Месец юни пак дойде,хайде ВАРНА на море ( 24 )

• 18 726
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Уф! Аз се разочаровах като четох статията и това, което Virginity е написала!
Не я разбирам тази държава, която не цени децата си! Crossing Arms

# 151
  • Откъм Варната
Мен още не ми е минало, тоз кмет  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мерси на мамите които дойдоха пеш чак от Трошево и Възраждане   bouquet

# 152
А с кое момиченце е тамцувал моят синковец? Хайде признайте си дееее! Най-вероятно е от тук на някоя мама. Хайде кажете, че явно са се "харесали младите"! Wink
И дано въпреки безотговорното отношение да даде резултат протеста!

# 153
Здравейте мами! Не съм писала до сега, но редовно ви чета.
По повод статията във "Властта.com" да ви кажа, че госпожата /Веселина Томова/ много лаеше против кмета докато не й дадоха да разбере, че може да спечели мангизи от обръщане на ветропоказателя. Тя беше една от трите ненормални "джурналиски - професионалистки" дето зеу изавяваха в предаването на MSAT "Спешно отделение" в началото на 1998 година. После ги сритаха по кокалчетата, дадоха им друга работа и им запушиха устите със заплахи. Г-жа Томова започна работа в едно ветсниче "Седем", издание на Веселин Данов - "независимият" общински съветник и кандидат- депупат Crazy

# 154
За следящите сагата:
Това е важната част от едно кратко, но галещо очите ми писъмце! За Пожарната иде реч  Sunglasses
"Ви уведомяваме следното: бяха предприети незабавни действия по установяване на данните и обстоятелствата по описаният от Вас случай. Определена със заповед на Директор ОД”ПБЗН” – Варна комисия след извършената щателна проверка установи, че служителят, който е провел разговора с Вас  е допуснал дисциплинарно нарушение по отношение на изпълнение на служебните си задължения.В тази връзка се провежда процедура за налагане на дисциплинарно наказание на служителя.
Моля, приемете моите извинения! "

# 155
Браво  smile3501
Дано наистина да е така  Praynig и всички така трябва да действаме  Naughty

# 156
  • Варна
Браво Гер4е !!!! а да те питам ти що си мълчиш за годишнината  newsm66
честит рожденник на Mишонка   bouquet (поне лентичката така казва  Blush

# 157
Здравейте! Hug
Моля ви някой да ми каже за 4Д в Варна, където няма да се налага да чакам 2-3 месеца за час. Аз знам само за д-р Цветкова, но при нея има свободни часове чак за края на август Sad
Благодаря предварително! Simple Smile

# 158
МА тя сватята (ива-бебе) се беше наточила ракии и салати да консумира по повода  Thinking Не съм мълчала бееее, мола ви саааааа  Laughing  Heart Eyes
По-скоро бях кривотия, поради неразбория със половинката и не ми се тръбеше. Иначе за годишнината се оправихме и се гледахме влюбено  Laughing и сребърна гривна подарък имам даже  Crazy  Laughing

# 159
  • Варна
в Майчин дом има и при д-р.Давидков
в МД са любезни но много не му разбират и правят по 30 сек клипчета, а Давидков е много цапнат в устата,но обяснява всичко и прави хубав запис на CD  Peace

# 160
Герче браво радвам се че, е дало резултат. Peace

КалиМа ама мнаго добре изглеждаш по "теливизура "бе Crazy ако не се лъжа снощи в новините на Нова тв. те видях Thinking

Момичета бьрзам да ви се похваля днес си взех шофьорската книжка и довечера  newsm01  car003 дрьж се Варна идвааааам.

# 161
Момичета бьрзам да ви се похваля днес си взех шофьорската книжка и довечера  newsm01  car003 дрьж се Варна идвааааам.

Ха честито! Дано да имаш повече кураж да караш от мен, че аз сега тренирам... 

# 162
Герче Евала  Peace Ще се научим ние как става тази работа с жалбите, гражданската позиция и отстояването на павата.. Браво!

# 163
И по новините нищо не видях! #2gunfire

# 164
Супер новини Герче!
Честито книжка! И аз скоро ще трябва да взимам някой опреснителен час препоръчвайте инструктор!

Общи условия

Активация на акаунт