ФОТОШОП 30

• 26 662
  • 565
  •   1
Отговори
# 300
Joy Joy Joy Горките котачета Grinning Незнам как ще се разделите с тях като дойде момента Confused

Наистина са горките на моменти - добре че много рядко им давам да ги пипат, обикновенно котаците стоят в банята, ама снощи Тони като се къпа ги взехме в детската. Имам и клипче, леко садистично е  Mr. Green ако имаш icq да ти го пратя  Laughing ама да не го пуснеш в нета, че ще ме осъдят за котешки тормоз  Tired

# 301
Кошничке честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet
Лулу и двете рамки са много хубави, скоро гледах албума, имаш невероятен стил, а щерките са повече от прекрасни!
Петя верно ли?? Grinning Дария последните 2 седмици се отприщи да говори и повтаря почти всичко, с което не може да се справи казва :"Да-ааа"
Ето една рамка, много си я харесвам на тази снимка:

# 302
# 303
Здравейте,
Искрено ви се възхищавам на вашите прекрасни творения.Почти винаги ви следя и чакам с нетърпение да публикувате невероятните ви рамки и колажи.

Аз от време на време се престрашавам да пусна някое и друго произведение  .Наближава вторият рожден ден на сина ми и реших да направя малко покани.Ето до къде я докарах.

Искам ваше  мнение и препоръки:

http://inahris.multiply.com/photos/hi-res/2/12?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F2%2F12

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 14:16 от Сладък Бонбон

# 304
мисля, че трябва да се ограничиш до 1 - 2 шрифта, също и цвета да е 1 или 2 най - много.Поканата е достатъчно весела и шарена и можеш да оставиш надписите едноцветни.

# 305
# 306
Здравейте, момичета!

От доста време ви шпионирам  Sunglasses и се възхищавам на вашите произведения. Правите страхотни неща  Hug. Тайничко черпя идеи и вдъхновение от вас    bouquet и все не се осмелявам да пиша. Аз съм все още, така да се каже, прохождаща в този занаят  Laughing, но се надявам с ваша помощ един ден да правя чудесии като вашите.
С тази снимка ви представям малкият ми син Виктор и част от моето творчество

Ето тук можете да видите и други мои снимки:    http://gstaykova.multiply.com/photos/album/18

Приемам всякакви критики и предложения  Hug

Имам и едно въпросче: Имам тагчета, които са в pdf формат. Като ги отварям с ФШ ми иска парола  newsm78. Въобще мога ли да ги ползвам във ФШ?

# 307
Момичета, не знам дали точно в тази тема трябва да пише, но друга за фотография не видях.

Баща ми, бог да го прости, се занимаваше с класическа черно-бяло фотография. В наследство ми остана цялата му домашна лаборатория - машината, с която се правят/проявяват снимките, ванички, 2 фурни за сушене на снимките, като едната е чисто нова.

Имате ли представа дали мога да ги продам, или поне да даря на някакво училище, или.... какво полезно мога да направя с тях?

# 308
  • София-там нейде в западната част
кошничке честит рожден ден   bouquet и с удоволствие приемам почерпката  Grinning
днес мъжо има също рожден ден така че и от негово име едно коктейлче

# 309
gabby Добре дошла!
TotallyErrected Гледах на Малена новите снимки край басейна преди време, обаче тези новите са жестоки!!! Heart Eyes Малена изглежда много по - голяма от възрастта си.
desytka Честит ти рожденник!   bouquet

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 15:55 от KaРмeНчеТо

# 310
Да се запиша и  аз в юбилейната тема! Mr. Green
Честит празник Кошничка!
Много здраве и късмет!!!

# 311
  • Вече в моята си приказка...
Сладък Бонбон, видях поканата ти... И според мен трябва с един-два шрифта най-много и самата дума "Покана" защо не центрираш или направиш по-видима!

desytka, честит рожден ден на мъжът ти! Желая му здраве и много да те слуша!

# 312
Открих урок за писане по пътечка и повече от тридесет минути се мъчех какво да измисля, че да стои красиво. С тази рамка пробвах и с маските-Според вас добре ли е??? newsm78

И една рамка на сладките крачета и ръчички на Кайо  Hug

деситка честито на мъжа ти-да се обичате още безкрайно много години Hug Heart Eyes

# 313
КОШНИЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! newsm59 newsm67
TotallyErrected- няма нужда от коментар- както винаги е прекрасна и рамката и снимката, и Малена  bouquet Hug
iguankaмного добре си се справила с текста ,а и с маската bouquet
 KaРмeНче, много ми харесва и тази с очилата и рамката преди нея- голяма сладуранка е Дария Hug
gabby, диобре дошла при нас- като за първа рамка си се справила страхотно Hug

Аз ето какво измъдрих с тетрадката на Биляна. Основно идеята за рамката не е моя, а аз пак я мислих два дена. Нещо не ми върви рамкирането напоследък newsm78

# 314
  • Вече в моята си приказка...
iguanka, ти ставаш все по-добра! Поздравления! Особено рамката със сладките ръчички и крачета е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт