Месец юни пак дойде,хайде ВАРНА на море ( 24 )

• 18 730
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
Мами, да ви питам, някой знае ли къде във Варна се продават матрачета Магнифлекс? Трябва ми размер 120/60. В Биберона иммат само 140/70  Twisted Evil Simple Smile) Дано някой да знае  Praynig Благодарско  Hug  bouquet

Виж в Метро, чух че там имало

# 136
Тъй, тъй, тъййййййй
Да се похвалим, че и ние се озъбихме  Crazy  Sunglasses  Heart Eyes След две нощи почти пълно безсъние, като пипнеш дере, а дечко явно още го боли, защото не ми дава да му бъркам много из устата  Sad Само дето всички хора на терсене, ние на опаки - първото ни зъбче е горен кучешки или кътник! По-вероятно кътник, защото е навътре доста.  newsm78 Ама да ни е честит де  Crazy
За вторник вече сме направили проект плана с Ивчок кога ще станем и т.н. за да сме навреме там. Мамата дето щях да я викам е приклещена вкъщи от кака с варицела и бебе с хрема  Crazy , но две големи бели птици с колички ни пишете!

# 137
  • Откъм Варната
....За вторник вече сме направили проект плана с Ивчок кога ще станем и т.н. за да сме навреме там. Мамата дето щях да я викам е приклещена вкъщи от кака с варицела и бебе с хрема  Crazy , но две големи бели птици с колички ни пишете!

Hug Hug Hug

Аз ще съм там още в 9 часа, да оправим организационните въпроси, след това към обед ще се скрием на сянка в морската, и после ще покажа на бебо плажа и ще го цопна в морето Simple Smile

# 138
  • Варна
ох аз се наобикалях по Българията за 2 години напред Crazy
съботната буря ми продуха мозъка в Сливенско .. тука как беше? чувам градушки имало? Thinking
вчера вечерта се прибрахме и още не мога да сваря да оправя къщата - на Лорище й растат горните зъби и два дена е ужасно кисела краставица  tantrum
не успях да предам подписката на Юли в неделя и много ме е яд Sad тя каза че ще продължааваме да събираме ама....
утре ще имаме и софийска подкрепа от една Декемврийка  Mr. Green тя каза че ще дойде към 11 обаче щото са на Траката и не може да свари толкова рано  Confused

V-twin кога мина туй време че ти останаха само 44 дена  #Crazy ще стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно  bouquet

# 139
  • Варна
Virginity, много благодаря за милите думи. А времето наистина отлетя ...но сега започнаха бавно да ми се нижат дните. Очаквам и малко по-рано от термина да родя, та всеки един момент съм в готовност.  Целувки на сладките ви дечица и тумбачета  Hug

# 140
Добро утро!

Момичета разказвайте как е минал протеста! Аз пратих мъника с майка ми и детегледачката, защото аз съм на работа! И ми е много любопитно!

# 141
  • Варна
Съжалявам ,че неможах да дойда но ние цяла вечер не сме спали с Анди ! Имаме нещо като расзтройство и лека температура ! Педито каза че или е зъби или ни хваща този летния вирус ! Дадох ентерол и сега ще се наблюдаваме до следобяд и ако нещата се влошат ще бягаме на доктор  да взимаме радикални мерки !

Мирния протест го отразиха в обедните новини по ВTV , надявам се този път да са дошли повече мами !

# 142
Здравейте, момичета!
Аз не можах днес да дойда на протеста. Sad
Нещо се губим в тези жеги. Не сме ви забравили, но не можем да стигнем до Морската да се видим. Много път дотам, докато стигнем и трябва да се връщаме.
Не мога още да се пресрамя и да кърмя в Морската. Rolling Eyes

# 143
Момичета кажете ми моля ви къде мога да намеря голям номер бански? Майка ми иска да си купи а аз нямам представа къде да търся!

# 144
# 145
Момичета,
моят син вчера на протеста е танцувал с едно момиченце. Майка ми каза, че са били атракция и са ги снимали даже. Wink
Я сега си признайте коя е дамата! И дали слуайно не знаете дали, кога и къде ще ги дават да ги видя?

# 146
Здравейте, мами Hug
Завърнахме се вчера от екскурзийката Flutter Чедото се държа доста прилично, поспа доста  Crazy като се има предвид, че пропътува над 2 000 км в тия жеги, направо перфектно  Whistling Топнахме я в Бяло море, доказателствата по-късно  Naughty
За протеста - сега виждам и много ме хвана яд  #Cussing out щото се върнахме вчера и ако знаех щях да дойда  #Cussing out Надявам се да сте се събрали повече мами  Naughty
Марулке , какви са тия работи, бе жена  #Crazy Вече край с премеждията, ей  Naughty
Честито озъбване на Никито и Коко  Hug
Цунки на бебоците

# 147
  • Варна
протеста мина общо взето много добре.
имаше много журналисти от много медии.отразиха го по К1 БТВ и НОВА  Sunglasses

лошото е че кмета и антуража му се държаха адски арогантно и нагло!!!
ето статия,предполагам писана от въпросния антураж:
http://vlastta.com/misc_1_1.php?id=1248

повикаха ни на импровизирана "конференция" в общината на 2ри етаж!!!
предвидливо - естествено повечето майки не дойдоха защото бяха с колички  bash
там проведоха още по - импровизирана анкета от типа: "Я кажете името на неприетото детенце , за да ви уредим място, че да ви затворим устата!"
останалите,с по-малки дечица, които все още нямаме този проблем, бяхме обвинени, че сме дошли едва ли не щот нямаме какво да праим Tired
и един любезен чичко пита: вие с належащ проблем ли сте или просто подкрепяте?! Shocked
като разбра че повечето сме под годинка каза: Аха, вие сте за догодина значи...  newsm09

стори ми се че си правят статистика колко голям панаир да очакват догодина  Thinking
отказаха да разговарят с говорителките на комитета под предлог че изпълнявали "Политическа поръчка"?! естествено защото те бяха най-добре подготвени статистически и теоретично  Tired

на въпросите какво става с детските заведения по разрастващите се квартали бе отговорено: на Чаталджа правим нова Ясла със 150 места  Rolling Eyes

изкараха ни накрая ега ти безотговорните майки-терористки  да изкараме децата на протест в това време и то по обяд!! НАЛОЖИЛО се да ни приберат вътре сакън да не припадне някой! т ада не вземем да смутим обедната почивка на Бърза помощ Tired
и от дума на дума кмета си изпя песничката за постиженията - колко улици и осветление бил оправил Tired
цитирам:
"Община Варна има програма за разкриване на нови групи и за проектиране на нови ясли и градини, но закритите до 2000-та година 6000 места, съчетани с увеличавенето на децата в града, още не могат да бъдат компенсирани."
 Rolling Eyes

но поне е някакво начало. сега гледам и софианки се организират да протестират  smile3508

# 148
  • Варна
ето снимки от аквариума днес, не са всичките, но сега ме мързи...  Tired
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144929&photo=7

# 149

Общи условия

Активация на акаунт