Магазини Jumbo

• 245 653
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 510
Запис и от мен в отбора на доволните  Peace Голям магазин, голямо разнообразие, достъпни цени. Вярно, че има и кичозни неща, но пък всеки си прави избора. С инфото, което имах и предпазливост влязохме и излязохме от паркинга успешно  Wink. Тези дни пак ще намина.

# 511
  • София
Тъй като виждам, че има пуснати линкове към електронен магазин ДаНет, съм длъжна да Ви информирам, че артикулите на Chicco /както и на повечето фирми, с които ние работим / идват с препоръчителна цена към клиент. И ние продаваме артикулите на такива.

Чернаева
ДаНет ЕООД

# 512
  • в зоната на здрача
Мерцедес,няма от пеещите килимчета,аз сега ходих,даже питах една от служителките,каза че няма..

# 513
  • Ланкър, планините Овнерог
Видях, че споменахте, че терминалите в магазина са на BRS, нали? Т.е. работят с Евролайн?

# 514
  • София
Гита,не знам аз плащах кеш и не обърнах внимание!

# 515
Мерцедес,няма от пеещите килимчета,аз сега ходих,даже питах една от служителките,каза че няма..
Благодаря ти, кетри, явно ще се наддава в и-бей   bouquet

# 516
  • София
Не разчитай на казаното от служителките. Вчера за две наща ми казаха, че няма със сигурност, но аз си ги купих точно от там след като обиколих на всякъде.

# 517
mili maiki znaete li do kolko chasa raboti vecher magazina

# 518
Не разчитай на казаното от служителките. Вчера за две наща ми казаха, че няма със сигурност, но аз си ги купих точно от там след като обиколих на всякъде.
Ми ще изчакам и деси_2 да види, може пък на нея друго да и кажат newsm78

# 519
  • sofia

в темата е написано поне 4 пъти,като последното е на предишната страница,четете
от 10до 22ч
неделя до 20ч
не е сигурно,но вече може да работят и до 21ч

# 520

в темата е написано поне 4 пъти,като последното е на предишната страница,четете
от 10до 22ч
неделя до 20ч
не е сигурно,но вече може да работят и до 21ч
Затова подминах поста, поне последните страници прочетете, преди да питате. Peace

# 521
  • София-Лагера
Музикалната маса на Чико е свършила в момента.
Има една пак 2 в едно ,но отгоре е влак4е.

На служителки да не се раз4ита.Стоката на Фишер и Чико я има и на двата етажа.И е разбъркана.
просто трябва да се обикаля и гледа хубаво.

Ето малко снимки.

# 522
izvinqvam se za povtorenieto sega go vidqh
blagodarq che dovechera trqbva da hodq che mi e poruchano proslovutoto poni pieshto i govoreshto che sme pisali pismo do dqdo koleda i da razgledam kuklenski kushtichki vie dali znaete za nqkoq hubava pak ot tozi magazin
predvaritelno blagodarq

# 523
Музикалната маса на Чико е свършила в момента.
Има една пак 2 в едно ,но отгоре е влак4е.

На служителки да не се раз4ита.Стоката на Фишер и Чико я има и на двата етажа.И е разбъркана.
просто трябва да се обикаля и гледа хубаво.

Ето малко снимки.

Благодаря, деси_2, снимките са хубави, това килимче е за каки /за съжаление Sad/, но да ви кажа, че това в Метро е подобно и струва с 20 лв повече Shocked. Забелязахте ли, че на етикета пише куНХя, а не куХНя   Rolling Eyes

# 524
  • Sofia
Аз днес пак ходих. Направо не мога да се спра, побърках се покрай тези празници. ooooh!

Днес си взех възглавници с тафта, двулицеви за по 5,99 едната.
Друго интересно - декорации за прозорци - прозрачни лепенки  и едни като желирани фигурки, които се залепят на стъклото и седят като витраж.
И елхите ми харесаха - доста кичести, имаше за 40лв. 180см. А, за първи път видях килимче за под елхата, хареса ми идеята да се скрие стойката и взех едно. (абе аз не съм в ред - сигурно това го има отдавна, направо съм като пусната от гората)

И други неща накупих, и два часа не ми стигнаха, хем за втори път отивам и уж се бях ориентирала.

Да кажа за паркинга - този път се престраших да вляза и успешно си излязох - много внимателно, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт