Във ВИДИН вече е горещо, трябва да измислим нещо...- 8 част

• 11 115
  • 251
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
 Момичета ще ме подкрепите ли  Blush
 тук аз съм Миглена Велизарова  Hug

# 31
ПОдкрепих те.
Видяхте ли онази бременна мадама на виоките тънки токчета-  Shocked като се сетя как ме боляха краката като бях бременна направо и се чудя.

# 32
  • някъде
Гласувах, успех  Peace

# 33
Megita,още в4ера гласувах Wink Hug

# 34
  • Видин
Меги, гласувах  Peace
От колко време не живееш във Видин? Много си ми позната, а като погледнах на колко си години, разбрах че си с 1-2 години по голяма. Аз съм набор 86.

# 35
  • UK
Меги, гласувах  Peace
От колко време не живееш във Видин? Много си ми позната, а като погледнах на колко си години, разбрах че си с 1-2 години по голяма. Аз съм набор 86.

Аз не съм от Видин... мъжа ми е от там... Много хора се препознават с други като ме видят не знам защо но това е постоянно така, че може и да си ме препознала  Peace

Много ви благодаря за подкрепата  Hug

# 36
Мацки само искам да ви кажа,4е имам за продажба цифров фотоапарат КОДАК 4 мега пиксела и прозоръчен климатик LG,ako знаете някой,4е търси ми пишете Wink

# 37
какво означава прозовъчен климатик, от тези дето предимно в щатите ги ползватли?при които прозореца трябва д асе отваря надолу или нагоре ,за да се сложи?

# 38

ето това представлява-цена 100лв
климатика е LG

# 39
  • край Дунав
Момичета, макър отдавна да не съм писала тук, влизам с предложение което малко лично ме касае  hahahaВ 4-то у-ще в Калето откриват нова предучилищна паралелка.Госпожата е млада, много готина, с харизма.От тези, на които децата се лепят като мухи.Аз лично записах дъщеря си при нея и има още 3-4 места.Понеже сме единомисленички, сетих се, че мога да предложа и тук да запишете, ако имате деца за предучилищна в тази група.Има възможност децата да останат до 18 часа, като следобяда има различни занимания за тях.Може да изглежда като реклама, но би било хубаво децата на еднакво мислещи жени да са заедно.

# 40
  • някъде
newsm18 baloniЧестит рожден ден, Ренка! baloni newsm18
 Two HeartsДа си жива и здрава, винаги да имаш за какво да се усмихваш и да си много обичана майка и съпруга!!! Two Hearts

# 41
ехоооо
къде сте всички?

# 42
  • Видин
Аз съм тук.  Hug Hug Hug
Бях малко на село, че по хладно.
Йо, кога ще ходим на кафенце? Аз вече съм кажи речи свободна почти през целия ден. Ако искаш може утре към обяд или когато ти е удобно. Чакам отговор  Thinking
А вие другите мамчета къде сте?

# 43
става няма проблем
и аз мисля 4е ще съм свободна Mr. Green

# 44
  • Видин
Ще ти звънна утре да се разберем

Общи условия

Активация на акаунт