Магазини Jumbo

• 245 651
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 525
някой може ли да ми каже колко струва това влакче там - на фишър прайс ГеоТракс

# 526
# 527
  • в зоната на здрача
Мерцедес,няма от пеещите килимчета,аз сега ходих,даже питах една от служителките,каза че няма..
Не разчитай на казаното от служителките. Вчера за две наща ми казаха, че няма със сигурност, но аз си ги купих точно от там след като обиколих на всякъде.
Ми ще изчакам и деси_2 да види, може пък на нея друго да и кажат newsm78
Така ли става,мама му...дано не съм те подвела..
Ама аз кво да обиколя както трябва ,нали пак с мажО ходих,от него нищо не може се види.. ooooh!

# 528
Мерцедес,няма от пеещите килимчета,аз сега ходих,даже питах една от служителките,каза че няма..
Не разчитай на казаното от служителките. Вчера за две наща ми казаха, че няма със сигурност, но аз си ги купих точно от там след като обиколих на всякъде.
Ми ще изчакам и деси_2 да види, може пък на нея друго да и кажат newsm78
Така ли става,мама му...дано не съм те подвела..

Ама аз кво да обиколя както трябва ,нали пак с мажО ходих,от него нищо не може се види.. ooooh!
Не си, не си Hug
Наистина детски няма явно Sad
То и моя мъж е същия, не ще на опашка в хранителен магазин да чака, камо ли да го влача из детски магазини Joy

# 529

Благодаря, снимките са чудесни! Hug
Каква е цената на работилницата на BILDO от първата снимка, ако се сещаш?  bouquet

# 530
  • София-Лагера
някой може ли да ми каже колко струва това влакче там - на фишър прайс ГеоТракс

Взех същото за Коледа за 99лв.

Работилницата е 39лв .  bouquet

Влак4етата в Джъмбо за два вида.Едното е батерии -99лв
Другото с дистанционно -129лв

Колко са в сайта???

# 531
  • София
Вчера купих от там доста дрешки които изпрах веднага и видимо са си същите дори не се събраха а го очаквах Crazy
Само дето размерите не отговарят много аз взех бодита,пижамки,гащеризончета пак за спане и долнища анцуг някои са за 6 месеца/пижамките и анцузите/ а др за 12 мес дете  ooooh!
Е бодитата са ни тамън а сме на 4 месеца и не сме огромни на кила но височки 65 см Mr. Green

# 532
  • София-Лагера
Цитат
абе аз не съм в ред - сигурно това го има отдавна, направо съм като пусната от гората)

И аз Mr. Green

# 533
  • На черешата
 Влакчето в Амазон е 49 долара.

# 534
  • Sofia
Не си ли на Карибите вече Mr. Green

# 535
  • На черешата
Не си ли на Карибите вече Mr. Green

Стига дееее,на 28 летим,има още време.Много бързо гледаш да ме изгониш. Mr. GreenНе че на мен не ми се иска вече да съм там. Crazy

# 536
Към всички,който искат да направят мъжа си милионер-обърнете се към Фантичка само едно пояснение трябва да е бил милиардер преди да ви срещне. Mr. Green

# 537
  • На черешата
Към всички,който искат да направят мъжа си милионер-обърнете се към Фантичка само едно пояснение трябва да е бил милиардер преди да ви срещне. Mr. Green

Е,сега. Rolling EyesВлюбен е човека и в жена си и в децата си,мило и драго дава за тях. Mr. GreenЗа него пари никога не остават Embarassed,вече е разорен.

# 538
  • На черешата
 Малката ми щерка за Коледа иска крилца и магическа пръчка  Rolling Eyes.Първото го намерихме,кажете от къде да намеря второто.Или поне нещо,което да наподобява въпросната пръчка.

# 539
  • Sofia
В Джъмбо има поне пет вида пръчки - святкащи, несвяткащи, каквито ти душа иска.

Общи условия

Активация на акаунт