Сливен 11 - чака ни голямо топло лято, само за разходки

• 16 537
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Кате  честито за изпита!
Иве да бях,но преди 15-16 години.Използвам докато не са сложили кантар на входа и да връщат по-тежките!  Joy Joy Joy
luna и аз работих до последно(макар и на собствена работа),а когато наближи време за раждане се спрях в къщи и взех да боядисвам.Сега съжалявам,защото съм човек,който мисли последно за себе си(за което медал не дават).Мисля,че когато жената е в такова положение трябва малко и да "злоупотребява"-в добър смисъл.

# 151
....
luna и аз работих до последно(макар и на собствена работа),а когато наближи време за раждане се спрях в къщи и взех да боядисвам.Сега съжалявам,защото съм човек,който мисли последно за себе си(за което медал не дават).Мисля,че когато жената е в такова положение трябва малко и да "злоупотребява"-в добър смисъл.
Амиии, аз до оня ден бях в болнични, лежах, ядох, дебелях, лежах, ядох, дебелях.
Сега малко на работа и после в отпуск, живот и здраве.
Ще избутам един месец още на работа и после ще се наспяяяя едно хубавооооо.
Туй му е лошото на работата, че не мога да си полегна след обед....
Ама нейсе, ще почакам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 152
[мисли последно за себе си(за което медал не дават).Мисля,че когато жената е в такова положение трябва малко и да "злоупотребява"-в добър смисъл.
[/quote]

Съгласна съм много но и никой не ти върши работата ако ти сам не си я свършиш. Нали?

# 153
Neli M., не съм Дидка, ама ето го следобедното Wink

# 154
Тес супер си! Laughing

Ето малко снимки най сетне от "почивката" в Хасково.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145272

# 155
И аз не съм Нели ама благодаря за кафето, днес ми е едва втори ден с двете деца в къщи и вече съм на черешата, какво ще правя цяло лято не ми го побира ума....и за капак тук е такава жега,идва ми да вляза в банята и да не изляза от там...

# 156
Здравейте на всички и от мен.Отдавна не съм се вписвала, но нямахме интернет.Има толкова много нови теми просто няма да мога да ги прочета.Добре дошли на всички нови във форума.Специални поздрави на Мама Sewi.Аз съм много щастлива защото ходих на гости на мама във Атина.Беше толкова хубаво направо не ми се тръгваше.Водих и Сияна, пътувахме със самолет.Докато се усетим и бяхме в Атина.Ходихме на плаж обаче малката се страхуваше от водата въобще не влезе.Някой имал ли е такъв проблем нормално ли е?И как се преодолява. Айде чао .Много целувки на всички lovekiss

# 157
zoisiqna и ние сме със същия проблем, в чудо се виждам, лошото при нас е, че и при къпане е същата история...първо не дава да го съблечем и още от там започва един рев все едно ще го щавим, пробвах какво ли не и нищо не помага...случи се изведнъж, не е бил винаги така и сега не знам какво да правя... казаха ми да пробвам с играчки, да къпе кукли или нещо друго без той да е във водата, но не и не... ще се радвам и аз ако някой сподели успешен опит Peace

На Катя честита шестица! А на Филипа браво за първите думи, добре се е ориентирала Laughing

Нели хубав град е Хасково, за първи път го виждам  Peace

Меги ще е добре на морето, с тези жеги дето идели  ooooh! 42 градуса, това е нечовешко просто...аз днес се топях в къщи на 28-30 градуса и не мога да си представя какво ще е на 40 Tired

# 158
Зрдавейте!

Зоисияна, аз вече направих стаж тук! Много малко стояхте бе? Що така? Много е хубаво, само дето нямат пясък на плажа ами камъни. А в самолета докато се качиш и трябва да слизаш. На мъжа ти ще му дърпам ушите, пак ме забрави!

Ние заминаваме на 25-ти и ще видим как ще е с морето. Ако не му хареса, хотела има детски басейн.

Кате, браво  smile3501 smile3501

Хасково бил хубав град!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 00:51 от mamasewi

# 159
Добро утро!
По едно кафенце от мен-

zoisiqna моя Гошо беше така.Като го заведохме за първи път на плаж даже не искаше да стъпва на пясъка,защото потъва.Първо го сложихме на хавлията и той постепенно се отпусна и започна да си играе с пясъка.Страха от водата остана по-дълго.Бяхме купили един пояс-тигър,с дупки за краката,със звънчета,шарен- на всички близки и познати децата се къпаха с него само нашия Гошо-НЕ.И с банята беше ужас,щом започнехме да се къпем той почваше-"без главата".Мариета пък мрази да и полепва пясък и да е изцапана.Тази година мислехме да ходим на бунгало,ама някое на брега на морето,сутрин със затворени очи да влезеш и да се изкъпеш.Тя като чу какво търсим отсече,че мрази морето,защото там само и злизал пясък в банските-искала на басейн.
mamasewi и на мен Хасково ми хареса.Ходихме там за 8-ми март.Бяхме на Хасковските минерални бани,но аз имам съквартирантка от студентските години в Хасково и се разходихме малко,пихме кафе.Даже имаше много хубави магазини.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 07:12 от vanyia

# 160
Добро утро!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ваня, мерси за кафенцето!!!  Hug  bouquet

Лек ви ден!!! Почивайте!!!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз ще работя и заради вас. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 161
  и от нашата фамилия Wink

Днес мояТ маЛък Принц порасна и стана на заветната 1 годинка  newsm38
Само мога да кажа, че съм щАСТЛИВА!!!

Да ви почерпя с баклавичка, дето я правих вчера  а кафенцето вече е сервирано от Ванчето Heart Eyes

ТЕс-ке, хайде чакаме снимките да видим родното море...

Рожденника се събуди -отивам  bouquet

# 162
Дидка, да са ти здрави и двамцата!!!
Да растат и да ви радват!!!

Специални поздравления за мама!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ НА ДИДКА!!!  bigdance2  bdbaloni  Tada
Да слуша мама и да и носи само усмивки!

Мерси за баклавичката!

# 164
Дидка, Да ти жив и здрав малкия юнак!!! Безгрижно детство и много късмет!

Сори, за забавянето на снимките, ама все тичам нанякъде след работа, че затова Wink

Общи условия

Активация на акаунт