ФОТОШОП 30

• 26 630
  • 565
  •   1
Отговори
# 405
имам шестица на изпита-само минавам да ви се похваля Peace и отивам да празнувам Hug

# 406
  • Вече в моята си приказка...
Ilenia, честито на рожденничката! Да е жива и здрава и много, много да ви радва
iguanka, браво! Явно палцистискането дава резултат!
larado, от къде си изтеглила шрифта на последната рамка? Много ми хареса...

# 407
Ilenia Честита рожденничка, да ти е жива и здрава!   bouquet  bouquet
larado Третата ми харесва ужасно, много е хубава!
iguanka Честито за изпита!

# 408
# 409
Честит трети рожден ден на Ния! Да бъде жива, здрава и много щастлива. И да радва мама и тати

Игуанке, ха честито и чакам почерпка

# 410

Ето ме и мен-дебеланка Flutter

# 411
здравейте момичета
дано не сте ме забравили,че не съм влизала месец и половина,но какво ли не ми се случи през това време.Изгубих бебето/така е било писано/при една буря ми гръмна компютъра,тъкмо го оправих и ми изгоря монитора-та сега съм с нов компютър и нов монитор,много събран снимков материал и свежи сили.Ще трябва да се върна да прочета десетина теми за да видя какво съм изпуснала

# 412
здравейте момичета
дано не сте ме забравили,че не съм влизала месец и половина,но какво ли не ми се случи през това време.Изгубих бебето/така е било писано/при една буря ми гръмна компютъра,тъкмо го оправих и ми изгоря монитора-та сега съм с нов компютър и нов монитор,много събран снимков материал и свежи сили.Ще трябва да се върна да прочета десетина теми за да видя какво съм изпуснала

Съжалявам за бебчето ти! Cry

# 413
  • София
здравейте момичета
Ани, съжалявам за бебето ти. Надявам се си добре Rolling Eyes
Чакаме да се включиш, щом си насъбрала толкова материал и си с нови сили:)
На нас миналата седмица в четвъртък ни гръмнаха и двата компютъра, също след буря. Моя засега (както виждате) е оправен, но с части секънд хенд, и не знам колко са надеждни, та затова казвам  - засега е оправен. На мъжа ми компа го отписахме ...май.
След дъжд в качулка мислим за разни защити. Не съм вярвала от една буря колко поразии могат да станат и то при изключен компютър.

# 414
  • София
Момичета, имам молба PraynigЩе ми препоръчате ли фото в южните квартали, където да са ви правили рамките добре.Аз си правех в местното фото, но последния път шефа ми ги направи ужасни, изряза ги и каза че не можело по-добре и т.н.Big scandal спретнахме Rolling EyesКак досега можеше, а вече - не.Та не ми се ходи пак там.Моля ви кажете!Правя ги 10/15 и резол.200.
Цитирам се себе си  Mr. Green, за да може някой да отговори на молбата ми.

Ilenia, честита ти рожденничка!
Игуанке, браво за изпита!
Лати, готино коремче Laughing, но нещо първата ретро снимка не мисе връзва с останалите.
Ани69, съжаляам за случилото ти се.

# 415
Не съм вярвала от една буря колко поразии могат да станат и то при изключен компютър.

Как така изключен? Ами кабела на Интернет?

# 416
  • София
Не съм вярвала от една буря колко поразии могат да станат и то при изключен компютър.

Как така изключен? Ами кабела на Интернет?

Имах предвид, че компа беше изключен от Shut down, включен в ел. мрежата

# 417
EliG, аз си вадя снимките само във фотото срещу ЦУМ, на Мария Луиза. Много съм доволна от цветовете и качеството! И за над 100 снимки правят отстъпка. И аз ги вадя 10/ 15
ani69, точно днес или вчера се бях сетила за теб и питах къде си, че отдавна не беше писала. Съжалявам за бебчето, както и ти каза- така било писано.
За компютрите и аз се тревожа особенно по време на буря, все си правя оглушки и не ги спирам, пък да видим кога ще пропищя и аз...

# 418
Нова тема?

# 419
Дими, не че е темата тук, но много хубава украса...
Благодаря... Grinning
Аз сега се уча да ги правя тези украси Sunglasses

дими, хубаво много, но ако позволиш... махни тая краставица от пилето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт