Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Продават ли колички Graco в Juumbо и къде се намира магазинът им в Солун?
Кога се очаква да отвори Juumba в София?
Какви са работното време и адресът на Juubo в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Продават ли колички Graco в Juumbо и къде се намира магазинът им в Солун?
-
Кога се очаква да отвори Juumba в София?
-
Какви са работното време и адресът на Juubo в София?
-
Има ли информация за откриването на магазин Juumbos в София?
-
Какви са транспортните опции близо до Jumbo в София?
но просто всеки си има мнение моето беше това,
относно седалката искахме точно такава от тези меките с дръжките отстрани нямам възможност сега просто да снимам и кача но ако държиш ще го направя,абсолютно същата я видях на 2 места на едното беше 18 на другото 20лв. така че мисля че за мен е изгодно
Не съм търсила подаръци за коледа от там вече е решено какъв ще е и тои няма да е от там,защото няма,а ще е от неподреденото Илиенци,та мисълта ми беше че аз търсех нещо конкретно което НАШИТЕ не искат да внасят за малко пари,става въпрос за предпазната решетка,лично пращах имеил на Неделчев и Неделчев защото единствено те са внасяли един по-евтин вариант,но вече не го внасят, вносът е само за над 90лв.,което въобще не ме устроива,за колите за които писах просто бяха по-междудругото
Някой беше публикувал снимки на уокър на фишър прайс и други неща на тая фирма..