Магазини Jumbo

• 245 488
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 615
Не разбирам какво толкова се прехласвате по този магазин   33uu
Имах чувството че съм в добре зареден магазин за левче, разположен на голяма площ Sick
Има много малко качествени стоки  Tired Очаквах повече  Confused
Едва ли ще повторя грешката да си загубя времето  ooooh! Crossing Arms

# 616
Имам въпрос към посетилите вече магазина: има ли черна дъска за рисуване?

Има, на подземният етаж,  при магнитните дъски и други подобни...

а СТАВАТ ЛИ ИЗОБЩО?

# 617
Ми не съм взимала от тях и не знам...просто казах, че съм видяла там.

# 618
Ми не съм взимала от тях и не знам...просто казах, че съм видяла там.

Мерси ще отскоча да ги видя.

Сори за голямите букви. Hug

# 619
  • Sofia
Аз днес ходих за втори път и пак не купих нищо Crossing Arms, освен малко коледни украси Naughty
Писта за коли купих от Хиполенд, на Walder, 95 см- 98.99 лв., огромна(в Джъмбо-нищо не ми хареса Crossing Arms, някакви китайски по 20 лв. ,а от "Колите" там съм разочарована).
А кораб-пиратски, купих от Хепиленд-37 лв.

# 620
И аз ходих днес и не съм очарована.
Накупувах си обаче много хубави изкуствени коледни звезди и много украса.Не че е кой знае какво,ама става.
Определено не е моят магазин.

# 621
  • софия

Имах чувството че съм в добре зареден магазин за левче, разположен на голяма площ Sick

Горе долу е така,но бебешките играчки на Чико и Ф.П са на много добри цени и маг. е супер попадение,за мами с дечица до 3г. възраст  Peace!коледната украса също е страхотна.

# 622
  • варненка от София
И ние не го подминахме магазина, напазарувахме това, онова. Чудесна коледна украса, страхотни играчки на Fisher price. За ниските цени на Чико не ми се коментира. Минали сме се лятото с уокъра на Чико, взехме го за 85 лв, а в Джъмбото 60  ooooh!

# 623
# 624
Да ви кажа ли какво видяхме, което не шашна?
Чикото на нашият син, за което дадохме 300 лв, там беше  200! Щипахме се дали не сънуваме, но не би...гледахме я в подробности, за да видим има ли шашма - ами няма! Решихме, че това е гръцки магазин, т.е. внос към Гърция го пращат насам и нещо май  пари перат! Thinking

# 625
Ходих и аз до там. Имаше тук - таме  хубави стоки, но като цяло беше пълно с евтини боклуци. Мисля, че целта им е да напровят дъмпинг на всички други магазини, но това ще е временно, докато стъпят на пазара. Сигурна съм, че нещата на Чико и Фишер прайс се продават почти без никаква надценка само за да впечатлят клиента и да прецакат другите магазини. Парите си ги избиват по друг начин - или с надценки на разни други стоки, или от другите си магазини. Аз обаче не смятам да стимулирам нелоялната конкуренция, предпочитам да подкрепя българските търговци. Мисля, че така е редно.

# 626
Ходих и аз до там. Имаше тук - таме  хубави стоки, но като цяло беше пълно с евтини боклуци. Мисля, че целта им е да напровят дъмпинг на всички други магазини, но това ще е временно, докато стъпят на пазара. Сигурна съм, че нещата на Чико и Фишер прайс се продават почти без никаква надценка само за да впечатлят клиента и да прецакат другите магазини. Парите си ги избиват по друг начин - или с надценки на разни други стоки, или от другите си магазини. Аз обаче не смятам да стимулирам нелоялната конкуренция, предпочитам да подкрепя българските търговци. Мисля, че така е редно.

Искаш да ми кажеш ,че ако решиш да си купиш например люлка на Фишър Прайз която в Джъмбо струва 249 лв. ти ще отидеш в Премама и ще дадеш за същата люлка 384 лв. newsm78 айде моля те  Wink  Mr. Green

# 627
  • Sofia
Дали пък да не викнем данъчни като едни съвестни български потребители
и да разберем дали правят дъмпинг или перат пари Mr. Green

# 628
И това е хубаво, но като знам българските търговци какви надценки би4ат, направоооооооооооооо
никак не са з съжаление и оплакване
айде няма нужда Peace

# 629
Според мен себестойността на артикулите е толкова нищожна, че и производителите, и Джъмбо, и другите магазини имат доста прилична печалба. Друг е въпроса, че някои за имидж продават по-скъпо. Джъмбо може да си е договорил и по-добри цени. Като купиш пясъчник за 300 лв. на Чико плащаш основно марката, печалбата, транспорта, заплатите, наем и нещо малко остава за самото изделие.

Общи условия

Активация на акаунт