Отговори
# 210
moonlady това за надуваемата лодчица е много хубава идея!!!Утре ще помоля таткото да ходим да търсим...Аз все дюшечета,пояси,кресла виждам...но не може да няма никъде!!!
Който търси намира Wink
kriss' ако идваш към Русе обади се,искам да се запозная и с другите майчета от форума,дано да се съберем! Peace

# 211
  • Варна
във Варна такива надуваеми боклученца по дърветата растат направо smile3549
аз също съм замислила едно малко басеинче да прибарам (де ще го слагам нзн но да има)
само ще изчакам да започнем да седим стабилно самички, че да не се удавим на плиткото  Rolling Eyes
а веселото е, че вече ходи с паяка Shocked голяма е веселба, не мога да я спра,ходи след мене, като кученце  running Joy

Вержи другия път непременно ще се скив. Нема се размине.
thumbsup

# 212
  • Бургас
За пюретата, аз лично много харесвам sunval - хубави са и нямат разните му там добавки на сол и захар. Но също са скъпички. На  HiPP някой от плодовите също съдържат захар, гледала съм ги. Аз гледам на Петър от време на време да му правя домашни, то и тук не се намират много хубави зеленчуци, но има едни баби дето продават - та от тях взимам, щото поне съм сигурна какви са. Тия на пазара знам ли ги?

Вчера бяхме на гости до късно и вечерта като се прибрахме Петър се записа в отбора на падналите бебчета  Sad При все че и двамата с таткото бяхме в стаята, а аз и Петър бяхме легнали на спалнята един до друг, секунда невнимание и туп, а после страшен рев, добре, че се кърмехме та бързо се успокои.

А днес такава минавка си напрайх, направо съм бясна. Тръгвам аз в най-голямата жега 12.30 с количката - отивам на ортопед, че най-накрая се вредих за час. Стигам до там едвам дишаща sweating и една симпатична жена ми казва: трябва да е станала грешка, доктора днес няма приемни часове. Направо ми призля. Аз що съм си наумила, че днес е 19, незнам.  newsm78 Всичко натагадък свършихме днес, че да идем на време, а утре ме чака същото.  Crossing Arms

# 213
  • Варна
Момичета , искам да ви се похваля , че след 6 - месечно пребиваване на фoтоапаратa ни в сервиза в Гърция , доживяхме да ни го върнат newsm44 newsm68 !!!  Hашия татко сега наваксва със снимките ! photo Вече се включихме в албума на 6 месечните и вече ще бъдем редовно с актуален снимков материал ! newsm10

Eто ни и нас :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=35
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=36
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=37

# 214
EASpirit, аз си взех с въженце отпред лодката и като я сложа малката вътре и я тегля напред назад из стаята. Голяма игра, голяма веселба! Joy

Nikki_Ivanova, що ми изтървате затчето така, бе!!! ААААА, я бързо го давай насам Нора да го цунка и да му мине. Two Hearts

# 215
То аз като се стресирах с нашето падане преди месец.....веднага и купих надуваем басеин уж да си играе в него, нооо там правим гимнастика на задните крака за 10-тина минути и после се разреваваме. Сега ми върши работа като един голям кош за играчки, който е поредното нещо в което се спъвам из хола (там е и компа, и телевизора, и спалнята, и леглото на малката, и шезлонга, и гимнастиката, а вечер и ваната). Иначе вчера видях басеин под формата на квадрат с надуваемо дъно с размери 20/20 см. много му се смях.....такъв един мъничък точно за нашите мушмороци. Като седне вътре няма падане на никъде.
Напоследък ни е много смотан интернета и не мога да качвам снимки    mixed037 иначе щехме да се хвалим какви сме позьорки на плажа.   reverance Много и хареса само че като и дадох да си играе с пясъка се разплака. Най-интересни и бяха вълните............гоямо зяпане им хвърли.

bouquet Да честитя всички празници и придобивки, както и най-новата ни госпожа чиито снимков матерял така и не видях  newsm78

# 216
Който не спи посред нощите има право на спаммммм  smile3534
Ето ни и нас на първият ни плаж:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3207906
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3207907
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3207903

# 217
Много са сладки малките девойки Теа и Андриана!
Някой питаше какво е необходимо за кръщенето - от църквата си дават списък, но кърпа и сапун за ритуално измиване, голяма кърпа за кръщавания, китка за поръсване, нови дрешки за бебето, свещи - на място се купуват. Друго не се сещам.
ШамЕнет, аз още не съм заместила хранене. Сутрин и наобяд се кърмим, към 15.00 часа първо се кърмим около 5 мин и след това предлагам зеленчуково пюре - около 90-100 мл.  След това към 18.00 часа давам каша по същия начин. Така едновременно не спирам кърменето, но и предлагам различни храни на бебка. Понякога сутрин след кърменето й давам малко плодово пюре, само за да пробва, но тя нещо хич не ги обича.  А само как си хапва зеленчуковите, тия гадни пюрета Confused  Другия месец ще въведа и месото, още не ядем глутен.
Честита половин годинка на бебе Лора на мама ina_nk, бебе Вела на мама Косе Босе, бебе Лилия на kreolka_ta!

# 218
# 219
  • Русе
Прекрасна булка си!!!
А малкия е "одрал кожата " на баща си  Flutter

# 220
  • Русе
Здравейте,момичета!Да се похваля,че и аз ще си топна крачетата в морето.Цялото семейство заминаваме на Златните за два дни събота и неделя.Ще се разходим и във Варна,така че варненки ,ако ме видите се обадете.
Русенки и аз съм за една форумска среща.С mam21,вече се запознахме,тя е много готина и Бойко също.
За kriss - ето две снимчици от моите разходки.Излизам или в парка ,или в центъра.

liletka,много си красива и нежна.Пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот!

# 221
EASpirit, и ние сме кордисани с басейнче но тези дни ще го пробваме тепърва.
Moonlady, можеш ли да пратиш снимка на тази лодчица че не се сещам  newsm78
Понтес, да не съм изпуснала нещо, след морковчето да не сте се обринали пак  newsm78 ша извиняваш ама не мога да смогна с четенето  Embarassed.
ТиниМини, помага ти защото имаш кърма, ни бирената мая съм забравила, ни нищо, но.... Sad  . Ти обаче само можеш да бъдеш щастлива от това  Hug
айде излизаме докато не е станало 1000 градуса  #Crazy
ЧЕСТИТО НА ЛИЛЕТКА И БЕТИЛ    bouquet

# 222
Честито на всички празнуващи.ЛИЛЕТКА -страхотна си.Безоблачен семеен живот ви желая

Качих снимки в албума,но незнам така ли се прави за да ги видите.Ако не стане нищо сори
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113547&photo=13
Стана-направо не мога да повярвам,че ми дойде на акъла  как става.Мислех,че става по друг начин,по сложен.Ама като няма кой да ми каже.Довечера или утре ще кача още снимки
Лек ден

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 10:40 от kirkorova80

# 223
Лилетка прекрасна си!!!!!!  bouquet

Момичета я кажете според вас зимата когато бебчетата са на 1 година и може би ходят и са доста облечени  ще ни трябват ли зимни колички дали може да използваме нещо такова защото мисля да продавам моята и да си купя по лека.,моята + бебчо вече много ми тежи Rolling Eyes

Отиваме на вънннннннннннн

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 10:27 от ketka

# 224
Киркорова, станало е! Прекрасни дечица!
Кетка, премери някое детенце на 1 годинка (като размери ) и виж дали остава място да се завиете с одеалце... Те количките са на килограми или възраст, де, но ако няма указания...

Общи условия

Активация на акаунт