Жегите не ще ни спрат,скоро ЯНУАРСКИТЕ тумбаци ще личат!

• 19 620
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
Илияна на Вава, аз също пия но шпа както преценя от 3 дни съм 3 по 1 ако много дърпа по 2. Аз тези бодежи не ги имам всеки ден в началото ми бяха говорих с доки каза че жълтото тяло е там и затова е така но то изчезва след 3 месец и после няма да има такава болка. По късно пак ще ходя на лекар и ще пиша какво са ми казали относно това.
Днес е голяма жега а както ни очаква другите дни просто незнам Simple Smile

# 106
  • В полите на Пирин планина
dekooto много съжалявам за случилото се с теб, но не трябва да се поддаваме на страховете. Познато ми е това чувство, но единственото противодействие е положителната нагласа.

Merylyn наистина е странно, че ти капе косата. Моята напротив - станала е по-лъскава. Миналата бременност също беше така, само дето ми беше доста опърничева и не можех да я среша и да я сложа във вид. По принцип ми е чуплива, но предишния път се изправи, което хич не ми харесваше  Stop

# 107
Здравейте мами.
И аз да се представя. Казвам се Марина, от София. С таткото сме от почти 2 години. Още не сме женени, но планираме да го направим преди събитието през януари.
Работя като Мениджър маркетинг, реклама и продажби в един сайт.

Днес бях на ЖК и ми направиха картон. Ехографа нещо не работеше и не видяхме бебето, а само едвам, едвам сакчето, което отговаряше на 9 седмици и 4 дена. Предния път видяхме и бебето и сърцето му. Малко се притеснявам...

Няколко дена бях добре и не ми се гадеше, но днес....  Sick едвам издържам.

Hug Hug Hug

# 108
  • Варна
Здравейте днес!
Умираааам от жега, а още сме юни месец!!!!!!

Моята коса преди беше доста къдрава, на масури, много си я харесвах. Като родих Мони почна да пада, да се изправя, и стана ужасна. Косопада спря може би към 3тия месец след раждането, тогава ползвах шампоан Ревалид. Обаче продължи да е една никаква - хем права, хем се навиваше от време на време. Сега забелязвам пак наченки на накъдряне, та да видим докъде ще я докарам.

# 109
Здравейте и от мен. Hug Не съм се разписвала в тази тема и тя бързо-бързо е нарастнала.

Нека се представя и аз - казвам се Мариана, на 27 години съм. Съпругът ми е Веселин и той на 27 (до неделя, когато става на 28  Twisted Evil) и двамата сме от София. По образования съм археолог, докторант съм все още, макар че напоследък не ми остава много време за дисертацията  Embarassed. Женени сме от почти година, заедно сме от 3, а сме близки приятели от 12 години!!!  Mr. Green Миналата година забременях непланирано, но загубих бебето. Този път е много желано и се надявам да има хубав край този път!  Praynig

Филипа, стискам палци бързо да мине и да се връщаш при нас!!! Ние те чакаме с нетърпение!  Hug

assydi, да ти е жив и здрав таткото!!! И много внуци да гледа!!!   bouquet

Честито на всички, видели сърчицата!  Hug

За косопада - знам, че е възможно по време на бременност. Това е, какво и кървенето на венците например - липса на витамини. Сега бебето взима част от нашите запаси и така става. Може да си купите от аптеката Хунинова вода - няма миризма, нито цвят. И да си втривате в корените с тампон всеки път след измиване на косата. Още докато е леко влажна. Това много заздравява корените и помага за растежа на косата! И няма, до колкото знам, никакви химии или странични явления.

За сега е това от мен! Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 110
Да ви се похваля! Идвам от лекар и ВИДЯХ сърчицето на бебо! newsm68 newsm44  newsm68 . Много се развълнувах!!!!! Докторът каза, че всичко е наред, бебето е здраво и голямо и си отговаря на размерите. Охххх, много съм щастлива. Така ми олекна след този преглед yes .

# 111
  • В полите на Пирин планина
Браво   bouquet

# 112
assydi поздравления миличка.Знам какво е да видиш тупкащото сърчице.Все такива новини да записваме в нашата темичка. Hug

# 113
  • на плажа
Ами и аз да се представя официално. Казвам се Ирина- на 27г. Първа бременност. Бъдещият татко е на 32г.. По образование съм филолог-полонист, а работя в търговска фирма, като се занимавам с вноса от Полша.

# 114
Здравейте, мами, и аз да се представя - казвам се Гергана, в края на юли ставам на 20 и съм от Пловдив. Първи курс Маркетинг съм, работя в спедиторска фирма - Мениджър Маркетинг и Продажби и Мениджър по Качеството. С приятеля ми сме заедно от година и половина и вчера се сгодихме /черпя ви каквото ви се папка и пийва/, а сватбата е на 6-ти септември. Както се предполага - първа бременност и малко неочаквана, но все пожелана с всеки изминал ден.

Утре съм на лекар, малко се притеснявам, но дано всичко е наред.

Относно косопада - и моят не е намалял /от около година имам постоянен и нищо не ми помага/, но касата ми е станала доста лъскава и еластична. Не забелязвам други промени - но тъй като ми е чуплива се надявам или да се накъдри хубаво или да се изправи напълно.

Чао за сега, че от днес съм по цял ден на работа, след 2 седмици до обяд, и си крада от работното време.

# 115
  • На едно ветровито място...
 Здравейте и от мен!! Благодаря на всички които са ми отговорили по оня "тоалетен" проблем- горе долу се закрепи положението - с пресни сокове... Rolling Eyes
ani4kata86 аз също съм Rh- а мъжът ми е +- Първата бременност ме изследваха на три месеца, биха ми след раждането ваксината, но въпреки това пак ми е притеснено за тези антитела.Лекарката ми в момента ме успокои и каза че ще ме изследва по-често е това е.Мдаа .. и аз съм чела какви ли не страхотии по този въпрос , но медицината наистина е по-напреднала така че мисли положително!!!
И аз да се представя- Казвам се Антония , другата седмица ще съм вече на 29г, имам син на 5г и половина , мъжа ми е на 32г.В момента живеем в Пловдив, иначе сме от Сливен- преместихме се наскоро заради работата на съпруга ми.Работя във банка-занимавам се с кредити, в момента обаче не работя с клиенти за което много се радвам.Че както ми е зле почти през целия ден..
През събота и неделя отскочихме до морето , и аз се престраших да вляза  един път във водата/ оохх толкова беше хубаво да се топнеш../ - доста се колебах де- да не пък да си простудя бебчето, въпреки че не беше студена.. През цялото време седях под чадъра и се мажех...мъка мъка.
Пак стана много дълго така че спирам-много целувки ви пращам, надявам се всички да сте добре, редовно ви чета от работа / вкъщи компа е вечно окупиран/ ,  желая ви лек и не толкова горещ следобед !!!Чаоо
assydi  радвам се за сърчицето Heart Eyes - и аз ще тръпна до четвъртък..

# 116
Здравейте. Довечера ще ходя при моята гинеколожка да ми обясни за утре за болницата (ще влизам в болница за да ми даде после болнични и да ме попрегледа за това онова). Нямам представа дали въобще ще прави нещо и какво. Надявам се като се върна след няколко дни да пиша тук добри новини. Лек ден на всички

# 117
  • Canada, ON
assydi, честито!!! И за сърчицето и за празника на татко ти!

И аз да се попредставя, като сте почнали Simple Smile. На 35 години съм, съпругът - на 33. Женени от 7, а заедно от не помня вече колко. Аз съм инженер-биотехнолог. В БГ ръководех малко фармацевтично производство. Харесвах работата си, но работех с отрови, та за това отлагахме бебето. Пристигнахме в Канада преди малко повече от 3 години и скоро след пристигането ни забременях (планирано), но бременността завърши неуспешно. От тогава имам чувството че живота ми тръгна назад... и работа не мога да си намеря. Преди това бях самоуверен оптимист, с пълна вяра в себе си и в собствените сили. Сега съм пълна със съмнения и страхове. Е сега отново съм бременна и се надявам, че лошият период в живота ми приключва. Решила съм и да уча. Ще видим как ще съчетая всичко. Съвсем в личен план - харесвам рационалните науки, обясняващи ирационални явления, като квантовата физика. Опитвам се да намеря прости отговори на сложни въпроси.

Това за сега. На всички - хубава седмица!

# 118
Кафява мечка, ти си силно момиче...Още повече, че чакаш бебче, а това е едно ново начало. Стискам палци всичко да бъде наред!

# 119
Здравейте момичета,

Вчера бяхме на гости семейно на наши приятели- Украинци, които освен, че са наши връстници долу горе ами и имат момиченце на възрастта на нашата щерка, а и бебче янурче, но  от тази година- 2007.
Ама какво бебче- картинка... Красота ама беличко  с едни розови бузки и едни огромни сериозни сини очета, гледащи с разбиране. А кротушко,... думи нямам.
Ние и тримата бяхме през цялото време като замаени и си ни личеше, така се бяхме замечтали и така хубаво ни беше. Страхотно изживяване. Но никoй от нас дори не посмя да го пипне, само му се наслаждавахме и му се радвахме от далече. Сякаш беше нереално.
Много се размечтах пак:))) Добре, че разговорът го водехме ту на руски, ту на английски, че това ме разсейваше, иначе като нищо да му бях ударила един рев ей така щото ми беше готино.
Усмихната седмица на всички и нека си мислим за пухкави бебченца с весели очета, които като ги цункаш- почват да гукат и да се усмихват.
x x x

Общи условия

Активация на акаунт