Отговори
# 240
  • София
Честит рожден ден, Мери Джейн - пожелавам ти най-прекрасните подаръци, които да зарадват сърцето ти!Ох, и аз да се присъединя към отбора на кихащите и подсмърчащите. Това чудо направо ще ме умори. Има дни, в които нищо ми няма, а има дни като днес, в които няма спиране това кихане, подсърчане и сълзене на очите. И най-тъпото е, че като се оплаках на лекарката миналия път и тя ми каза, че сигурно е някаква алергия, но нищо не може да се направи, докато не родя. Та ще трябва да търпя още месец и половина. Ей, това ми е най-омразния отговор - отключвали се разни неща през бременноста и после, ако не минали тогава те гледат на сериозно.
Иначе поне тази нощ се наспах - даже не съм ставала до ОО. Ама при мен си стана традиция май - една нощ яко спане, една нощ бодърстване.
Хайде момичета, пожелавам ви слънчев и усмихнат ден.

# 241
  • Ланкър, планините Овнерог
Мери Джейн, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вижте новата придобивка за г-цата. Само да не излезне г-н, че не знам.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3162213

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3162214

# 242
 Гита - сори за прегледа и при мен минава така.  #2gunfire Сега на 18-ти ще ходя и док. ми вика: "Хайде сегжа миличкааааааааааа... #Cussing out като дойдеш на 18-ти и на видеозонче ще се гледаме". Шшшшш алоуууууууууууууу аз не чакам на твоя видеозон по здравна каса - 2 или 3 пъти., абе какво да се разправям. И ние довечера сме на рожден ден на комшийчето, разликата с мойта им е 5 месеца и са заедно от бебенца baby_neutral, после ясла, градина.. Помисли ли за идята която ти дадох на предния пост  newsm78

мен пък иска всеки път да ме гледа и да си плащам 15лв за ехограф.  Confused
Херелина да незнам защо е така и аз съм чувала, че така правят. Интересното е, че моя никога не ми е предлагал
ЕТО НЕЩО ВЕСЕЛО ЗА ЕДНИ БЕБНЦА, КОИТО ПРЕЯЛИ СЪС СЛАДОЛЕД
http://www.funofun.com/babyboogie.shtml   с музичка е

# 243
 Гита отваря се само сайта на снимка бг..ама от там къде да вляза   newsm78

# 244
  • Ланкър, планините Овнерог

Случайно да се казва д-р Ризова? Беше лекарка на братовчедка ми и я видях колко я бива. Изкара й акъла на финала. Добре, че всичко е О.К. сега.

Гита отваря се само сайта на снимка бг..ама от там къде да вляза   newsm78

Май го оправих. Пробвай сега.

# 245
lulumba и аз ходя и на частно, ама не в това е въпроса, нали? Тези наши док май само ни водят на отчет  #2gunfire На всичко отгоре ми се налага няколко пъти да ходя извънредно /единия път заради контракциите, другия - заради болничен и т.н./ за което си платих 15 лв., другия път 25 лв. Абе .... веселба ... така ни доят, че нямам думи
Гита Ог от 27.06 ще ти е болничния 45 дни??? Що от тогава? Оффф я иди я  fight , ако не стане я  fight   и това ако не стане вземи я    #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 246

Случайно да се казва д-р Ризова? Беше лекарка на братовчедка ми и я видях колко я бива. Изкара й акъла на финала. Добре, че всичко е О.К. сега.

не, при Скочева съм. но те двете работят в една болница

# 247
Здравейте мами!!!

Аз чак сега се излюпих.Вчера ни сменяха щранга и водомерите цял ден чак до 12 вечерта, а от днес нямало да имаме топла вода 2 седмици.И аз висях да се изкъпя снощи по нощите и сега ставам-има топла вода #Cussing outСмотана работа.

Персиа, когато бях болна от тиреотоксикозата, която на теб ти приписват,FT4 ми беше нещо от рода на -0,003, а TSH- 3 пъти над нормата.Плюс това на тези хормони им влияе много и времето по което ги правиш-не се правят по време на цикъл или ако ти е дата за цикъла, както и по време на овулация.А в книгата за бременни четох, че от 6 м на татък е нормално да има отклонения в щитовидната жлеза, защото произвежда повече хормони, както и хипофизата.Така че не се притеснявай излишно.Ако организма отчиташе нарушение в единия от хормоните,TSH щеше да е значително повишен за да компенсира, той е този дето регулира.Няма начин нещо да не е наред и той да е в границите.А правиха ли ти FT3?

Маими слушахте ли снощи по новините-вече щяло да е задължително да си правиш БХС, защото от 60 родени бебета с Даун от миналата година, само 10 са били на жени над 30 години, останалите на жени под..........Как така всяка година решават нещо ново незнам newsm78

# 248
не беше ли точно БХС изследването, дето дава доста неточни резултати?  newsm78

# 249
Как ми се купуват и на мен полички и рокличкииииии....
Вместо ФМ да я направят към здравната каса....Тя нали е по-точна, а е и адски скъпа, много майки едва си я позволяват!

# 250
Мдааааааааааааааа много сладурска пола.Направо гъзарийка  Crazy. А пък ако излезе господин, ще му теглиш един тигел по средата и го правиш на къси гащи  Joy Joy Joy

# 251
Момичета, аз сега съм в почивка и се сетих, че вчера с мъжа ми бяхме в Пигис и разглеждахме за нокторезачка или ножичка, ама на всички пишеше, че са за деца над 3 години..Вие какви купихте? Купихме едно сладурче бодинце потниче  Heart Eyes така,че вече си имаме двенки Simple Smile

# 252
  • Габрово
Привет на всички мами!
Аз цяла седмица нямах нет и като гледам колко много сте изписали не мога да изчета  всичко!Гита съжалявам за кофти прегледа аз другата седмица съм на ЖК , но от сега съм изтръпнала какво ще ми каже този път моя док.Всеки път ми казва различни дати за термина и сега не знам.Иначе уж съм добре два дена нямахме асансьор а сме на 6-тия и малко се поизмъчих .Предната вечер май имах нещо като контракции и малко се стреснах.Почна да ме стяга корема долу ниско и кръста да ме боли но за секунди и ме отпусне така няколко пъти.А аз само се молех да спрат и се успокоявах че са така наречените подготвителни.На някой случвало ли му се е ?И дали са контракции или аз си втълпявам? Rolling Eyes

# 253
Мдааааааааааааааа много сладурска пола.Направо гъзарийка  Crazy. А пък ако излезе господин, ще му теглиш един тигел по средата и го правиш на къси гащи  Joy Joy Joy
Вася-голяма си скица  Joy Joy
Гита -дрешките са страхотни
Все още  продължавам да не купувам ,но вашите придобивки са наистина супер. Peace

Аз сега се излюпих и пак ми се гади ,сигурно от това желязо .
Момичета много ви благодаря за окуражителните думи и съветите   bouquet

Мери Джейн,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!МНОГО ЩАСТИЕ И ХУБАВ БЕБО ТИ ПОЖЕЛАВАМ !!!

# 254
  • В светлината на слънцето
Ади, гледах го този репортаж снощи. Има резон в резултатите - 50 Даунчета при жени под 35 години и само 10 - над. Причината е, че над 35 години се прави задължително амнио, което дава 100% резултат. Затова и в тази възраст яснотата е по-голяма и пред майката стои решителен избор: да махне детето или да се грижи за дете с Даун. Познавам майки, които са предприели и първата, и втората стъпка. Оттам и по-малкия брой на родени деца с аномалии в тази възраст. Виж, да правят задължително БХС е направо глупост - по-неточни резултати от това няма. От лекари го знам. Много по-добре би било да вкарат към задължителните изследвания, които се поемат от ЗК феталната морфология. Хем ще успеят да диагностицират по-точно, хем ще спестят много сълзи. Ама по този въпрос майките кой ли ги пита?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт