Магазини Jumbo

• 245 538
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Супер. Добре, че работи събота и неделя.
Аз искам да попитам дали има хубави коледни шапки за деца. Изобщо някакви коледни дрешки - блузи с надпис помощник на дядо коледа или нещо подобно?
Всякакви коледни джунджурии на минус първо ниво, костюмчета, шапки и 1001 неща - да се побъркаш!

# 196
И аз съм очарована от магазина - има страхотни неща на неприлично ниски в сравнение с другите магазини цени.

# 197
Много от магазините ,направо ще фалират.Да не говорим за разликата в цените.
Трябваше ни един такъв магазин за да се осъзнаят останалите Peace

Ами крайно време беше Crossing Arms
То излезе, че в България сме едни от най-богатите в Европа, защото при нас цените на детските дрехи и играчки са просто ужасно високи, става дума за едни и същи марки в различните страни. А и много често не се внася пълната гама от продукти на една марка или пък липсват много добри марки с прилични цени, защото пазарът се подценява.
Аз сигурно ще се занеса до магазина в понеделник или вторник. Сравнително близо ми е и много се радвам, че няма да обикалям из града като ми потрябва нещо свястно за децата. Laughing

# 198
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз съм очарована от магазина - има страхотни неща на неприлично ниски в сравнение с другите магазини цени.

Не всичко е по-евтино, обаче. Чакам си мъжът за повече инфо, че не се сещам сега за кое ми каза, че в Хиполенд е доста по-евтино. Иначе от Джъмбото са взели къщата на Снежанка+джуджета с близо 10лв по-евтина, от колкото е в Хипото.

# 199
Очарована съм от магазина. Наистина е огромен, има всичко, но беше невъзможно да се види всичко с едно ходене и малко дете. Цените са невероятни, определено това е нашият магазин. От дрехите не съм много очарована, няма голям избор.

Не искам да става спор, но няма нищо, ама нищо общо с Хиполед камо ли с цените в Хиполенд.  Sick

Ходихме и до Sprider-a, там има намаление от 25 процента.

# 200
  • София
И ние с мъжа ми сега се връщаме от там. Повече от два часа обикаляхме и пак не всичко сме разгледали. Огромен е магазина. Цените са наистина прилични. Много силно впечатление ми направи разликата в цените на Чиковските неща. Ето тази маса http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2890 беше около 70 лв, а в каталога на Чико от вносителите Атекс е 123 лв. Сами правете сметка за какво иде реч. Всички неща на Чико са значително по-евтини от който и да било друг магазин в България. На долния етаж има дрешки, много сладурски и на прилични цени. Сукманчетата например бяха межди 10 и 20 лв.
Има голям подземен паркинг. Единственият недостатък според мен е, че беше много задушно вътре. Но определено съм доволна от Джъмбо  Simple Smile

# 201
  • София
И аз останах доволна, напазарувах доста, защото почти нищо не бях купила за Коледа. Цените наистина са доста добри, има разнообразие и ако се абстрахираме от многото китайски джунджурийки, магазинът си струва.

# 202
  • София
Току що се върнахме - въобще не беше лудница. Подземният паркинг беше полупразен.

Магазинът е невероятен, очарована съм. Има невероятно разнообразие от играчки и всякакви други неща. Цените са страхотни, и аз съм на мнение, че доста други магазини ще трябва да си помислят как ще печелят... Аз купих играчка на Фишер Прайс за 39 лв., а в Марсел е 65?!

Къщичката на джуджетата, която някой споменава, в Комсед струва 60 лв., а в Джъмбо е 39 лв.

Продукти на Запф не видях, няма.

Страаашно се изкефих, че има Littlest Pet Shop и то на чудесни цени (всъщност същите като в Гърция).

Страхотен магазин, най-после! Има артикули с образа на Dora the Explorer, Sponge Bob, Скуби ду и разни такива, които рядко се срещат из другите магазини - ама като почнеш от парти-чинийки, та до стикери, шампоанчета в тяхната форма и т.н. и т.н.

А и още има и куклите и аксесоарите Polly pocket - това са едни ситни куклички, дрешки, обувцичи и прочие, в къщи са на голяма почит, но досега ги нямаше в БГ.

# 203
  • София
Забравих още нещо - купих седалка за кола на Чико, от тези за над 15 кг., само седалка без облегалки, за 39 лв.

# 204
Ейййй най-накрая!!! Още утре съм там!

# 205
  • София
и аз сега се връщам-страхотен магазин и доста ефтин в сравнение с марсел например. доста от играчките са с - 20-25лв по надолу. от дрехите не съм очарована, но пък играчките - направо се влюбих в повечето. нямахме време с мъжа ми да го обиколим и утре пак сме на покупки. страхотен е магазина Peace

# 206
И ние току що се връщаме оттам. Нямаше много хора. Аз съм много доволна от всичко което си купихме. Напълнихме цяла количка,а платихме 100 лева. На това му викам пазар!!Много от нещата ми бяха познати, от Атина. В Атина бяха с 10-15% по ниски цени. Това е мое мнение и може да се абстрахирате от него. Обаче в сравнение с българските магазини всичко е в пъти по-евтино!!!Много съм щастлива,че го отвориха.

# 207
А какво е работното време на магазина?Някой обърна ли внимание?

# 208
Още една доволна! Магазина наистина е страхотен, реших си вече проблема с детските /а и не само/ подаръци! Широко, спокойно, но малко горещо ми се видя вътре. Канцеларските материали са супер, направо ми се събраха очите! Децата тичаха като пощурели и дърпаха каквото видят "мамо, искам" - казаха го поне 1000 пъти! Я сега да видим как ще реагира "Комсед"... А някой видя ли LEGO, че аз не видях.
 В Sprider - нищо особено, даже малко боклучЕта ми се видяха.

# 209
Сега като ви изчетох всички утре сме там със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт