Магазини Jumbo

• 245 416
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 645
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
3
етажа ли има, аз само 2 разгледах????

Етажите на магазина са 2. Къщата за понитата е на 3 етажа

# 646
  • София-Лагера
Изобщо не ме интересува от къде внася,пере ли пари или не.
Искам да се чувствам като бял човек в магазина.
И това важи за 90% от българите.
Сега съвсем спокойно всеки може да си закупи желаната игра4ка на Фишер или Чико,вместо да търси втора употреба.
Бодита са качествени,отдавна не бях виждала за 4лв боди.
Няма да пълня гушите на кварталните магазинчета. Peace

# 647
# 648
  • София
mamavassi,а къде се намират на приземния етаж артикулите за рисуване?
Относно дискусията за родните търговци  Laughing това е смешно - отидете и вижте на изложението "Произведено в България" в НДК ,колко от стоката е българска - нищожна част. Както навсякъде всичко е китайско и Чико се прави в Китай.

# 649
Изобщо не ме интересува от къде внася,пере ли пари или не.

Благодарение на Деси , открих магазина и купихме на малката страхотна джипка на акумулатор  bouquet

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 16:20 от vikuna

# 650
Отидохме в събота и не ми стигнаха два часа да го разгледам. Интерсни неща има. Цените за нов магазин са прилични. Така ще бъде за няколко месеца, а след това ще станат както другите магазини. Ако такава е им политиката- още по добре за нас.Simple Smile А за другите магазини мога да ви кажа, че цените са ги вдигнали с 100-150%.  #2gunfire

# 651
Аз съм изключително доволна Hug търсих от доста време bedguard /предпазен параван за легло/ тук в България за момента се оказава че има точно 2 вида на цена от по 90лв. луда работа #2gunfire  Money а там намерихме на цена от 40лв.което е супер супер изгодно и другото-тоалетна седалка взехме наи- скъпата Mr. Green която беше 10лв.а по саитовете е 20-тина,мисля че на това му се вика добър пазар,да не говорим че купихме още други коли, топки и разни джунджуриики направо за смешни пари в сравнение с другите магазини където съм влизала Hug дано да суи запазят ценовата листа и занапред със сигурност ще имат клиенти Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 652
Естествено, че имат печалба. При това разчитат на голям оборот, защото хората се увличат и пазаруват дребни и евтини стоки и в крайна сметка на касата се оставян не малко пари. Иначе за цените на fisher price, ето сайта с цените и сами сравнете

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=4120&e=agethumbnail&a … navCat=12-23month

и все пак са доста по-високи. А освен това големите магазини ползват по-големи отстъпки от производителите, а нашенските търговци ни дерат яко, защото ги продават на още по-високи цени.
Също така в намиращия се наблизо магазин Комсет, количка на Чиполино която струва 400лв. я продават за 1200лв.  #Crazy.

При на с всичко е по-скъпо  ooooh!

# 653
 PeaceВ тази връзка дали има този жираф  и някаква цена по памет newsm78Моля ви  дано някой се сети  bouquet

# 654
Който е ходил днес да каже дали има масата на Чико-музикалната?Че ми се изчака чакането  Sad

kmjr-бъркаш нещо Чиполино нямат количка за 1200 лв  Joy

# 655
Няма музикална маса на Чико, има само тази с влакчето и тя струва 60 лева!

# 656
  • София
А има ли някакви подобни кукленски къщи с дребни фигурки-не обърнах внимание
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=2399

Къде точно се намираха Къщата със Снежанка и джуджетата, 2 пъти ходих, но не им обърнах внимание?

# 657
  • Враца
Дали има дискове с компютърни игри  newsm78

# 658
Някой има ли представа къде я има колата с дистанционно, която се преобръща на 360o, с 4 еднакво големи гуми, прозрачни, светещи, със зарядно, не само с батерии? Защото обиколих над 20 магазина и половината ме гледаха, като че питам за луноход, а другата половина я имали пролетта, лятото... но вече не... Sad

# 659
Магазина има ли детски кът?Ако да, при какви условия и цени може да се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт