Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 140
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен. Hug
Хайде и аз да се оплача от жегите.Направо ще пукна.........не смея да пускам много климатика, че онази вечер спахме на включен и сега почнах да кашлям.Загубена работа. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Иначе нищо ново........... Tired
Жужу честито ти момиченце и добре дошла на новата мама. Hug
Хайде отивам малко да опъна баджака докато не се е прибрал дзвера в къщи. Crazy Че доктора ми се накара едно хубаво да не обикалям много,много.............и аз слушам Twisted Evil

# 271
да кажа и аз за пенсионерите  Mr. Green  
абе имам чувството, че тия хорица са адски ревниви към привилегиите, които им осигурява възрастта и са адски злобни и груби, когато ги почувстват застрашени от някого - в случая от бременните - вече сто пъти се убедих в това
като сме бременни и сякаш им посягаме на най-ценното като ни видят - защото и ние все пак имаме нужда от място в автобуса, да не говорим, че ни отстъпват и на опашки .... лелееее тогава пък какво гледане на кръв има ....  
значи - оня ден влизам си аз в център на бтк да плащам телефона, на опашката 6-7 човека, от които само едно младо момиче, другото - дядовци и баби
естествено се обръщат всички да видят кой влиза, виждат че съм бременна, оглеждат ме подробно и си се обръщат пак напред все едно нищо
аз си се нареждам отзад и си чакам - не съм гледала никога да се възползвам от положението си
след пет минути влезе една дама - явно управителка на салона, вижда ме и моментално се насочи към касиерката и казва - на опашката има бременна жена, да мине отпред!
еййййй няма да ви кажа какво злобно оглеждане имаше пак отдолу-догоре от пенсиите - все едно им взех залчето от устата

друг път - автобуса пълен, жега колкото си щеш, правостоящи бол - включително пенсионери
да, ама вижда ме една жена, става и ми отстъпва място на мене - не на някой старчок - познайте колко старешки злобни погледа обрах
веднъж в автобуса един дядка с лекильосана вмирисана риза даже ме изхака с лакът като ставах и не се помръдна милиметър да мина и да си сляза, нарочно се беше забил и седеше като статуя, че се чудех откъде да прекрача та да мина - щото седеше прав до седалката ми точно, пък аз видите ли как може да съм така нахално бременна и да седя вместо него

изобщо в автобусите съм имала бол такива истории, та и малкото съчувствие дето имах към тия хора заради възрастта им вече го нямам   Crossing Arms

# 272
Beerbaby,сигурно сме се видели на училището.Моят телефон е 0889 697064(Камелия).Ще се чуем преди това:)

Мацки стига сте се разправяли с тези пенсионери,не бива да се нервим...Аз почнах добре да си удържам гнева вече...че да не стане и бебока нервен като мен.

За кремчетата за зърна останах с впечатление,че се ползват когато се кърми,т.е. сега е рано да се мажем....

Лек и спокоен ден на всички Simple Smile

# 273
  • морето и сините вълни :)
ей ама днеска голяма скука тука във форума-нещо хич ни няма с писането...а и половинта отпрашиха за морето и то стана тука скука...

Абе Ками-как няма да се разправям бе мила...аз един път културно и казах и тя тогава ми каза ооо няма никакъв проблем..а ся гледай кви ми ги дриска..

Както и да е неща да се връщам на историята щото още н еми е минало...и цял ден лежа заради нея Sick Sick

Коки-я да те питам аз тебе ти защо не дойде на среща???????? newsm78 я си казвай ся hahaha hahaha

Добе дошла на новото мамче и добре си се завърнала ЖУЖУ  bouquet

# 274
аниииииии Mr. Green   ани-забравани  Mr. Green аз писах даже няколко пъти - щото не бяхме в града  Mr. Green и тая неделя няма да сме  - пак сме на зеленко и парджолки извън варна newsm41  eat
така че като си правим срещи по-нататък ако може да са вечер през седмицата примерно  Blush

# 275
ами правилно-забравани вече трябва да ми викате...аз съм такава блейка от скоро че не е истина

# 276
ей ме и мен  Wink
нали кумата ми се жени в събота, та ходих цяла сутрин с нея да и правя компания по разни разкрасителни процедури  Grinning и да я успокоявам, че я тресе предбрачната треска вече  Mr. Green
много е жега навън наистина, ама пък снощи каква буря се изви  Crossing Arms ужас, то не бяха светкавици, не беше чудо (пък аз съм голямо шубе от гръмотевиците, дано не се предаде на бебка тоя страх  Mr. Green )
ани  , подкрепям те за твоята луда съседка, само скандали и това е, няма да се осъзнае, ама важното е редовно да й късаш нервичките  Crazy ти само се пази и гледай бебо да е добре. То ти се пазиш да не пипаш котки сигурно, а тя отгоре ти изсипва всичко, овца, не знае ли, че котешките а.. и п.. са опасни за бременни. леле как ме нервят такива
а по-добре да не ви разказвам и аз мойте перипетии с разни пенсии, как всеки път си вися на опашката като плащам ток, тел и др. в жегата или ми пуфтят на главата в трамвая, за да им стана. ми моите баби и дядовци си седят вкъщи като не могат да ходят, а не пуфтят на хората на главите по рейсовете  Mr. Green
пете и аз мисля, че е добре да потърсиш и друго мнение за проблема ти. даже може да отидеш в онкологията направо, там са най-добрите специалисти в тази област и знаят кое се маха и кое не (майка ми вече е рязана 4 или 5 пъти, като първият път е било още преди да се родя, пък си ме е кърмила много успешно жената).

# 277
  • Бургас
Привет и от мен,
добре дошла на новата мама, честито момиченце на жужу.
Ани не се ядосвай на тъпата баба, ти само си съсипваш здравето и си мъчиш организма, а на нея не и пука. Само да се роди бебчето ти ще и го върнеш тъпкано. Като почне да реве, тя ще слиза да ти се моли, а пък ти ще и тръскаш вратата в лицето. Всичко се връща на този свят.
Хубав ден Ви желая, въреки жегите, аз изчезвам

# 278
  • Севлиево
Нека да се включа и аз по въпроса за пенсионерите.Обаче аз имам само добри впечатления от тях,още повече че на работа имам допир постоянно с такива.Но това е друго,на мен ми се е случвало често докато чакам пред лекарския кабинет да ми дадат ред разни бабички.Веднъж докато чаках за медицинско (трябваше ми за брака) имаше две баби,които ме пуснаха преди тях да мина с коментара,че тях никой не ги чака у дома,а на мен не ми е конфортно да чакам на опашки.Направи ми силно впечатление,че разсъждават по този начин.Незнам може би задето живея в по-малък град ли?Но това са си моите впечатления.Що се отнася до ток,води и разни други сметки там май никой не дава предимство на опашката като видят бременна.Поне на мен не ми се е случвало,затова гледам да отида в по-ненатоварено време,че въобще не ми понасят опашките.Сега мога да си позволя че вече приключих с работата и съм го отдала на почивка и на скучаене вкъщи.Добре че е нета та има малко от малко с какво да се занимавам.

# 279
Не   им  се  връзвайте на  тея бабошкерки,защото  само си  съсипвате  нервите.Имам  чуството  ,че  като  им  обърнеш  внимание  и почват  да  ти  правят  на  пук.да  не  се   ядосваме  заради  бебоците, защото  всичко  им  се   отразява  на  тях  а  пък  после  и  на  нас.На  вън  е  отвратителна  жега  даже  и  вечер  човек  неможе  да  се  разходи на  по-хладно.

# 280
Да бе, кво ги взехме пенсионерите на рогата, не им стигат всички проблеми на тях. Тя комшийката на Ани и в предпенсионна възраст едва ли е била по-обаятелна персона. Е, вярно, че някои са мноо досадни, ама ще видим и ние като станем като тях - много се озлобяват някои хора с възрастта и се държат все едно целият свят им дължи нещо и им е крив задето са стари, бедни и болни. Дай Боже и ние да не станем такива, все пак има и готини, благи стари хора, а и такива които живеят супер гаден мизерен живот и затова са криви. Ама нашите бебоци също го преживяват когато мама се ядосва яко, въпреки че и на мен ми се случва понякога.
Между другото като бях първия път бременна, един-единствен път мъж ми отстъпи място в транспорта, иначе винаги жени. Бабки са ми отстъпвали - някои гледат свирепо като булдоци и не се мърдат, ама други са много мили.
А в Скандинавия пък, където бременях известно време със сина ми, никой не отстъпва място за каквото и да било - всички са равни и ако си тежко бременна и не ти се чака на опашка, си ходиш у вас, тва е положението. И краля да си, пак чакаш да ти дойде реда. Донякъде ме кефи това, може би защото не ми е тежала бременността и ми е било приятно да не ме третират като инвалид заради нея. Но на който му тежи и чака на дълга и миризлива българска опашка, може и да му е доста трудно предполагам.

# 281
Здравейте мами!
Аз два дена не съм ви чела и вие изписали темата. сега на бързо ще се отчета и после отивам да ви прочета и пак ще пиша.
преди малко се прибрах страшно уморена, но много доволна. ходих на пазар и си накупих сумати дрешки за бебо. Обзаведох го в синьо и зелено. И гледайте сега какъв сейр ще стане ако се роди момиче накрая. скоро ще пусна и аз снимки.
Междувременно имам едно предложение към вас, ако проявите интерес. Имам една приятелка ( бях ви споменала за нея) която роди близначета момиченца. И майка и от толкова много мерак е изкупила някоя борса. купила е дрешки за 1500 лв, та сега имат много дрешки на склад, чисто нови, част от тях вече са им малки за да ги пазят. те ми предложиха да отида и от тях да си избера дрешки, но днес не се сдържах и си накупих аз някои, но другата седмица ще отида да си купя и от тях Simple Smile Ако някоя мама прояви интерес, мога да попитам какви дрешки имат и да ги снимам, или донеса на лекциите на които ходим. Те са на борсови цени.

така ме болят краката сега, но пък се чувствам толкова доволна от новите придобивки. Преди се страхувах да пазарувам, ама вие ме зарибихте и мен. А аз отдам ли се на пазар спирка нямам. Вчера видях че са ми превели болничния за април и аз веднага да оползотворя голяма част от него Simple Smile

Басилиск много благодаря за мазилцето. От вчера го ползвам и то с голям кеф.

Мами имам един въпрос ако знаете: оказа се, че таткото е с Rh  отрицателна кръвна група, а аз съм положителна. В този случай прави ли се нещо????

Хайде отивам да ви чета и после пак ще се включа.

# 282
И при нас е точно така с Rh-то, не е проблем. Бебето ще е плюс, като тебе, щото това е доминантният алел, така че опасност от антитела няма. Мен като ме чуят че съм плюс, хич не ме питат за таткото.

# 283
  • София
И аз знам, че RH на майката е важно, а на бащата няма значение какъв е при RH + на майката и нищо не се прави.

# 284
ееее Базилискче,да земеш да забъркаш и на Варненките по едно мазило и да нипратиш по колетче  Peace Peace Че много та фалят бе....

Ама ти нали Юли щеше да кацаш във Варна-то това лсед 2 седмици Peace PeaceЧакаме те с нетърпение да знаеш Peace Peace

Абе днеска всички зачезнаха----ко стана бе боомба ли падна  тука newsm78

катринче Бравос мацка че си накупила....Абе и аз си чакам болничния за април ама май нещо не ма бръснат мене тез хорица #Crazy newsm78....да не ги забръзна пак по телефоните само, че още ме държи пушека от вчера Joy Joy

Абе момичет ана вас яде ли ви се в тея жеги-аз от няколко дена ям вечер само по едн аголяма купа зелева салтка със домати и краставици ...всичкото заджуркано и си омитам по една голяма купа и съм много доволна като си я хапна..не ми се яде манджи и разни такива...Ама се зачудих бебо да н еостане гладен newsm78 newsm78...Ако ям вечер само слатка дали ще е добре за бебето newsm78

Общи условия

Активация на акаунт