Магазини Jumbo

• 245 406
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нямя детски кът...даже и кафе не видях да има...

# 661
А има ли някакви подобни кукленски къщи с дребни фигурки-не обърнах внимание
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=2399

Къде точно се намираха Къщата със Снежанка и джуджетата, 2 пъти ходих, но не им обърнах внимание?

Да има ние взехме доста голяма такава за 39 лева а има и по малки за 19 мисля че бяха

# 662
  • София
Някой има ли представа къде я има колата с дистанционно, която се преобръща на 360o, с 4 еднакво големи гуми, прозрачни, светещи, със зарядно, не само с батерии? Защото обиколих над 20 магазина и половината ме гледаха, като че питам за луноход, а другата половина я имали пролетта, лятото... но вече не... Sad

Такава съм виждала да продават на Илиянци и във едно фото на Стамболийски.

# 663
  • Враца
Аз пак да питам - има ли дискове с компютърни игри, 4е племенника ми иска такъв подарък, а утре ми се отваря път към София и мисля да посетя магазина. И още, някой който е купувал бодита (бебешки), може ли да ми каже с какво ка4ество са?

# 664
Аз пак да питам - има ли дискове с компютърни игри, 4е племенника ми иска такъв подарък, а утре ми се отваря път към София и мисля да посетя магазина. И още, някой който е купувал бодита (бебешки), може ли да ми каже с какво ка4ество са?
Видя ми се ,че има компютърни игри ,след касите мисля ,че се падат. Бодита купихме 2 все още не съм му ги слагала ,изпрах ги не са мръднали, добре изглеждат.

# 665
  • софия
И аз потвърждавам за бодитата - купих, прах, не е мръднало. Нито като цвят, нито като материя. Другият път, когато ходим ще купя още.

# 666
  • София

Да има ние взехме доста голяма такава за 39 лева а има и по малки за 19 мисля че бяха
Супер.
Ако има на4ин, пусни една сним4ица, моля.

# 667
  • Враца
Много благодаря момичета   bouquet

# 668
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Някой има ли представа къде я има колата с дистанционно, която се преобръща на 360o, с 4 еднакво големи гуми, прозрачни, светещи, със зарядно, не само с батерии? Защото обиколих над 20 магазина и половината ме гледаха, като че питам за луноход, а другата половина я имали пролетта, лятото... но вече не... Sad

Не я търси тази кола Hug

# 669
Който е ходил днес да каже дали има масата на Чико-музикалната?Че ми се изчака чакането 

Takava masa mislia, che ima v magazini 9+. Dnes biah v novootkritia v Elemag, na Zlatovrah4 i tam imashe.

# 670

Супер.
Ако има на4ин, пусни една сним4ица, моля.

За съжаление няма да мога защото съм я скрила в свекърва ми ,че там ще я слагаме под елхата ,а сега сме болни и тези дни даже и на гости янма да ходиме   Rolling Eyes

# 671
PeaceВ тази връзка дали има този жираф  и някаква цена по памет newsm78Моля ви  дано някой се сети  bouquet

newsm78 newsm78 newsm78

# 672
Магазина има ли детски кът?Ако да, при какви условия и цени може да се ползва?
Аз не видях  newsm78

# 673
  • На дивана, под юргана
Аз съм изключително доволна Hug търсих от доста време bedguard /предпазен параван за легло/ тук в България за момента се оказава че има точно 2 вида на цена от по 90лв. луда работа #2gunfire  Money а там намерихме на цена от 40лв.което е супер супер изгодно и другото-тоалетна седалка взехме наи- скъпата Mr. Green която беше 10лв.а по саитовете е 20-тина,мисля че на това му се вика добър пазар,да не говорим че купихме още други коли, топки и разни джунджуриики направо за смешни пари в сравнение с другите магазини където съм влизала Hug дано да суи запазят ценовата листа и занапред със сигурност ще имат клиенти Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Некоректно е да правиш такива сравнения, дай поне снимки на нещата, които сравняваш. Щото и "тикото" и "минито" са коли, и са малки, ама "минито" не можеш да го вземеш евтинко, като "тикото", нали?
Аз бях в магазина и моето впечатление е, че това е едно по-добре подредено гръцко "Илиенци", по-близо до центъра на София. Трябва да има и такива магазини, в които да можеш да намериш по-евтини алтернативи, наистина. Но пък чак да са не'кви спасители гърците сега... Хайде моля, моля! А ти защо не си взела тоалетната седалка от 1,00 лв - видях, че имаше такива?

# 674
  • София
А има ли в магазина детски масичка със столчета за детска стая. И от кой вид? Нещо дървено има ли?

Общи условия

Активация на акаунт