Месец юни пак дойде,хайде ВАРНА на море ( 24 )

• 18 717
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Честито нова шофьорка  Peace

# 166
Вирджинити, благодаря ти за поздрава, но всъщност трябваше отдавна да си сменя лентичката! Laughing  bouquet

# 167
  • Варна
добре че съм аз да ти напомня   Stuck Out Tongue Winking Eye

да ви се похваля! мъжа ми остана без цигари и ми даде колата за да отида до денонощния  Sunglasses
то по скоро от мързел, от колкото доверие в шофьорските ми способности, но все пак е нещо  Mr. Green
много ми стана смешно, през цялото време стоя на терасата, да наблюдава. сигурно е изтръпнал в момента в който ме изгуби от поглед зад ъгъла  Joy
като се върнах още висеше там  и ме посрещна с думите: "направо ме разплака" (паркирах на заден между две коли)  Joy

# 168
като се върнах още висеше там  и ме посрещна с думите: "направо ме разплака" (паркирах на заден между две коли)  Joy
Честито първо самостоятелно добиране до семейната кола   bouquet
 smile3501 Ела да видиш как паркирам аз на заден с големия таралясник  Embarassed Ивчок седи отзад и вика: Давай, давай!"

# 169
  • Откъм Варната
...

Горкия кой знае какъв стрес е преживял  Mr. Green

# 170
Много се посмях! Ех, тези мъже, много ценно нещо са им колите!

# 171
  • Варна

Направо никой да не им барне любимита играчка. Поради тази причина вече забравих да шофирам. От 5 г имам книжка и ме е срам да кажа колко пъти съм се качила като шофьор, пък мерак имам. И както казва мъжът ми "не че се съмнява в моите способности!!!! Просто много лоши шофьори има по пътищата!!!" Crossing Arms До старата кола не се добрах, за новата не смея и да си помисля...

# 172
в Майчин дом има и при д-р.Давидков
в МД са любезни но много не му разбират и правят по 30 сек клипчета, а Давидков е много цапнат в устата,но обяснява всичко и прави хубав запис на CD  Peace
Много ти благодаря Hug  bouquet
Записах си час при Давидков, дано мине добре Praynig

# 173
здравейте, варненски майки! поогледах се, но не видях друго подходящо място да си задам въпроса, а прочетох, че една от вас е сполучила да си отстои правата, така че да питам. живея във възраждане и при нас съществува проблем с придвижването-няма тротоари, така че количките са принудини да се разминават директно на пътя с колите. колкото дразнещо, толкова и опасно. освен това няма и пешеходна пътека при преминаването на оживен булевард. имам жлание данаправя нещо по въпроса, примерно да пусна жалба в общината и тези неща да бъдат променени. знаете ли каква е процедурата. благодаря ако някой ми отговори.

# 174
  • Откъм Варната
....живея във възраждане и при нас съществува проблем с придвижването-няма тротоари, така че количките са принудини да се разминават директно на пътя с колите. колкото дразнещо, толкова и опасно. освен това няма и пешеходна пътека при преминаването на оживен булевард. имам жлание данаправя нещо по въпроса, примерно да пусна жалба в общината и тези неща да бъдат променени. знаете ли каква е процедурата. благодаря ако някой ми отговори.

Ами ко да ти кажа, аз живея до Хеи и е същата работа, за да стигна до центъра трябва да отида чак до Явор ( Чайка ) кажи речи половината град да оиколя за да мина по тротоар до центъра или да слизам по 2 мноооого оживени улици с тротоарни каскади, защото всяка кооперация си има свой тротоар и той е на различна височина от тротоара на съседната, а на места и тротоар няма, а кадето има няма как да се кача на него от спрени коли....та оня ден на протеста господин кмета като каза че се правели улиците и тротоарите аз веднага му казах че не е вярно, и че се правят само по главните улици и центъра кадето се вижда, и му казах че идвам от Хеи пеша с количката  и знае ли от каде съм минала за да стигна до центъра, той ми хвърли поглед тип изплашен хамелеон и се обърна на другата страна все едно не ме е чул ....

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 175
Евита виж нашата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202528.0
Тук обсъждаме липсата на детски градини, но като цяло идеята е да се подсеща кмета за всички наболели въпроси късаещи родителите. Та идеята ми е или да питаш тук, или например на лични да питаш JuliaP да ти обясни как става въпроса със жалбите. Не съм убедена, че знае, но предполагам ,че е така.

# 176

Направо никой да не им барне любимита играчка. Поради тази причина вече забравих да шофирам. От 5 г имам книжка и ме е срам да кажа колко пъти съм се качила като шофьор, пък мерак имам. И както казва мъжът ми "не че се съмнява в моите способности!!!! Просто много лоши шофьори има по пътищата!!!" Crossing Arms До старата кола не се добрах, за новата не смея и да си помисля...

Аз кат бях малка, мама така не ме пускаше на дискотека.......не, че не ми вярвала ама другите какви били!  Joy

# 177
Евита,
към общината със сигурност трябва да се обърнеш: тя си отговаря за тротоарите... Но каква точно е процедурата не зная и аз. Все пак може би по ще ти обърнат внимание, ако се съберете няколко майчета. Иначе просто ще се срещнеш с някой/я любезна лелка/чичко, който само ще те изнерви!

# 178
здравейте, варненски майки! поогледах се, но не видях друго подходящо място да си задам въпроса, а прочетох, че една от вас е сполучила да си отстои правата, така че да питам. живея във възраждане и при нас съществува проблем с придвижването-няма тротоари, така че количките са принудини да се разминават директно на пътя с колите. колкото дразнещо, толкова и опасно. освен това няма и пешеходна пътека при преминаването на оживен булевард. имам жлание данаправя нещо по въпроса, примерно да пусна жалба в общината и тези неща да бъдат променени. знаете ли каква е процедурата. благодаря ако някой ми отговори.
Сега кажи, че живееш около Кауфланд и става въпрос за уличката към кръстовището дето строят новия Шел и ще викаме заедно! Аз отдвана съм се заканила ама представа нямам какъв е реда! Живея в 23 блок и колкото и пъти да изляза все от там трябва да мина. Както всички се сещат никой не ми дава път, не че дават път един на друг ...

# 179

Общи условия

Активация на акаунт