Магазини Jumbo

• 245 468
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Искам да попитам в този магазин дават ли изобщо касови бележки  Rolling Eyes На нас не ни дадоха, а после се оказа, че ни е сгрешена сметката. Но като нямахме касова бележка, върви, че доказвай! То и ние сме си виновни, че не се сетихме да я поискаме, но аз си помислех, че я е сложила в една от торбите при пакетите. А и беше такава лудница, че гледахме само по-бързо да се измъкнем.

# 631
Разбира се, че дават. Само с нея можеш да направиш рекламация, ако ти се наложи. Друг е въпроса, че касиерките им са неопитни и грешат. На мен например беше забравила да сложи в торбата едната от покупките ми. Добре че я видях.

# 632
  • Бургас
Момичета искам само да ви попитам дали някой е мяркал музикалната раничка на Чико и за колко парички?

Благодаря

# 633
  • софия
Ходих и аз до там. Имаше тук - таме  хубави стоки, но като цяло беше пълно с евтини боклуци. Мисля, че целта им е да напровят дъмпинг на всички други магазини, но това ще е временно, докато стъпят на пазара. Сигурна съм, че нещата на Чико и Фишер прайс се продават почти без никаква надценка само за да впечатлят клиента и да прецакат другите магазини. Парите си ги избиват по друг начин - или с надценки на разни други стоки, или от другите си магазини. Аз обаче не смятам да стимулирам нелоялната конкуренция, предпочитам да подкрепя българските търговци. Мисля, че така е редно.
Joy Joy Joy
Раничка няма  Peace!

# 634
И аз съм на мнение, че не ми пука какво става с другите магазини, ако продават просто с не знам каква си надценка В крайна сметка всеки сам си решава колко да вдига цената и как да рискува с оборота. Надявам се магазинът да продължи да поддържа тези цени и да вкара още по-хубави неща,  може и да са леко по-скъпи.
Да, наистина като цяло стоките в 60-70 % бяха малко по-ниско качество, но в крайна сметка отидете в един квартален добре зареден магазин и ще видите октопод в Дани за 9 лв и октопод в Джъмбо за 6 лв./примерно някаква такава разлика се яви/
Масово народа купува по-евтини играчки, по простата причина, че няма възможност за по-скъпи.
Сега да видя дали мога да дам пример.
- 19 лв

Това нещо в Джъмбо купих за 9.90!А честито!

# 635
други играчки на кидиланд не видях, но аз издирвам един трактор, който в момента е изчерпан в бг, и мяй просто проблема е с вноса на кидиланд и може затова да нямат други техни неща
иначе колите бяха на цената, на която са в хиполенд, даже нашата кола( с мики маус) в хиполенда беше на промоция лятото като я купихме и беше с 10-на лева по-евтина
аз съм доволна от магазина, покрай боклуците има кукли на меттел, поли покет, дора и др, игрчки на чико и фишер прайз, така че не мисля че може да се нарече магазин за левче
в хиполенд и в др детски магазини също има много китайски стоки, а цените са доста по- височки
на касата случихме на много свястна жена, подмени ни една играчкаи забавляваше малкия докато си оправим нещата
за робопет- май нямаше, имаше някакви др по- боклучави роботи и робозавъра, но не съм гледала специално, просто почти се спънах в тях и ми направиха впечатление
за по- големите деца- има хубави шапки и шалчета с барби и др герои, както и хубави неща за рисуване има комплекти за стъкло с шаблони, 6 контура и много цветове за 20 лв, големи дъски за рисуване, комплекти за издухващи фулмастри, печати, бои за рисуване с пръсти, това се сещам за момента
музикална раничка не мернах, но и не знам какво е , така че не съм сигурна

# 636
абе аз пък видях че например четка с гребенче на Чико което съм купила за 8.70 там стрева 9.90 та не виждам къде им е по- евтиното това са близо два лева за такъв малък аксесоар.

# 637
Незнам за какво качество на играчките говориме при положение ,че децата ни в днешно време са така презатрупани ,че едва ли се стрига до счупена играчка , а ако се стигне едва ли е проблем защото имат поне още 50 . Така ,че според мен е тъпо да се дават много пари за качествени играчки който така или иначе след 2 месеца ще са им писнали и няма да ги погледнат повече.
А ако изключиме играчките бих казала ,че в магазина има и други неща като например огромен избор на чаши ,чинийки ,вилички лъжички,възглавнички ,лигавници и т.н.с цени между 2-6 лева и половината от избора може да се намери по другите магазини за 10-15 лева е как да ги подкрепям българските търговци  newsm78просто не ми е ясно .А за аксесоарите за детски стаи незнам въобще къде в София имат конкуренция?

# 638
  • София
Да ви кажа ли какво видяхме, което не шашна?
Чикото на нашият син, за което дадохме 300 лв, там беше  200! Щипахме се дали не сънуваме, но не би...гледахме я в подробности, за да видим има ли шашма - ами няма! Решихме, че това е гръцки магазин, т.е. внос към Гърция го пращат насам и нещо май  пари перат! Thinking

Да аз пък се загледах в лятната им caddy май беше модела, която е 170-175 лв, там беше 100...
Ходих и аз до там. Имаше тук - таме  хубави стоки, но като цяло беше пълно с евтини боклуци. Мисля, че целта им е да напровят дъмпинг на всички други магазини, но това ще е временно, докато стъпят на пазара. Сигурна съм, че нещата на Чико и Фишер прайс се продават почти без никаква надценка само за да впечатлят клиента и да прецакат другите магазини. Парите си ги избиват по друг начин - или с надценки на разни други стоки, или от другите си магазини. Аз обаче не смятам да стимулирам нелоялната конкуренция, предпочитам да подкрепя българските търговци. Мисля, че така е редно.

бъди сигурна, че имат печалба и то не малка.
Не може играчка, която в щатите достига до крайния потребител за 45 долара (нали сесещаш, че това си е с надценка, печелба и т.н.), която могат да си позволят там да намалят спокойно на 35 долара за коледа, тук изведнъж да струва 185 лв....и ако в джъмбо я пуснат за 100 лв, кажи ми, че няма надценка...
Просто в българия цените са безумни, тук всеки се надява с една продажба да направи печалба, вместо да се разчита на по-голям оборот...е, може да се риеме , че Джъмбо разчита на второто явно...поне за сега...
Това може и да не е спекулация на магазините (специално за играчки на чико, фишър и т.н.), а да си е от самите вносители, налагана практика, ако Джъмбо не разчитат на вносители, а си вършат това сами няма проблем.
Ей така като питах в един ел. магазин за посочения по-горе пример почнаха да ми обясняват колко над тези 45 долара струвала доставката от щатите.....което е безумно....

# 639
Джъмбо сами си внасят от Китай нещата не разчитат на други вносители.

# 640
  • Карлово
има кукли на меттел, поли покет, дора и др, игрчки на чико и фишер прайз, така че не мисля че може да се нарече магазин за левче
Дай цени моля те, на куклите Меттел и Полипокет. Да знам дали да се хабя да ходя до там.

# 641
На мен магазина ми хареса много, купихме огромна, ходеща и пееща кукла. КОмплекта включваше още 3 чифта дънки и блузки, кичури косичка и гребенче с огледалце за цифрата от 39 лева! Навсякъде другъде са към 90-100 лева. Купихме и момичешки замък, тип кукленска къща и комплект ютия и дъска за гладене...

Не ми харесва само жегата в магазина и силната музика.....

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 11:59 от Небесна

# 642
барбита:
с бански, в марсел около 12-13 лв, там е 10 лв
балеринка- синя и розова-10 лв
балеринка от по- така около 20 лв
с аксесоари- скутер и т н 30 лв
елина фея с крила- 29 лв(купихме я)
розела, най- новата от филма 49,99, само тя е колкото навсякъде
има и много не на мател, ама са на тия цени пак и според мен не си струва, те са отделно на друг щанд
има и замъци , каляски и т н, но тях не ги гледах
има и на снежанка къща, работилница и джуджета
има аврора и пепеляшка на симба за 9,99 лв и другите по около 20 лв( 24 лв са иначе по др магазини)
за полипокет- 60 лв къща, 10 лв кукла с аксесоари дребни, 20-30 лв кукла и повечко неща, например кола, но без къщичка
има много неща на дора, която не е позната тук, както и скуби ду, едно като гъба  и др
има и понита- истинските my little pony и по- евтинки, както и къща за понита на 3 етажа, сгъваема, ако не се лъжа 60 лв

# 643
  • София
3
етажа ли има, аз само 2 разгледах????

# 644
И това е хубаво, но като знам българските търговци какви надценки би4ат, направоооооооооооооо
никак не са з съжаление и оплакване
айде няма нужда Peace
Peace надценките на СЪВЕСТНИТЕ българските търговци са безумни #2gunfire така че малко смешно ми звучи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт