ФОТОШОП 30

• 26 642
  • 565
  •   1
Отговори
# 330
Снимките на тази рамка очевидно са във варианта един без глава, друг без крак. Май коктейлите ни дойдоха повечко. Ноо, направих рамката, понеже реших че спомена все пак ми е по-важен от самите снимки  Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 02:48 от кошничката

# 331
кошничкатааааааааааааааа,
страхотно се е получило
с такива красиви мацки - много ми харесва

сега като ти гледам косата, би ми било интересно да те видя на възрастта на Малена с каква коса си? Blush Blush Blush

# 332
  • София
Нещо празна ми се вижда рамката....., но не мога да измисля нищо. Моля ви дайте ми идеи  Blush

Всъщност въобще не ми харесва.... Thinking

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 01:01 от MadGirl

# 333
прекалено подредена ми се струва
бих завъртяла снимките в разни посоки, слънчогледите бих преместила малко по навътре, да не са прекалено по кращата

# 334
До трети клас бяха с права коса Shocked  Mr. Green
Уфффф, сега гледам, че имам грешка в надписа, пише Фринедшип

# 335
  • Варна, а по празниците в Ямбол
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА, НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ!!!
Няма да мога да се включвам много тези дни и мног още ми липсвате.... Явно не почерпих добре за новия компютър и за няма 2 месеца трети път го връщаме... Embarassed
Много, ама много хубави неща видях, наистина страхотно настроение и позитивизъм лъха от темата!!

# 336
  • Бургас
Да се включа пак с нещо плажно  Wink

Тука ви моля да ми кажете как да си направя подобна снимка newsm78
Преди имах един урок, но не мога да го намеря  ooooh!
Благодаря предварително!

# 337
Сигурно вече сте ме забравили  newsm45 , но тази моя дъщеря две седмици почти е болна и не се знае от каква самоя тъпчат с лекарства, а тя не смъква температурата, че се и беше заковала на 39 градуса по едно време, е от вчера май е по-добре.
 Ето и едно мое творение не е кои знае какво , ама и аз да се отчета с нещичко.

и едно по-новичко

А сега да разгледам всичко което съм изстървалаако успея преди малката пак да е почнала давика "мама-мама" - милото ми

# 338
  • Бургас
Нещо празна ми се вижда рамката....., но не мога да измисля нищо. Моля ви дайте ми идеи  Blush

Ротирай малко снимките, сложи още малко "хартии"под тях, като фон и може някое друго елементче да сложиш или пък четки  Wink

Между другото - В какъв формат правиш снимките? Вадила ли си ги до сега? Мисля, че ще ти ги отрежат във  фотото  Thinking
Илиставрева, дано бързо оздравеете  Praynig
Много хубави са ти и двете рамки!Около самите снимки четки ли са или сенки?

# 339
mle4ko, за снимката -фон ли питаш?
Simple Smile) Най-лесният начин е :  десатурираш оригинала (по предпочитан от теб начин), след това създаваш празен нов слой и с кофата заливаш в желания от теб цвят , задаваш mode на слоя soft light Simple Smile и намаляваш opacity Simple Smile)) според желания резултат Simple Smile))
Ето тази съм я направила така:))

# 340

направи надписа извит в полу дъга

# 341
Момичета, много хубави рамки творите, браво  smile3525
Ето нещо ново от мен Simple Smile

# 342
Открих урок за писане по пътечка и повече от тридесет минути се мъчех какво да измисля, че да стои красиво. С тази рамка пробвах и с маските-Според вас добре ли е??? newsm78

Игуанке, ще ми пратиш ли линкчето на урока, много ми харесва как става написаното по пътечка, маска изобщо не знам какво е, ама нали се  уча още!

И да питам аз пак за фоновете, уж ги запаметявам в C:->Windows->Fonts, от сайтовете архивирани ги дърпам, като вляза после в папката, уж за да ги разархивирам,  няма никой, а и ФШ-па нищо не разпознава, каква може да е причината?

# 343
djesmin, напредваш! Много сте хубавки с Вероника!  Heart Eyes

# 344
  • София
Ротирай малко снимките, сложи още малко "хартии"под тях, като фон и може някое друго елементче да сложиш или пък четки  Wink

Между другото - В какъв формат правиш снимките? Вадила ли си ги до сега? Мисля, че ще ти ги отрежат във  фотото  Thinking

По принцип ги правя 18/21. Само тази я направих по - голяма , защото исках да събера  трите снимки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт