Сливен 11 - чака ни голямо топло лято, само за разходки

• 16 537
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
За срещата: Аз мога чак другата седмица, понеже сега се готвим за годеж на брат ми в събота!

Ако тогавава има среща ще направя всичко възможно да дойда.

# 181
за срещата аз съм ЗА че и без това много ми дойде работата тези дни. #Crazy

# 182
Ок  Peace
Значи тазвечершната среща се отлага!
Ще организираме друга в близките дни  Simple Smile

# 183
ДИДКА,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК!!!
ДА ТИ Е МНОГО,МНОГО ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА
!!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 20:37 от вайлет

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШЕТО!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МИЛО ДЕТЕ ДА РАСТЕШ ЗДРАВО, ВЕСЕЛО,ИГРИВО И МНОГО ЩАСТЛИВО!
А НА ТЕБ МИЛА ПРИЯТЕЛКО ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!

За теб hug

Благодаря за почерпката, взех си от всичко, но най-много ми хареса баклавата  Hug  Wink
Утре чакаме  smile3509

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!! На малкия - голям ШОШО   Hug  Hug  Hug Пожелаваме му много палаво и безгрижно детство. Щастието да му бъде вечен спътник.
А на мама всичко най-, най - ........ с тримата мъже вкъщи.   bouquet   bouquet   bouquet

# 186
Честит рожден ден и на Гергана Султанова!!!

# 187
Честит Рожден Ден на Мишето! Да расте здрав и палав за радост на мама и тати!
bdbaloni baloni bdbaloni
Честит Рожден Ден на Гери! Много щастие ти желая!
nbirthday
Що се отнася за срещата - на мен идеята много ми харесва. Така че определете дата и час и да почвам да подготвям татето ни психически  Wink
Пожелавам ви лека нощ и спокойни сънища, майчета! smile3524

# 188
Добро утро на всички  BG мами  от Сливен!

Надявам се да сте в добро настроение и готови за усмихнат и щастлив ден.Да няма болни дечица а грейнали усмивки.

Иво спинка на терасата в люлката и аз имам малко свободно време.

Катето евро - написах си най- накрая есето. Кога да ти върна учебника.?Обади ми се или пиши.

Ние се готвим да направим една екскурзия утре. Така че заминаваме в петък привечер. Ще се върнем живот и здраве в неделя.
 Чао но всички много Heart Eyes

# 189
Здравейте, момичета!

Да се оплача - днес по никакъв начин немога да преспа Рости.

Лек и красив ден!

# 190
Здравейте на всички!
Поздрави на всички , които са имали рожден ден през изминалите две седмици! Да са живи и здрави за да им се радват всички, които ги обичат!

Ние докато се включим вие сте изписали 10 страници. Нямахме много време за форума, ходихме да се имунизираме, да подготвяме документи за детска градина. От днес ще ходим на дом по за 2-3 часа дневно и се надяваме след седмица да няма проблеми. Вчера ходихме за пръв път в новото домче и много ни хареса. Дано нямаме проблеми с адаптацията и дано в новата градина да се грижат по-добре за децата. Беше ми омръзнало все да е болен и мръсен.

Аз имам още няколко почивни дни и използвам времето да сложа всичко в ред. България вече ми липсва. Като кацнахме на летището тук беше 17 градуса, сега едва минава 20. Дано смяната на климата не се отрази много на малкия.

Много ни хареса срещата  bouquet През септември като си дойдем за повечко време може да се видим пак Hug

# 191
Здравейте и от мен
Нели не се притеснявай за учебника не ми е спешен,радвам се че ти е свършил работа.На следващата среща като се видим ще ми го върнеш.
Силвина знам в какво положение се намираш съчувствам ти.И аз преди два дена така неможех да преспя Филипа и направо се вбесих.Но разбрах че всичко се дължи на горещините и днес отидохме и си купихме климатик и за спалнята само остава да дойдат да го монтират.А дотогава ще спиме в хола защото там има климатик и снощи заспа от 9 часа до 7 сутринта.Това не се беше случвало от месеци насам да спи така спокойно.Дано скоро да приспиш малката че и ти да се успокоиш.
А пък ние в събота ще ходим в Несебър.Ще оставим малката на бабата и ще си направиме екскурзия за един ден.Ще ви покажа после снимки.
Катя,Дидунчо,Ива,Тес,мама Диди и всички останали мами как сте в тези горещини?Днес е много слаба активността
А между другото преди два дни видях Лони и ми се стори че е свалила някой и друг килограм....Лони да не си на диета ако е така да знаеш че имаш успех.

# 192
Здравейте дами,

ние пак сме по болници и затова пиша рядко, сега пък Мони,вчера беше на системи, че много повръща през нощта...няма спасение от тези вируси, а жегите пък ще ни довършат съвсем sweating

Кате слава богу в къщи е поносима температурата, но навън...а още не са дошли големите жеги Shocked мен климатиците ме притесняват, честно да ви кажа...

Мама Хриси значи сте се прибрали вече,дано сега да свикнете с новите-стари условия и да нямате проблеми Peace

Силве наистина може да е от жегата, или е нещо превъзбудена  newsm78 оводнявай я повече, понамокри я цялата и опитай след малко пак да я преспиш, ако е от жегата ще стане.

Нели много екскурзии, много нещо, ама ще се преуморите вече  Mr. Green да не забравиш снимките, поне само да гледаме Wink

# 193
Ива знам че климатиците не са препоръчителни за малки деца-но ние нашият го пускаме преди да заспи и после работи малко и го спираме а през ноща отваряме вече вратата когато стане по тихо навън,че точно зад нашият блок има заведение и е много шумно вечер.Всичко за каузата

# 194
Ох, най - после заспа!  newsm44

Кате, направо искам и аз да дойда с ва до моренцето. Да се къпете много и заради нас, които едва ли ще имаме скоро това удоволствие.

Иве, хайде вече стига с тези вируси. Бързо да се оправят малките.  Praynig

Мама Хриси, бързо свикване на новия климат. Дано нямате проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт