Месец юни пак дойде,хайде ВАРНА на море ( 24 )

• 18 459
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
и аз ще се включа в жалбата! писна ми да бутам количката на прибежки и припълзявания по Битоля! да вземат да направят 2-3 паркинга, за да не си паркират хората колите по тротоарите, а нас да ни газят с децата по улиците  #Cussing out

# 181
ха, къде строят шел? аз съм в 45 бл, но почти не излизам в квартала...

# 182
ива-бебе,
много хубави снимки!  Много е сладка малката принцеска! Wink

# 183
и аз ще се включа в жалбата! писна ми да бутам количката на прибежки и припълзявания по Битоля! да вземат да направят 2-3 паркинга, за да не си паркират хората колите по тротоарите, а нас да ни газят с децата по улиците  #Cussing out

Да! Битоля и едната страна на генерал Колев са ужас просто  ooooh!, Брегалница също... ако се размисля и други ще измисля.

# 184
  • Откъм Варната
baby_doll ами огроооомните ями пред вашия вход, направо са ужас, ама то нали не се вижда, някаква си малка уличка с дупки, той кмета от там не минава, за какво да я правят тогава

# 185
baby_doll ами огроооомните ями пред вашия вход, направо са ужас, ама то нали не се вижда, някаква си малка уличка с дупки, той кмета от там не минава, за какво да я правят тогава

Ооо колата ми в момента е паркирана до най-голямата, от която на всичко отгоре извира вода от спукан водопровод...  ooooh!

# 186
  • Откъм Варната
ЕЕЕЕЕ ко се оплакваш, тамън да разхлажда, в тая жега фонтан пред блока голям кеф

# 187
При нас на ул."Дубровник"  е същото, прекарват някакви кабели всичко е разкопано и не може да се минава. Добре, че е големият ми син да ми помага за количката иначе ще си стоим пред входа Close

# 188
Е те сега ни обявиха за скучаещи тетки без работа, дето вместо да се занимават с децата си тръгнали кусури на "перфектния" кмет да намират  Joy  hahaha Ще ни изкарат сигурно, че си търсим само за какво да се заядем  Whistling
Сватя, ела да те пусна с бубуто да направиш ляв завой тука на това същото кръстовище  Whistling  Heart Eyes Пък и ние дупета стягаме, ти какво си мислиш, че все моторизирани се влачим  Laughing
А Шел строят на кръстовището между Кауфланд и КАТ (ама и аз едно обяснение дадох ... ).
Еви, казвам се Гергана. Пуснах ти ЛС, ама забравих , че вече се кръстих Марула и не споменах името  Laughing

# 189
Сватя, ела да те пусна с бубуто да направиш ляв завой тука на това същото кръстовище. 
Ама моля ви разберете ме правилно........под превозно средство имах предвид детската количка в която возиш зетя  hahaha

Пък и ние дупета стягаме, ти какво си мислиш, че все моторизирани се влачим  Laughing

А аз се чудех що така сексапилна ходиш напоследък.  Joy

# 190
То от мен един сексапил се лее ... реки пълноводни, морета огромни ... Що мъже изпопадаха ранени от тоя моя сексапил! Бърза помощ не може да им смогне! Страх ги е само да ме включат в новините като феномен, че щели още повече да дойдат да ми налитат!
Хора, тия зъби на пъпа ще ми поникнат накрая!

# 191
район Чаталджа, бебе Преслав- 17.12.2006, мама на 24г.

# 192
Момичета днес взех проходилка за дребосъчето, но още се притеснявам да го поставя в нея.Четох какво ли не и сега съм раздвоена, а пък той е много деен не иска да стои нито в мен, нито в кошарката за игра само се носим на ръце. Май съм прекалено многословна Laughing
Та питането ми е следното - Кога поставихте бебоците в проходилката ?
Освен това искам да попитам - Кога дадохте храни с глутен? Пробвах да му дам Плодова каша на Ганчев и той много я хареса, а после прочетох, че има глутен. #CrazyАма съм една бяла птица. ooooh!

# 193
  • Откъм Варната
bela спокойно не ви е рано за проходилка, особено ако седи по стабилно, можеш да го слагаш по малко, аз почнах когато беше на около 6м и половина, за глутен също не ви е рано, по принцип може да се дава след 6м възраст, аз почнах когато бебо беше на 7 м да давам корички хляб да си гризка и като стана на 8 м въведох овесената каша, вече смятам да му въведа и други глутенови

Hug

# 194
  • Варна
За проходилката - на около 6 месеца. Когато започнах да г ослагам и на столчето за мъничко. Беше му интересно в проходилката, копчет , бутони, песни, светлини... После започна да се изтласква назад и постепенно до съвършенството на ракета-изстребител. Макар доста майки да са против проходилките, лично на мен и детето ми свърши чудесна работа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт