Магазини Jumbo

• 245 543
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 210
 PeaceА каква е горната възрастова граница/детска Laughing/ за която може да се пазарува? newsm78

# 211
  • Ланкър, планините Овнерог
Чиковските неща наистина са доста евтини (дрънкалки по 6лв  Shocked). Констанца се офайдоса с чехли на Дисни+дъждобран пак на Дисни. Подаръците не съм ги видяла още.

А това за сравнението с Хиполенд...Става въпрос за някакво роботизирано водно конче от стиропор. В Хиполенд е 89лв, в Джъмбо-140лв. Едно и също нещо.

Иначе за другите работи-по-евтино е, но се съмнявам, че ще е така по принцип. Дано не съм права, ама май няма нещо, което да не сме побългарили.

....

Къщичката на джуджетата, която някой споменава, в Комсед струва 60 лв., а в Джъмбо е 39 лв.
....

39.99лв, а в Хипото е била 56лв

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 19:11 от Гита Ог

# 212
И ние се завърнахме от обиколката. Магазина найстина е страхотен направо съм очарована. Накупихме много неща на наиски цени. Изобщо не беше лудница както се очакваше ,съвсем спокойно можеше да се разгледа всичко само време човек да има  Crazy
Най после да направят свестен магазин и в нашата държава.

# 213
аУУУУУУУУУ не съм влизала тук 2 дни и доста съм изпуснала.Утре съм там....

# 214
еее ще се идва Peace

# 215
а утре работи ли магазина и доколко, някоя от мамите която е ходила обърнала ли е внимание на работното време, а и наистина ли има 25 % отстъпка до 10.12

# 216
Ей супер  Mr. Green а някои да е виждал кухни4ки на Fisher prise  Rolling Eyes?

# 217
  • София
а утре работи ли магазина и доколко, някоя от мамите която е ходила обърнала ли е внимание на работното време, а и наистина ли има 25 % отстъпка до 10.12
отстъпката май е за спайдера  Peace , мисля че имаше кухнички на Fisher prise , но за цена-не обърнах внимание!!!

# 218
PeaceА каква е горната възрастова граница/детска Laughing/ за която може да се пазарува? newsm78
Специално за дрешките ми казаха, че е от 0  до 6 години, но на мен ми се стори че повечето неща бяха за възраст до 2 год.
За играчките ми е трудно да преценя- но при такова разнообразие и на мен ми се доигра с играчки Laughing...

# 219
  • София-Лагера
Цитат
отстъпката май е за спайдера   
Да. Peace

# 220
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Работно време
Понеделник-Събота 10,00-22,00 часа
Неделя 10,00-20,00 часа

# 221
Работно време
Понеделник-Събота 10,00-22,00 часа
Неделя 10,00-20,00 часа
Мноооооого ти благодаря Hug

# 222
Наистина магазинът е невероятен. Има страхотни играчки, а от толкова много розово ми се зави свят... Ние ходихме късно следобед и беше спокойно, но магазинът е доста голям, и със сигурност трябва пак да се ходи, че наведнъж не успяхме да разгледаме всичко. Като цени, определено са екстра - имаше сладки бодита по 3,99 лв., а служителките на касите бяха много учтиви и усмихнати!

# 223
  • София
а на другите дрешки как са цените....и имали връхни - якета, грейки??? Обувки продават ли?

# 224
  • София
И на мен ми хареса, но определено с едно ходене не може всичко да се огледа.
А ще има ли по-големи дечица дрешки, защото аз видях само за около до 3 мах 4 годинки?

Не , че тук му е мястото, но да си кажа , че в Спайдера детските дрешки са ......абе да не съм груба, но въобще не ми харесаха.А и асортимента е съвсем беден.

Общи условия

Активация на акаунт