Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?

(ползва се до към 4-5 месец, като започна да се върти вече беше опасно). Порт-бебе предполагам върши същата работа; столчетата за кола като че ли са по-неудобни за целта (нали за накривени, и отдолу имат разни колани и други неравности)
Песничките се включваше като ритнеш/бутнеш едно пиле - на Мариана в един момент много задобря, изчакваше да спре да пее, и с малкото краче - с един-единствен удар си го пускаше пак
, ама не, не ми се ражда още. Не е натежала тумбата съвсем...

Нали са ми последни дни на работа преди болничните и вече съм се разтегнала като ластик и се мъча да огрея навсякъде, ама не става. 
Добре, че ги редувам и двамата. Лошото е че схванатият ми от вчера крак още не се е отпуснал. Това направо вече незнам как да го нарека. Леко си ме боли и това си е. И нали пишеше, че не трябва рязко да ги изпъвам и сутрин ми е терсене като не мога се протегна...

Едното те пусне другото те хване.
Кофти работа. Ама ще се лекуваш, за да се оправят по-бързо нещата и да сте добре с бебчо. И хич не се притеснявай с оплакванията. То виж, че вече всички малко по малко се оплакваме от нещо.
А как бързо минават дните... И ме хваща паника като се замисля, че докато се усетя и ще е станало септември и охо и октомври. А така искам да си осмисля всички моменти от бебеносенето сега. Сигурно после ще ми липсва това усещане с бебка да сме едно, но пък ще си имаме други ценни моменти с нея.
Те вашите бебчета освен акт за раждане и диплома май ще получат през октомври... 

, нека бебетта си седят на топло сега и да излязат, чак когато са напълно готови да се срещнете 

И като за финал искам да кажа на тези които имат проблеми със запека че тези капки Гуталакс действат!!!Лек и усмихнат ден на всички!