Магазини Jumbo

• 245 347
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 75
В Джъмбо съм ходила само 2 пъти миналата пролет.Май нямат много голям избор за по-голями дечица/ имам в предвид над 4-5 години/ повече са за бебоци.Но пък има страхотни джунджорийки,а и голям избор на играчки както и по-евтини /китайски/ така и по-скъпи  напр.Барбита / не че те не са made in China/Магазина ще го посетя със сигурност само някоя Мама  да се включи с подробност и ако може карта къде точно ще се намира.

# 76
Намира се близо до кръстовището на България и Тодор Каблешков, точно до бензиностанцията на ОМВ. Ако идваш с кола от околовръстното се пада вдясно, след светофара на Каблешков (т.е. между Била и ОМВ). Вече има огромни табели и за Jumbo, и за Sprider, така че няма как да го пропуснеш.

Не знам как да дам линк за карта, но по това описание можеш да провериш в БГМапс

# 77
Dandelion Благодаря много стана ми напълно ясно.

# 78
може ли да ми дадете телефон на магазина
И на мен ми трябва телефон, може и в Гърция?!! Не намирам в нета!!!  newsm78
Ами това е телефона на вносителя им за България 02/9580340
Ако ти трябва имам и гръцкия.

Това върши ли работа? Е-мейла е: hrjbg@abv.bg

# 79
  • Sofia
Магазина отвори ли вече?

# 80
Не, това, което е снимала DidiBG е солунския магазин. Аз също ги видях тези обяви - за касиери, продавачи и склададжии.

# 81
Аз се зачудих, тези хора няма ли да направят реклама на откриването на магазина ? Няма ли да има билбордове, обяви въобще нещо от което хората да разберат кога е откриването. newsm78

# 82
За откриването ще се разбере. Добре е, че няма масирана реклама. Най-вероятно ще заложат този бюджет в намаление на цените. Това ме устройва повече от рекламата  Mr. Green

# 83
Чакайте да видите (ако е такава политиката им и в Бг) какви реклами правят - свят ще ви се завие и ще искате да забранят реклами...
Мен всеки път като ги гледам, когато съм в Гърция, ме сърбят ръцете и паля колата да тръгвам към най-близкия магазин  Mr. Green

# 84
аз имам от кипър подаък - готини са  Flutter

# 85
  • Beyond the Frontiers
Минах днес покрай магазина, разчистваха отпред, махнали са и оградата. Crossing Arms ще чакаме

# 86
O,super.Mnogo se radvam i naistina neka koito prav vidi 4e e otvoreno da dade signal Laughing

# 87
  • София
Айде деее Rolling Eyes изчака ми се чакалото Crazy

# 88
Айде деее Rolling Eyes изчака ми се чакалото Crazy

ох и на мен  Wink

# 89
Днес минах оттам и изглежда доста готово. От друга страна още стоят лепенките по някои от стъклата... Най-смешното беше, че отпред работници още слагаха плочки, а след тях една леля веднага почистваше с метлата.

Все си мисля, че ако планират да отворят тези дни, нямаше да ни оставят да гадаем, а щяха да пуснат реклама тук-там. Не че им трябва реклама де - достатъчно е да пуснат един пост в тази тема  Joy

Общи условия

Активация на акаунт