Жегите не ще ни спрат,скоро ЯНУАРСКИТЕ тумбаци ще личат!

• 19 619
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен! Казвам се Деляна на 32 г от Бургас приятеля ми е на 28г. от 7 години сме заедно не сме женени поради стекли се обстоятелства. Бременноста ми е планирана, първия опит завърши неуспешно със спонтанен аборт през февруари Sad надявам се втория опит да е успешен. По професия съм икономист информатик занимаваме се със собствен бизнес от години в Созопол и Бургас имаме Интернет зали и Интернет телефони. Това е накратко за мен. Мами ако идвате на море в Созопол обаждайте се ще се радвам да се видим.
Искам да ви попитам имам от време на време бодежи от едната страна при вас така ли е? Пия но шпа отминават но все пак се притеснявам. Аз по късно ще нося изследванията на лекарката и ще питам затова но искам и вие да споделите. Лек ден на всички.

# 91
Здравейте, момичета!
Да ви почерпя ,защото днес моят баща има рожден ден

Днес ще ходя и на преглед и много се надявам всичко да бъде наред Praynig . Иначе аз съм на 28 г., а бъдещият татко е на 29 г.  Заедно сме от осем години. Бебето го чакаме с нетърпение и сега се надявам да сме ОК. Живеем в София.
Ами това е от мен...Стискайте палци за прегледа в 14 ч., след това ще пиша пак! Забравих да се представя: казвам се Диляна и съм юрист.

# 92
Филип@, стискам ти палци! Всичко ще бъде наред!
Аз съм на 37г. Мъжът ми също е на 37. Имаме син на 8 и дъщеря на 5. Вече им казахме за бебето и в къщи е голяма радост - правят си тръбичка от двете длани и по цял ден ми говорят на корема (някъде над пъпа Simple Smile) и после слушат какво им е отговорило бебето.  Laughing

Момичета, аз се чувствам все по зле  Sick! Нито мога да изляза, нито мога да си върша домашната работа. От утре влизам в девета седмица. На вас към коя седмица ви понамаля малко гаденето?

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 09:14 от Zimna prikazka

# 93
Добро утро на всички ви!!!
assydi честит празник на баща ти,да е жив и здрав.
Zimna prikazka и аз съм така редовно,но ту отшумява,ту пак се появява.Незнам кога ще мине това,но е много неприятно.От 1 ми свършва отпуската и незнам как ще издържам на работа Sad
Филип@ стискам палци всичко да наред миличка Praynig
MELISA_bs придърпвания получавам много рядко,но съм чувала,че е нормално.Но за всеки случай попитай и гинеколожката  bouquet
Офф,че е топло днес,още от сутринта.Как се справяте с жегите???Аз снощи хапнах една лъжица лютеница и цяла нощ не спах Sickбях дежурна.Че и мъж ми с мен,а миличкия цял ден е на работа днес.Прегръщам ви всичките и ви пожелавам ползотворен ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
  • София
Здравейте момичета:)
Филип@ стискам ти палци!
assydi честит празник на баща ти,да го направиш горд дядо!

Да кажа и аз за мен на 23години съм(скоро ще стана на 24) имам син на 2год и 4 месеца,половинката е на 32 години,не сме женени така си живеем:)Сега завършвам висше Приложна информатика и работя като техническа поддръжка в интернет доставчик.тамън се бях настроила да сменям работата и рабрах,че съм бременна със Светльо,а сега пак същото,май ще си остана дълго време на тази длъжност:))))

В петък бях на преглед,лекаря ме увери,че всичко е наред,бебто се развива добре,уж малко по-едро върви:)Питах за тия шарки и лекаря ми каза,че до 13та седмица е опасно,ако се случи да се разболея ми препоръчва аборт:(Дано не ми стига до главата.
Лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 11:36 от slan4ogled

# 95
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, всички момичета.   bouquet

Да ви се представя и аз. Казвам се Мариана и съм на 33 години. Това ми е трета бременност, като първата завърши неуспешно, при втората се роди синът ми Константин, който е на 3 години. Главен счетоводител съм в търговска фирма, притежаваща верига от бензиностанции в Югозападна България. Тук се събрахме доста икономисти  Grinning. Със съпруга ми сме заедно от 6 години и почти от толкова сме бракувани ...  Sunglasses
Откакто намерих БГ-мама съм най-активна в професионалните теми, като "Майчинството - счетоводно" и подобни. Иначе тук в отчетна тема съм за първи път и ми е много приятно.

assydi ЧРД на баща ти. та ти е жив и здрав!!!

Vania_84 наистина е много топло днес и дават тази седмица рекордни жеги до 40 градуса. Аз по принцип не обичам много жеги и направо  ooooh!

Филип@, стискам палци всичко със серклажа да е наред и скоро отново да си с нас.

MELISA_bs нормално е от нарастването на матката да се усеща придърпване и бодежи.

# 96
Мами аз ви пиша днес за да ви се пооплача малко.
Преди време направих спонтанен аборт и чак днес разбрах че е трябвало да ми се сложи тази инжекция анти Д имуноглобулин. Днес ми излязоха всички зследвания, кръв васерман, и др.
Аз съм А Rh- а таткото е В+.
Това означава проблем за мен и бебчо
чувствам се ужасно тази тъпа лекарка която избрах ме отряза ужасно и сега си търся друг лекар макар и на частно да ме следи и да помага.
Другата седмица мисля да тръгна по лекари но ако можете да ми помогнете бих ви била безкрайно благодарна.

# 97
  • В полите на Пирин планина
ani4kata86 съжалявам за притесненията, но има какво да се направи по въпроса. Ето ти една тема, за случай като твоя:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=115763.0

# 98
Здравейте и от мен!Казвам се Нели и съм на 28 години,съпругът ми е на 30 години.И двамата сме ветеринарни лекари.Имаме си момченце на 2г.и 9 месеца-Станислав.Живеем в Ямбол. Laughing

# 99
  • Варна
Искам да ви попитам имам от време на време бодежи от едната страна при вас така ли е?

Днес и аз съм така, и хем не ми е за първи път, ама съм притеснена. Боли ме, определено не е придърпване и е само едностранно. Пих Нош-па, но не минава, чудя се дали да не изпия още едно, май може и по 2 да се пият. Или пък да почна да го пия 3 по 1. Лошото е че утре заминавам за Кишинев с малката при майка ми, и ме чака 20 часов път с влак.... ooooh!
Моят доктор е толкова спокоен, че пак ще ми каже че боли щото съм бременна....така че няма смисъл да му звъня Mr. Green
Хайде лек ден!!!

# 100
  • Карлово
Здравейте, мами с коремчета!
Филипа, всичко ще е наред Praynig
assydi, ЧРД на баща ти!
Аз вчера бях на преглед при частния ми гинеколог. Бебчо е наред, 5 мм е, сърчицета си тупка, плацентата е започнала да се оформя. В 11 г.с. ще ме гледа пак, но вагинално. Имало някакво ново изследване "нухална транслуценция", при което се измервала някакво тръба. Отклонението от нормата било признак на аномалия на плода.
Приятна седмица!

# 101
Здравейте, и аз да се разпиша в новата ни темичка, която е чудесна, поздрави и прегръдки на всички   bouquet

Да се представя и аз, на 26г, казвам се Люси (Любомира), мъж ми е на 28г, заедно сме от 8,5г, а от 1 година сме женени Simple Smile
Работя в Уебен отдел на университет, много съм доволна, но понякога е такава лудница, че цял ден не мога да седна  Cry
Бебо си ни беше от бая време планувано и ....  Crazy

Това е засега
Поздрави и целувки  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 14:27 от lusesita

# 102
Искям дя благодаря на Клое за добрите думи.Аз също се надявам да мине всичко добре този път. Не се чуди всичко в тъпата ни здравна система е възможно и ти казвам самата истина. Просто се случвало, внезапна детска смърт или нещо такова, което ми звучи като оправдание за некадърно отношение и невнимание, но както и да е. Проблем са ми кошмарите обаче, защото като че ли бяха утихнали, но с новата бременност всичко се връща с ужасна сила и това ме тормози, но се стараь да не мисля.
НА ВСИЧКИ БРЕМЕЛИНКИ УСПЕХ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ, ДЕТЕТО Е СЛАДКА ГРИЖА И ОТГОВОРНОСТ, НО Е НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО НА СВЕТА! ТАКА ЧЕ ЯНУАРИ С ПЪЛНИ РЪЦЕ И СЪРЦА ДА СА ВСИЧКИ, КОИТО ОЧАКВАТ ТОВА СЪБИТИЕ!

# 103
 Здравейте момичета аз вече се записах при януарските мами и вчера бях на плаж  понапекох се,много обичам слънцето и да ходя на плаж ,  чувствам се добре, но ме е страх дали не съм направила нещо на бебето така като съм се пекла на плажа и като съм стояла на слънце цял следобяд? не знам но днес една параноя сериозна ме е хванала,вие как мислите моля споделете мнение?
 И друго което ме вълнува е че като чета навсякъде би трябвало да не ми капе косата,като съм бременна, но на мен ми капе и то доста, както преди да забременея или може би е рано и ще спре косопада?Пия дуфастон и се чудя може ли от него нещо да капе, незнам  Ще ви бъда благодарна ако можете да ми отговорите!!!

# 104
  • София
lusesita, кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря

Общи условия

Активация на акаунт