Отговори
# 90
Гледайте "Искрено и лично" за бъдещите мами е!
дали има представителки от форума  newsm78 Laughing
кажете после за какво става въпрос  Praynig
elissee , не обърнах внимание колко точно, някъде около 20 минути. още преди да почне прегледа я попитах дали дава диск. дискът беше от нея и не плащах допълнително за записа. на компа тръгва, ама двд-то ми не го чете. не си мисли лоши неща. всички от време на време сигурно ни спохождат разни съмнения и притеснения, но слава Богу - неоснователни обикновено  Hug

# 91
Честит рожден ден,marianamama !!!

Да си жива и здрава и много щастлива с най-прекрасното бебче през август !!!

Момичета така ви завиждам за тези лекциики в нашия град (уж не е малък), а няма  smile3511

# 92
Гледайте "Искрено и лично" за бъдещите мами е!

ще разказваш после!!!
 Тиги, аз на 9 месеца няма да ходя че съм на работа още...до 27ми съм в пълна невъзможност. А на училището в Тина Киркова, трябва ли да ходиш там на консултации за да го посещаваш? Аз съм в Токуда на ЖК... Ок ами като рабереш инфо за лекциите в на Щерев клиниката, ще ми кажеш, нали? Там и аз смятам да се запиша!!!!Даже ако се записваш...дали не можеш и мен да запишеш Embarassed Embarassed Embarassed Полина Радева съм ако трябват имена

На Марианамама, пожелавам много много и само хубави емоции и вълнения! Много здраве на цялото семейство!!!

# 93
  • ГОре на черешата...
Я да питам - 45-дневния болничен 90% ли се плащаше newsm78?

# 94
Я да питам - 45-дневния болничен 90% ли се плащаше newsm78?

Да - 90% - като се гледа сумата, на която са те осигурявали последните 6 месеца

# 95
  • ГОре на черешата...
Теди -   bouquet

# 96
Marianamama, честит рожден ден!   Бъди красива жена и щастлива мама   bouquet

Тук се е намръщило и ще вали! Аз днес ще чистя.

Вчера  подготвителния курс за раждане мина много добре! Утре съм пак  там Crazy Имаме и 2 срещички с татковците, на които ще ги учат как да ни масажират при родилните болки  Heart Eyes Оказа се, че е дори още по-близо, само на 5 км от нас, има място за паркиране, без да ме глобят  Whistling, въобще супер. Ще има и някакъв курс след раждането, с техники за масажиране на бебоците.

За контракциите- аз откакто вземам магнезии / от 4-5 дни, по 1 прахче Магносол на ден/ почти нямам такива  Peace Док каза да го пия 10 дни в месеца, за сега само този, за после ще видим- според ефекта и това как се чувствам.

Иначе, аз чакам разпродажбите, които тук започват на 7 юли и тогава ще накупя онова, което ми липсва за бебо! Междудругото тои снощи пак беше суперактивен, но от умора доста си поспах, въпреки това  Crazy А вчера на курса бях единствена с  така яко подскачаща тумба  Laughing

# 97
  • Ланкър, планините Овнерог
Марианамама, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 98
Беличка аз се записах за лекцията утре и ако не се влоша ще дойда.

# 99
 Grinning

Жена му пише без да иска от негово име.   Blush

# 100
Здравейте и от мен!
 newsm59  Марианамама!!!!   bigdance2Пожелавам ти повече усмивки, късмет и едно хубаво авустувско бебче!!!
Масажчето вчера беше супер! Който може задължително да отиде! направо се родих, сега нито краката ме болят нито гърба...(ако можеше и на корема да ми направят масажче....ама не може:))))Бебо даже през цялото време се бунтува- хем бех легнала по гръб. е то ако не си покажем рогата...няма да ни бъде hahaha

# 101
  • вкъщи
момичета на мен ми е много лошо.оба4е гинекологът ми днес няма да може да ми издаде болни4ен,че е в болницата.може ли утре да ми го даде,с днешна дата.ако не може ще трябва да ида при ли4ната,а аз съм много зле,ще колабирам някъде.знае ли някой има ли проблем утре да ми издаде болничен с днешна дата.

# 102
момичета на мен ми е много лошо.оба4е гинекологът ми днес няма да може да ми издаде болни4ен,че е в болницата.може ли утре да ми го даде,с днешна дата.ако не може ще трябва да ида при ли4ната,а аз съм много зле,ще колабирам някъде.знае ли някой има ли проблем утре да ми издаде болничен с днешна дата.
Доколкото знам не може, ама питай лекаря  най добре. И да се оправяш ей момиче!

# 103
Не се притеснявай няма проблем да ти издаде болничния с един ден назад, така че не се притеснявай изобщо, почивай си.

# 104
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз неведнъж съм взимала болничен със задна дата. Не може с утрешна.

Точно днес ли трябваше да ти е лошо?

Общи условия

Активация на акаунт