Сливен 11 - чака ни голямо топло лято, само за разходки

• 16 537
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
ТЕС къде бяхте на моренце?
Дидке ние ще излизаме,но по-късно към 3-4.Мариета си е харесала няколко(разбирай над 10) подаръка в Косара и ще се чудим какво да купим за утре.
Neli_M голяма разходка ще си направите!

Между другото не съм ви споменавала,че аз съм от Поморие,учих във Варна и най-накрая дойдох в Сливен.

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 13:18 от vanyia

# 211
Ехооо, класирам се и аз накрая до РС-то Laughing

Съжалявам, че ви е лошо времето,тук отново е жега и затова с децата излязохме набързо до 11 часа...Мони днес се старае да е послушен и иска непрекъснато нещо да ми помага  Grinning, наряза ми зеления фасул, носи част от торбите,сутринта храни Жоро...голям ми е помощник Wink Заради снахите го казвам, не за друго.... Whistling

Лони мерси за кафето, а ти легни да си починеш на обяд  Hug

Жен-шен то и на нас не ни е за първи път,но е тежко да си гледаш така детето, а и отдавна трябваше вече да сме в Сливен...не мога да тръгна преди всичко да е ОК  Praynig

Дидка имаме намерение поне да ходим, но при нас нещата често остават на намерение и затова няма да повярвам докато не тръгна Peace А вие ще ходите ли?

Нели всичкото това само за два дни ли ще го пропътувате? Ти коли ли предлагаш Mr. Green

Ваня така искам да живея на море, а ти си го напуснала и си отишла в Сливен, живота е странен...

# 212
Здравейте, момичета!!!
Дидка, как мина купонът?!?!?!
Каква жега е навън отново?!?!?!?! Не е истина просто!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 213
ТЕС къде бяхте на моренце?
Миличка, ние живеем в Бургас. Така че постоянно сме на моренце  grinning039, когато имаме време сме и на плажа Wink
Аз се придвижих в обратна посока - от Сливен към морето Laughing.

# 214
Мечтаната от мен посока Тес ...за съжаление няма изгледи да живеем на море  Sad
Другият град, в който съм влюбена е Силистра,толкова спокойно място е, миналата година изкарах там незабравимо...

Луне и аз я питам Дидката за купона ама мълчи,дразни ни... Mr. Green

# 215
Здравйте и от нас!
Ние бяхме преди обяд на детски купон в къщата на приказките. Голяма игра беше И сега разбира се спим.
Подаръкът ни беше конструктор. Мислих, мислих и накрая го видях в магазина.
Зоисияна, пожелавам ти пак да отидеш , но за по-дълго. Ние може да отидем но когато е по-хладно, че тия жеги .......... А вашият конструктор е в нас.
Тес, ако не ни огрее при Рости, ще се наредим при вас, нищо че сте по-големи.
Нели, лек път и снимай, после да показваш снимки!
Ваня, присъединявам се към  Ива относно живеенето. И на мен ми се живее на морето.

# 216
Кой знае как си спинка?!?!?!
Пък ний по жегата работа вършим...
Уф, искам на самотен плаж да топна морно тяло във водица.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 217
Хайде двете, ще бягаме....

# 218
Хайде двете, ще бягаме....
Накъдееееее?!?!?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
Накъдеееето ни видят очитееее.... Mr. Green

# 220
Моите ще ги насочвам в правилната посока, може ли?!?!?! Crazy Crazy Crazy

като за начало ето тук никак не е зле

# 221
...и аз пък искам с вас Crossing Arms

# 222
Пък  си представе какво спестих на аудиторията... Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Е, как мина, де, казвай!!!
Големи са ти сладури и двамата, обаче това дребното, като го видях на последната снимка, ми идеше да го нацелувам и напрегръщам едно хубавооо. Душичка мамино, сладка!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Аз точно щях да питам не си ли пропуснала нещо в снимката... Mr. Green
Дидка хайде, ще правим трио  Hug

# 224
Аз точно щях да питам не си ли пропуснала нещо в снимката... Mr. Green
Дидка хайде, ще правим трио  Hug
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Аз ли???? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт