Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
За моите 168 см, не звучи много, ама ако знаете как тежиииииииии
А ние сме кумове в събота
"

надявам се тук да ви е добре при нас бъбрбораните и леко бременеене с нас естествено 
Малко ме нямаше, но така е става като забравяме да платим нета!!!

) и аз попитах з апелени, такива з аповиване на бебето, дали се продават случайно! Лелеееее, ми тази като взе да ми обяснява колко било вредно за бебето, как съм щяла д аму изкривя крачетата, какво съм си мислела и как трябвало да си преосмисля мнението за повиване, да съм отидела в Горна баня д маи кажели какво ставало ото повиването и т.н., и т.н...... лелееее
Ми едно време мен с аме гледали само с пелени и повиване, пък не са ми криви краката.... Може и д аима нещо вярно, но това й отношение просто ме разби!

Никъде, нищо не ми става...магазините с бременни дрехи са ужасни.....просто нямам думи....... 
Гледам, че тази темичка е към края си, обещам да направя следващата аз, въпреки че ще мога да се посветя на това утре следобяд чак, но в краен случай ще я копирам тази така и после ще я доукрасям. Само искам заглавия от вас...
Малко се разочаровах само, че апарата не беше 4Д и нямаме клипче, а пак само снимки, но нищо...нали и мойта лекарка ще си има скоро, пък и важното е, че всичко с бебка е наред, като се роди бебка ще си я гледаме 4 Д постоянно

- повиването през първия месец си остава чудесен начин да се успокоят бебоците. В САЩ продават всякакви "специални" пеленки за целта:
Аз още уча и още мноого ми се струва, че ще има да уча. Утре ми е изпита по право и после още три
Не Искам вече, писна ми
) и хич не му остава време да се видим.... А за килата няма да отварям дума изобщо
, че ще стана ултра досадна с мрънкането си 

) . Харесах си разни работи от BEBE ET MOI ot LA REDOUTE, пък и са на някви смешни цени, но незнам правят ли доставка до БГ, как се регистрира човек???
. Та ще видя дали ще поръчвам от там или ще си кося нервите с наш'те "ултра красиви, качествени и евтини" дрехи за бременни 
и после ще мина да ви видя кой, къде, какво?