Месец юни пак дойде,хайде ВАРНА на море ( 24 )

• 18 738
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  Party Time 
party023

Здравейте мамчета, днес ставаме на три месеца   ura
Не обещавам да дойдем на 26, ние ставаме към 10ч, после хапваме и докато слезем ще стане обяд,
но ако се събудим по- рано ще дойдем  Mr. Green

# 106
  • Откъм Варната
Моля мами нека който може да дойде днес в 17.15 на входа на Морската градина, важно е, благодаря

# 107
Тониша честито   bouquet

Калима поне кажи, защо да са там хората. newsm78

# 108
Честито на тримесечко!  Hug Да ти е жив и здрав Тониша!

Кали, кажи наистина защо да са там хората? Брат ми ще дойде по това време и при всички положения няма да мога да сляза, но пък и ми става любопитно какво тайно нещо изпускам???  Laughing

Абе хора, на мен както ми е тръгнало да се разправям ... Днес 1 час, цифром и словом, се въртях между 2 офиса, на 10 метра един от друг да си търся пратката! Иде реч за автобусите на Груп! Е няма такова чудо, да знаете! В крайна сметка, след като изрових телефона на офиса в София (но карах брат ми да рови вкъщи в нета, защото от офиса им не ми го дадоха!!!), обясних на момичето там и точно след 3 мин знаех къде е пратката - където и било мястото, но двете патки на 10 метра една от друга и представа си нямат! Та в тази връзка Сватоооооууууууу, пращай пушката! Пък аз ще преценя по кого и колко!
На вас писна ли ви да се оплаквам от такива работи??? Щото на мен ми е кафа вече!  #Silly Късмет!

# 109
ger4e като ти е тръгнало по вода не мож се спря... ха дано се изчерпат невероятните абсурди край теб..
Моят Ники става на 4м. Да ми е все така здраво и усмихнати дете!

# 110
  bouquet
Честито на sky angel и на Ники

# 111
Честито на toni6a i sky angel!   261uu
Герче, от къде го изрови този твой късмет! Я бързо да го сменяш!

# 112
Герче ама мъжо каза, че тя била въздушна.......пък и защо да те въоръжавам кат няма да се оттърва от теб.  smile3534

Скай честита ви месечинка   bouquet

# 113
Ох, аз имам проблеми с нета и за това втори месидж пиша вместо да редактирам стария:
Аз пък да ви се похваля другата седмица мъжо е в командировка и мама ще дойде и така съм се настроила за почивкааааа... Ще ми доизчистят, ще ми готвят, а аз вечер само ще се прибирам да си поиграя с малечко-палечко!  sun

# 114
Ехо! Имаме си зъбче! newsm47 newsm08 Докато обяснявах на комшийката как се криви и пусти зъби не избиват и нашчо се задави с бисквитка. Бръкнах да извадя парчето и ...о, радост! + това днес ставаме на 6 м и половина! Почерпете се по 2-та повода:   chef Чичкото да ви приготва каквото ви душа сака. Озъбвайте се и вие! Честито на бебчовците на Тониша и Скай ейнджъл! Да са живи и здрави!

# 115
  • Варна
Вчера, по време на разходката в Морската, на дъщеря ми и се беше закачил на крачето кърлеж! Пазете си децата и ги оглеждайте след разходка и плаж.

Преди половин месец и нас ни сполетя същото, само че в парка в Младост. Добре че бебока не беше полазен - само аз по ръката и татито по крака се бяхме сдобили с по 1 кърлеж. Като отидохме да ни ги махат в МЦ "Младост" се оказа, че за деня е имало около 10 други като нас. Бях решила да не ходим повече в парка (все пак не бяхме влизали в трева), но пък то къде да се разхождаш иначе  newsm78. Както и да е - сега след всяка разходка се оглеждаме обстойно за такива гадинки.

# 116
Ивчок, честито зъбче!

# 117
Не ми ли тича А?! Не ми ли тича?!
Иваниноооооо аз не казах че ще гърмя по мен си, щото мислех че ма любиш и няма да ми я дадеш! Мина сааааа! Хак да ти е!
Иве, честит зъбатко  Heart Eyes
sky angel, честито на адаша Wink

# 118
  • Откъм Варната
Ами даваха ни по телевизията, който гледал Милен Цветков знае, просто не трябваше да се казва за како иде реч че не се знае кой чете

# 119
Здравейте,
имам нужда от помощ! Знае ли някой дали има някакъв транспорт от Варна за Бургас след 19.00 часа вечер. Ще съм ви благодарна за всякаква информация.

Общи условия

Активация на акаунт