Магазини Jumbo

• 245 412
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А може и да се слезе с 204 на кръстовището на Гоце Делчев и България и оттам трамвай №7 за 2 спирки.Слиза се на Билата и се връщаш леко назад през подлеза.

# 691
  • София
Благодаря ти, Marissha!

Видях ги тези в Биг Шоповете, но видях само столчетата, масичката се беше свършила. Много са им хубави цветовете. Ще трябва да отида пак.

# 692
  • София
А може и да се слезе с 204 на кръстовището на Гоце Делчев и България и оттам трамвай №7 за 2 спирки.Слиза се на Билата и се връщаш леко назад през подлеза.

Защо да сменя  като последната спирка на 204 е точно срещу билла....

# 693
  • София

Защо да сменя  като последната спирка на 204 е точно срещу билла....
Защото не знаех ,че е там точно  Embarassed.И защото си помислих ,че доста пообикаля стигне до там евентуално/представям си пазара в Борово-оттом завива наляво и после кога се слиза?

# 694
Слиза се на следващата спирка след Борово, тя е последната, и от там се вижда, минава се през подлеза, излизаш на Била, после малко посока центъра и си в Джъмбо!
Успех!

Hug Hug Hug

# 695
tigar-migar  не съм съгласна с теб Naughty  но просто всеки си има мнение моето беше това, Peace относно седалката искахме точно такава от тези меките с дръжките  отстрани нямам възможност сега просто да снимам и кача но ако държиш ще го направя,абсолютно същата я видях на 2 места на едното беше 18 на другото 20лв. така че мисля че за мен е изгодно  Peace  относно колите става въпрос за тези с дистанционните,имаше много голям избор не съм търсила това конкретно просто малкия си хвана една и за 6лв.мисля че става за ежедневна играчка Joy Не съм търсила подаръци за коледа от там вече е решено какъв ще е и тои няма да е от там,защото няма,а ще е от неподреденото Илиенци,та мисълта ми беше че аз търсех нещо конкретно което НАШИТЕ не искат да внасят за малко пари,става въпрос за предпазната решетка,лично пращах имеил на Неделчев и Неделчев защото единствено те са внасяли един по-евтин вариант,но вече не го внасят, вносът е само за над 90лв.,което въобще не ме устроива,за колите за които писах просто бяха по-междудругото Joy дано да си ме разбрала правилно Peace

# 696
Доволна съм от магазина, макар че това е тип магазин за левче, но такива по света има много, а с подбрана стока до сега в БГ- не.

Много кофти паркинг, без вентилация- направо си е опасно, да ви кажа. И в целия магазин миришеше на отработени газове Confused

# 697
  • София
Доволна съм от магазина, макар че това е тип магазин за левче, но такива по света има много, а с подбрана стока до сега в БГ- не.

Много кофти паркинг, без вентилация- направо си е опасно, да ви кажа. И в целия магазин миришеше на отработени газове Confused
Не е от паркинга, магазина още не е включен към тока и работят на дизелов генератор.

# 698
в неделя долу лютеше, не знам какъв генератор трябва да е за да захрани такъв магазин Rolling Eyes, но отравянето с СО и СО2 е страшно опасно и коварно.
Определено не е довършено всичко- имаше лелки по манти да стържат латекс Mr. Green

# 699
  • София
С градски транспорт-последната спирка на авт.204

По-назад питах, но така и не видях отговор за мен.....Работят ли с Евролайн?

Гита, чакам мъжа ми да си дойде и ще скоча до магазина, за да взема още 2-3 коледни подаръка, та ще питам по твоя въпрос Hug

# 700
  • sofia
   :hug:zdraveite,az sum suvsem nova v tozi forum,za purvi put mi se nalaga da pi6a taka,otskoro imam komputur..intresuvame temata za magazinite jumbo

# 701
  • sofia
купих детски лаптоп на спайдермен от джъмбото но не знам дали има на англииски език

# 702
Моля за помощ PraynigНякой беше публикувал снимки на уокър на фишър прайс и други неща на тая фирма..
Моля колко беше цената на уокъра и ако ги има още снимките с цените, да ми прати линк на лични
Praynig

# 703
  • София-Лагера
Моля за помощ PraynigНякой беше публикувал снимки на уокър на фишър прайс и други неща на тая фирма..
Моля колко беше цената на уокъра и ако ги има още снимките с цените, да ми прати линк на лични
Praynig

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200829&photo=3

Има поне 5-6 вида.Вси4ки са на тази цена.Вклю4ително и на Чико.  bouquet

# 704
Който е ходил днес да каже дали има масата на Чико-музикалната?Че ми се изчака чакането 

Takava masa mislia, che ima v magazini 9+. Dnes biah v novootkritia v Elemag, na Zlatovrah4 i tam imashe.
nqma Peace

Общи условия

Активация на акаунт