Месец юни пак дойде,хайде ВАРНА на море ( 24 )

• 18 734
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Откъм Варната
Здравейте,
имам нужда от помощ! Знае ли някой дали има някакъв транспорт от Варна за Бургас след 19.00 часа вечер. Ще съм ви благодарна за всякаква информация.

Провери микробусчетата до колко часа са, на частната автогара

# 121
  • Варна
милка за среща на близнаците не съм чувала нищо  Sad
виж на първата страничка кои мами са с близнаци и ги питай,може да знаят  newsm78 а няма ли във форума тема на близнаците  Thinking

за транспорт до Бургас на частната автогара, но не съм сигурна дали пътуват тогава.трябва да се пита предварително  Peace

АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ: ДНЕС СИ ВЗЕХ КНИЖКАТА И ВЕЧЕ СЪМ ШОФЬОР ОФИЦИАЛНО  Sunglasses

# 122
Ауууууууууу ми ся как ши присичам улиците, кат знам, че в автомобилито можи и да си ти?  smile3534
Шегичка..............честито.  smile3525

# 123
Един път и аз да пиша по нощите Wink.Не че инак спя,ама сега нарочно пиша, да не заспа.След малко пак ще меря темп. на Алекс ooooh!.Точно в 12  реши да честити рожденния ден на баща си по доста нетрадиционен начин-повърна на килима #Crazy.Друг път казва,че му е лошо,слагам леген до леглото,а пък сега направо спейки го извърши ShockedДосега прах килима и сядам да видя кво правите.Извинете ама товае е вече 3 ден и много ми дотежа и исках да споделя какво ми е ooooh! Hug.Надявам се само Марти да не го хване гадния вирус. baby_neutral
Вержи ЧЕСТИТО книжка-безинцидентно каране от сега нататък ти желая.
Ивчок честито ви зъбче,май ще се отказваме от двубоя за Боянка-вие ще ни изядете с парцалите hahaha Joy

Лека нощ Heart Eyes

# 124
Добро утро! Вержи, честито!   bouquetАз взех преди 2 год. и знам какъв вид гордост те тресе! Безаварийно каране! Ти си много отговорен човек и няма нужда да се вардя от теб по пътищата. Киркорова, то наш,та конкуренция... Да оздравява големия и ще съберем малките да решим ?-са веднъж за винаги! Laughing Аз като не съм на тоя свят, Калино, ти що не раздуеш поне как беше предаването, щото Милен Цветков понякога така представя нещата, че да се чудиш неговото ли е бялото или това, което виждаш ти! Разкажи дееее

# 125
  • Варна
Здравейте мами , абе да ви питам , вие по кое време ходите в Морската градина , че нещо не ви засичам ? Аз слизам натам към 16-16.30 ч. похладно , че то с тея жеги не се издържа !

Някой да знае какво се случва с ДВВ ? Доста отдавна не е писала тук ? Тоз ремонт направо и взе акъла май ?

# 126
  • Откъм Варната
Тя няма нет, щот е малко в командировка във Владиславово

# 127
Вержи  smile3501 Внимавай с трамваите Wink Лек и безавариен път!
Ние днес се обзаведохме с магическа чаша. Жабата веднага разбра що е то и къде се слага  Laughing Само дето я обръща с чучура нагоре и не всеки път тече.  Whistling
Пък по морската градина ние ако идваме сме около обяд до към 17.

# 128
iv4ok честито ви зъбче!
VirginityЧестита ти книжка и умната,че дори ти да можеш някои със сигурност не могат!
Дилянка днес я видях в морската.Хвали се че  добре ставал апартмента,а те наистина били във Владиславово.Това беше което разбрах докато тичах като луда след Никола.Беше ужасно впечатлен от фонтаните срещу операта,та чак не щеше да потегли.
Булка Марулка туй е Гер4ето нали?!Бе моме какви работи ти се случват направо изумях.От последвалия коментар за искрата от званец направо ми настръхна косата.
На 26.06 съм 1 смяна сорка няма да мога да дойда Sad.
Честито на всички които имат или са имали месечни дни.Да сте живички и здравички!!!Целувки!!!

# 129
Булка Марулка туй е Гер4ето нали?!Бе моме какви работи ти се случват направо изумях.От последвалия коментар за искрата от званец направо ми настръхна косата.
smile3521 Тя е! Тя е!

# 130
Марулкова хич не се разсейвай ами се спретвай на салатка с ракийка, та да ти полеем булкосването  smile3521 newsm51

# 131
  • Откъм Варната
Мами, днес има работна среща на всички които искат да помогнат с нещо за протеста, дефицит са ни финансите, събираме по 5 лв от човек, който има възможност нека да дойде и да даде, благодаря

Срещата е 18 часа на Тихата алея ( под Летния театър успоредна на главната ) в Морската градина

# 132
  • Варна
аз няма да мога да дойда , ще бъда извън града по това време , а за паричките ако мага да ги дам друг ден с удоволствие ще помогна

# 133
  • Откъм Варната
troia направо на протеста като дойдеш може да дадеш

аз днес правих ръчно рисуван плакат, от снощи се занимавам с него, после ще го снимам да ви го покажа

# 134
  • Варна
Мами, да ви питам, някой знае ли къде във Варна се продават матрачета Магнифлекс? Трябва ми размер 120/60. В Биберона иммат само 140/70  Twisted Evil Simple Smile) Дано някой да знае  Praynig Благодарско  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт