СНБМ - инициативи - 11 част

• 13 232
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Пуснах снимките на мейла на dollyeta, защото мейлите, които дадохте по-нагоре са препълнени.

# 196
Списъците наистина се оказа в мен - не ме бийте сега нали съм си овца. Кчени са в пощата
Влади, молятте ми прати на лични адреса за upload на site ни.. да кача снимките, защото двете пощи са пълни. Ще ти звънна другата седмица да се разберем да взема материалите.

# 197
Раде, моля те да вземеш фактура за таксата за участие, аз съм я платила, но тогава нямаше кйо да ми напише фактура. Платила съм за двама.

# 198
Раде, моля те да вземеш фактура за таксата за участие, аз съм я платила, но тогава нямаше кйо да ми напише фактура. Платила съм за двама.
Марияна каза по време на кръглата маса, че ще издадат само приходен ордер, защото като не е платено по банка не можели да издадат фактура  newsm78 не знам защо.
Това да не се учудиш Ради, като ти дадат ордер вместо фактура  Simple Smile

# 199
Сигурно нямат касов апарат. При плащане в брой трябва ф-ра с касова бележка. Що не се плати по банка, за да има все пак официален документ?

# 200
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Марияна каза по време на кръглата маса, че ще издадат само приходен ордер, защото като не е платено по банка не можели да издадат фактура  newsm78 не знам защо.

Ок  Peace, дано не забравя, че напоследък съвсем съм изфирясала.

И като стана дума забравих да ви поздравя за кръглата маса - браво! И забравих да кажа, че гледах вчера много добър и обширен репортаж за масата по икономическата телевизия.

# 201

Доли, момичета, ПКО-то не се признава за официален счетоводен документ (може да е прикрепен към такъв) - трябва фактура и ФРГИ би трябвало да го знаят!

# 202
Сигурно нямат касов апарат. При плащане в брой трябва ф-ра с касова бележка. Що не се плати по банка, за да има все пак официален документ?

Щото вече е платено. Хриси е платила като е била там за договора. А това за фактурата ми го каза Миряна на кръглата маса. Абе оставам с впечатление, че Вълковски изобщо не е бил в час  ooooh!

# 203
Няма страшно. Да върнат парите и Хриси да си ги внесе по банка. Няма да първата,я! Ако ни трябва отчетен документ ще трябва да се направи това.

# 204
Момичета изпратих на пощата  финализирания бюджет за кръглата маса.
Пращам и финансов отчет на ФРГИ, който иска може да го види в изпратени.

# 205
  • Пловдив
Момичета, от телевизия Евроком ми се обадиха днес, във вторник искат да направят предаване за новите детски площадки в Пловдив. А не мога да се свържа с никой от тук - Ренци каза, че си заминава за няколко дена и ще отсъства от Пловдив, а Коала(Моли Уизли) не е била онлайн от доста време. Някой може ли да ми даде някакъв телефон на Коала или някоя друга майка от Пловдив  Praynig

# 206
Аз съм мама от Пловдив и много ще се радвам ако мога с нещо да помогна ,не съм от сдружението но въпреки това съм съпричастна нали съм майка и то на близнаци .Наистина ако нещо мога да помогна и мие във възможностите с удоволствие.

# 207
Аз съм мама от Пловдив и много ще се радвам ако мога с нещо да помогна ,не съм от сдружението но въпреки това съм съпричастна нали съм майка и то на близнаци .Наистина ако нещо мога да помогна и мие във възможностите с удоволствие.

Благодаря от името на всички момичета  bouquet
Пиши на ЛС на Моли Уизли (тя е от Пловдив, ще се върне от почивка в неделя), за да се разберете какво и как да направите.

# 208
Здравейте момичета, стегнах багажа за морето.
Раздавам задачки за другата седмица.
Владе, моля те да се изпратят мейли на всички, които не са си платили членския внос направо с напомняне, че всъщност е време за 2-ра вноска  ooooh!
Мейли на всички, които висят като неодобрени, защото не са си изпратили заявление на хартиен носител.
Да се сложат някакви снимки от кръглата маса.
Ине, моля те, в пощата го има списъка с журналистите. Мисля, че е хубаво да се прозвънят, да се питат дали са излезли материали за кръглата маса и ако са излезли как можем да получим брой от изданието. Ще ни трябват както за собствен архив, така и за отчета към ФРГИ.
Аз ще напиша обобщение на резултатите като се върна.
Деси, моля те питай д-р Кирилова към кого точно в МЗ трябва да се обърнем с предложение за Наредбата за яслите, да не вземем да изпуснем момента  Praynig

# 209
Сега нещо за всички.
Много ви моля, трябва да помислите за дата и място за провеждане на ОС. Тъй като трябва месец преди датата да публикуваме поканата в ДВ нямаме много време за мислене.
Не върви да си направим ОС в някоя пицария, така че помислете.
На събранието ще приемем отчетите за миналата година и ще си изберем ново ръководство.
Искам също така много сериозно да си помислите кого смятате да изберем за нов председател.
Хубаво е да е ясно коя от вас ще бъде председател, за да може при срещите, които ще провеждаме сега след кръглата маса да присъства и да я представяме като следващия председател, за да има приемственост.
Много е важно, защото хората , с които работим са свикнали с едни лица и колкото по-рано свикнат с новите, толкова по-добре.
Искам също така, като се върнем аз и Кали, да си направим една среща, за да си поговорим за резултатите от кръглата маса.

Общи условия

Активация на акаунт