Жегите не ще ни спрат,скоро ЯНУАРСКИТЕ тумбаци ще личат!

• 19 621
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Assydi, честито, честито!!!
Филипа - късмет, успех и ще стискаме палци!
Justgerry честито и на вас с таткото. Желая Ви прекрасна сватба и дълъг и щастлив семеен живот   bouquet!

Да продължа представянето - аз съм Кристиана и съм на 24 години, бъдещия татко е на 29 (но категорично отказва да го проумее, продължава да си мисли, че е на 28  Crazy). Заедно сме от около 4 години, а от година и малко сме женени. Работя като анализатор потребителски финанси за един интернет сайт, а таткото е системен администратор в банка. Живеем в София.

Та да попитам и аз нещо. Вас боли ли ви кръста и нормално ли е от толкова рано да боли?   newsm78

Само ако знаете как благородно завиждам на тези, които могат да се измъкнат от града за събота и неделя.При нас до края на месеца, няма да има възможност, че моя мъж е на курс съботно-неделен и така, ще си седим на жегата в София  Sad.

Това е от мен, за сега! Желая  Ви много спокойствие и усмивки, целувки  Heart Eyes

# 121
  • София, Дървеница
Здравейте, и аз да се разпиша в новата ни темичка, която е чудесна, поздрави и прегръдки на всички   bouquet

Да се представя и аз, на 26г, казвам се Люси (Любомира), мъж ми е на 28г, заедно сме от 8,5г, а от 1 година сме женени Simple Smile
Работя в Уебен отдел на СВУБИТ, много съм доволна, но понякога е такава лудница, че цял ден не мога да седна  Cry
Бебо си ни беше от бая време планувано и ....  Crazy

Това е засега
Поздрави и целувки  Mr. Green

Аз уча в СВУБИТ втори курс ИТ, явно сме се виждали  Wink
Успех и лека бременност!

# 122
  • Варна
С предишната бременност имах адски болки в кръста, не помня кога почнаха, но продължиха до края, че и контракциите при раждането пак в кръста ме удряха. Имало е моменти когато легна ли по гръб, после не мога да стана от болка. Мажех се от време на време с Фастум гел. Засега, да чукна на дърво, нямам проблеми.
Аз да се похваля, може би отрязахме пишката  Mr. Green, но ходих на фризьор, много съм доволна от резултата  Laughing Много се харесвам, а всички наоколо, с изправена коса, жалко само че не може постоянно да е такава...Поне до утре ще издържи, че да ме видят в офиса  Laughing

# 123
  • В полите на Пирин планина
Добро утро, сладуранки  Heart Eyes

Alexandra , честито прическа. Аз от такива суеверия не се впечатлявам и по време на бременност си се подстригвах без да се замисля, пък на - момче ми се роди  Mr. Green Имам една позната, която имаше страхотна коса почти до кръста, но 9 месеца не я пипна да я подстриже и тя стана една накъсана, цъфтяща, просто ужас  ooooh!

Impatient аз нямам болки в кръста, но знам, че и това е нормално  Crazy

kokonka как хубаво си го описала това бебче - направо кукла. Е, не всички са такива - като си спомня моят син как искаше само да го държим на ръце и за предпочитане да ходим  Whistling В къщи всички направихме мускули с него.  Grinning Добре поне, че в количката се возеше с удоволствие и разходките бяха много приятни.

Приятен ден на всички  Peace

# 124
  • София
Добро утро и от мен:)
Аз тези дни мисля най после да се запиша на ЖК,че май доста го отложих:)
За постригването,така ми се иска и аз да отида да си подкъся косата,но миналия път остисках 9месеца ,а сега незнам как да постъпя.Не съм суеверна,но това е единственото нещо което спазих.....
Алкесандра честита нова проческа,и аз много си харесвам косата когато е изправена,а ти няма ли да ни дадеш някоя снимчица да се порадваме:)
Успешен ден на всички!

# 125
момичета за съжаление ви напускам newsm45  оказа се че плода не се е развивал и е умрял,още преди две седмици,много ми е мъчно от колко време го чаках само но .. какво да се прави такъв е живота,в сряда ще ходя да ми правят кюретаж и се надявам поне за напред да имам по-голем късмет и да си имам едно хубаво бебче omm fingerscrossed
На всички вас мили момичета пожелавам лека и безпроблемна бременност и януари да се радвате и да гушкате по едно сладко ,здраво бебче smile3522 newsm51

# 126
  • до една звездичка
Здравейте, мами.
От време на време, прочетеното от вас във форума ме подтиква към едни размисли и притеснения...
На 2-ри юни бях за първи път на преглед (на ехограф), където докторът установи бременността ми и каза, че към момента (тогава 6 г.с.) според отчетеното на уреда, всичко е в норма и наред.
Каза ми още, че трябва да отида за регистрация чак когато вляза в 12 седмица - така било нормално. За никакви други прегледи/изследвания междувременно не е споменавал, нито ме е викал.
Нормално ли е това, според вас? От това, което чета, виждам, че доста мами посещават и междинни прегледи, а някой дори са регистрирани доста преди 12-та седмица  newsm78 newsm78 newsm78

# 127
  • София
Merylyn съжалявам за случилото се,бъди силна.
*dega* мисля че някои момичета посещават повече от един лекар и затова се получава това с честото ходене:)Незнам нека другите да кажат,аз мисля че ако има нещо което те притеснява можеш и по рано да отидеш на лекар:)

# 128
Merylyn ,  толкова много съжалявам за това което ти се е случило ...
като те чета и чак корема ме боли .............. защо се случва така ?!
ти при кой лекар ходиш ?!
Прочетох че си от Пловдив ?!

# 129
  • Варна
Мерилин, съжалявам!! Hug Бъди силна и дано скоро пак се похвалиш с бебче!!

Дега, аз лично иксах да се уверя че бебчо има сърдечна дейност, тъй като ми предтои пътуване. Мисля че може да отидеш по-рано, ако те гложди, по-добре да си спокойна  bouquet

# 130
*dega* , това се получава така защото аз например ходя при двама лекари .
Едината -   е частна лекарка - тя ме вика един път месечно .
Успоредно с това се записах на ЖК при друга гинеколожка , която работи със ЗК и  тя съще ме вика един път месечно.
И  аз си ги нагласям да са горе долу на две - три седмицци  консултациите .
Така се чувствам по - спокойна, даже ако има начин и не ме помислят за луда мога да отида и при трети лекар ...

# 131
  • на плажа
Мерилин, съжалявам. Дано ти да си последната с такава новина, а не след дълго да те видим отново. Не се притеснявай. По-добре, че се е случило така, защото явно е имало проблем. Бъди силна и гледай позитивно. Ще имаш здраво и хубаво бебенце.
П.С.
Мацки, а личат ли ви вече тумбачетата? На мен много. Започнах да се притеснявам, че ще стана кит, а  имам и зверски апетит.

# 132
  • В полите на Пирин планина
Merylyn и аз много съжалявам  Hug

# 133
Merylyn, много съжалявам за случилото се! Много кураж ти пожелавам и стискам палци скоро пак да си в редиците на бременните!!!!  Hug Hug Hug

# 134
Merylyn, много съжалявам за това, което изживяваш...Тъкмо се зарадвах (тихичко), че поотминава рисковия пеирод и ето сега...Но ти ще се справиш и ще продължиш напред. Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш с бебче.
*dega*, да си призная и аз се притеснявах, че моят лекар ме вика веднъж в месеца на преглед. Вчера бях, чухме сърцето и ми каза отново след един месец и тогава трябва да ме запише и на ЖК, а тогава (живот и здраве) ще съм в 13-14 г.с. Мисля, че от края на третия началото на четвъртия месец се записва на ЖК и се правят изследвания. Ако искаш, за успокоение, може и по-рано, но не знам дали е необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт