Във ВИДИН вече е горещо, трябва да измислим нещо...- 8 част

• 11 143
  • 251
  •   1
Отговори
# 210
Май беше при Костадинова Rolling Eyes
и моето раждане не е от най прекрасните ooooh!

Рени,аз снимките ги гледах вчера,много сте готини HugА що се отнася до дивотиите на Марти,не ти вярвам........а и да е така,то поне не е колкото нас дива WinkВ4ера Люби искаше да гази майка ти пред блока Mr. Green

# 211
  • Видин
При Йосифова. Шегувахме се че явно единствения начин да го изкараме когато аз искам е със секцио. А аз не искам да ме режат, така че предпочитам да почакам още малко.

# 212
  • някъде
При Йосифова. Шегувахме се че явно единствения начин да го изкараме когато аз искам е със секцио. А аз не искам да ме режат, така че предпочитам да почакам още малко.
Имай едно наум, че може да те накара да родиш секцио, дори и да няма показания за това Naughty! Щом ще излиза отпуска ще те накара да родиш докато е на работа, за да ти вземе парите и може да излезе с разни глупости и лъжи за да те склони ooooh!! Нямам добро мнение за нея, обиди ми се че не съм я избрала нея за моето секцио, а преди това ме беше търсила по стаите да ме намери, понеже чула от акушерката че съм се решила на операция ooooh!

# 213
  • Видин
Дидка,  Hug Hug Hug за инфото. Ще си имам едно на ум. Но аз определено не искам секцио стига да не е супер наложително.

# 214
  • някъде
Дидка,  Hug Hug Hug за инфото. Ще си имам едно на ум. Но аз определено не искам секцио стига да не е супер наложително.
За нищо! Hug Питай, ако нещо те интересува Peace! Всъщност прати една снимка да те видя ако може, защото сигурно сме се засичали по града! Simple Smile

# 215

Хайде, вече съм наполовин шАфьорка, само книжката остана да си извадя  Mr. Green

# 216
Ей, Фионче, аз к'во ти казах, а Grinning Честита ти книжка и безаварийно каране  bouquet
Не мога да кажа, че Марти е много дива, което си е, си е Winkпредимно вечер я избива на непослушание. Видях аз днес, как е Люби е практикувал художествените си умения с тебешир пред блока  Joy

# 217
  • някъде
Честито!!! Леко и безаварийно каране! Hug Hug Hug

# 218
Мерси!

# 219
  • Видин
Фиона, честито. И нали знаеш: Сервиз да не видиш

# 220
  • UK
 Здравейте мами от нас   bouquet
 Ние сме си в къщи от понеделник... много сме кротки  Heart Eyes цокаме от цица и спим по 4-5 часа  newsm78 сега имаме малко запек и ми е киселичък но се надявам да се оправи, че ми е мъчно да го гледам така  Sad

# 221
 HugАх да нацелуваш от мен дребоса Hug
Как си/Как мина раждането?

# 222
  • Тук някъде.....
Преди малко ми се обадиха, че Ния има момченце! Отчитам я бързичко, защото съм станала за пореден път леля! Да й е жив и здрав, много весел и щастлив! Просто нямам думи колко съм щастлива, направо ще се побъркам от кеф! baby_neutral  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Не знам много за момъка, но всичко е минало ок и за двамата. А, да, голямо бебенце е!
Усмихнат ден на всички!

# 223
  • някъде
Честита радост на Ния!   bouquetДа е здрав, послушен и да носи мнооого радост вкъщи малкия бонбон! Hug

Мегита, добре завърнала се в нашите редици!

# 224
Влезнах в темата, за да се поинтересувам, дали Ния вече е родила и се изненадах приятно Hug

Честита ви мъжка рожба  bouquet Да ви е жив и здрав и много, много да ви слушка  bouquet
Ще чакаме повече подробности за раждането, надявам се бързо да се възстановиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт