Месец юни пак дойде,хайде ВАРНА на море ( 24 )

• 18 401
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Мами, моя приятелка си търси гледачка, няма никакви претенции. Моля ако имате нещо предвид пишете ми на лични  Hug

# 196
Честит Рожден Ден, Nadina!!

Бъди здрава, много щастлива и обичана!

# 197
  • Откъм Варната
Добро утро, един поздрав от мен
Uriah Heep - July Morning

Догодина надявам се да не си го прекарам в къщи  Sad

# 198
Благодаря за отговорите, сега съм по - спокойна.  bouquet А и на него толкова много му харесва да стои в проходилката, че като извадя започва да писка за да го върна.

# 199
  • Варна
добро утро! ние пък бяхме на гости с беба снощи до 4:30, та общо взето го посрещнахме July-я.
Лорище се държа изключително прилично като за гости Shocked е, заспа към 23:30 но спа цяла вечер Peace

довечера сме на кино , ще гледаме Умирай Трудно 4 с участието на мойта дългогодишна любов чичко Брус Уилис Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 16:22 от Virginity

# 200
Зравейте!
Да знаете нещо за училище за бъдещи родители, къде мога да получа повече инфо?
Чувала съм, че в АГ и ОкрБ. имало нещо.. моля Ви кажете който е ходил на подобно мероприятие как е? Дали ще е полезно.. ами най- малкото пък ще се запозная с момичета за предстоящи разходки... Wink

# 201
  • Варна
Valenty на първа страничка на темата има списък и график на училищата. Лека и безаварийна бременност  Peace

филмчето е мнооооого готинко и разтоварващо! колената ми още треперят
но качеството на прожекцията беше от преди 20 години...
после "ама недейте да сваляте от интернет!" ХА

# 202
Пък пезултатите от изпитите излязоха. Вътре сме, въпросът е къде! Хайде утре в Морската! Ние с Булка Марулка сме там.

# 203
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ!
Аз малко закъснях ама то от грижи покрай малкия не ми остава време за компютъра.
Даниел се роди на 20.06.2007 г. и сега отнема цялото ми време. Е храним се пред компютъра
ама то мога само да гледам нещо или да чета, но не и да пиша... Cry
А сега ревем  #Cussing out

# 204
Честито бебче Десита!
Да ти е живо и здраво и много, много да те радва!  bouquet

# 205
Десита, добре дошла в отбора! Скоро ще започне и клавиатурата да ти взема  Laughing , а майките с още по-голям стаж сигурно и по-интересни неща ще кажат по темата  Wink

# 206
Честито бебче Деси............и аз така кърмех пред компютъра  Grinning

# 207
Честито бебче Деси!
 smile3504

# 208
Я аз да дръпна темичката напред!
Къде сте, какво правите? Как са разходките?

# 209
  • Варна
Имам питане за детски стоматолог във Варна. Големият има някакви оплаквания и искам да го заведа, но идея си нямам как стоят нещата по здравна каса. Ако някой е в час по темата...

Общи условия

Активация на акаунт