug

# 74
Гудза тези държанки за кошарата от къде сте ги взели или вървят с нея. newsm78 Понеже и ние имаме подобна ама май нямаме такива приспособления към нея.Извинявам се за тъпия въпрос но мисля че наистина са доста удобни.. Peace
Хайде лека ви от мен. Hug
Вървят с нея,много са удобни,благодарение на тях малката се научи да се изправя и ходи Peace

Общи условия

Активация на акаунт