Магазини Jumbo

• 245 584
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не че им трябва реклама де - достатъчно е да пуснат един пост в тази тема  Joy

Joy Joy Joy

# 91
Ох, нямам търпение вече... Пред магазина няма ли вече съобщение за датата на откриването.  Laughing Представям си какво ще е първия ден.  #Crazy Важното е, че всеки ден се намира кой да ни информира какво е развитието. Благодаря за което!

# 92
  • София
В събота минахме покрай магазина и още не беше отворен, но ми се видя, че рафтовете вътре бяха подредени. Ще следя темата за откриването на магазина, зарибихте ме Wink

# 93
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Стоките са същите като в Гърция. Цените са много прилични. Очакваме търговско разрешително и се надяваме петък или в понеделник 10.12. да отворим врати. За сега работното време е от 10 до 22 часа.

# 94
Аз се зачудих, тези хора няма ли да направят реклама на откриването на магазина ? Няма ли да има билбордове, обяви въобще нещо от което хората да разберат кога е откриването. newsm78

Няма да има реклами поне засега

# 95
Стоките са същите като в Гърция. Цените са много прилични. Очакваме търговско разрешително и се надяваме петък или в понеделник 10.12. да отворим врати. За сега работното време е от 10 до 22 часа.

Надявам се да ни информмираш, кога точно ще отвори врати така чакания магазин.
А за работното време нямам думи, това май ще е първият детски магазин ( и не само детски) с подобно работно време. Peace

# 96
  • София

Браво за работното време!!!Искренно се надявам от там да напазарувам за Коледа за дъщеря ми и племенницата!!!!  bouquet

# 97
При нас всичко е предпоследно.

Щом има яснота ще пусна актуална информация

# 98
  • в реалността
А някой да знае нещо сайтче на магазина, или някаква възможност поне да се разглежда какво предлагат, след като няма да има онлайн пазаруване.Поне да можем и ние от провинцията да видим какво има и да търсим начин да поръчваме на някого да ни купува и праща. Sad Cry Cry

# 99
Здравейте на всички мами.Аз също се записвам за темата-магазин JUMBO.Много пъти съм пазарувала от JUMBO в Гърция и съм много доволна,а и цените на повечето стоки са приемливи.Баща ми живее в Гърция и нещата които изпраща за децата ми са от JUMBO.А и Гърците са фенове на тези магазини и само от там пазаруват Детски стоки.Има страхотни неща-дано го отворят по скоро Simple Smile))

# 100
  • София
...Щом има яснота ще пусна актуална информация

Чакаме с нетърпение...аз вече съм готова на старта   animal037

# 101
А някой да знае нещо сайтче на магазина, или някаква възможност поне да се разглежда какво предлагат, след като няма да има онлайн пазаруване.Поне да можем и ние от провинцията да видим какво има и да търсим начин да поръчваме на някого да ни купува и праща. Sad Cry Cry

На български няма, www.jumbo.gr

# 102
  • Nice / France
Блазе на мамите софиянки страхотен магазин ще си имате, а ние мамите от Варна само можем да се надяваме да отворят и тук.

# 103
Блазе на мамите софиянки страхотен магазин ще си имате, а ние мамите от Варна само можем да се надяваме да отворят и тук.

Ще има и при вас. Първо ще строим още 2 в София, а после и в провинцията

# 104
  • Nice / France

Ще има и при вас. Първо ще строим още 2 в София, а после и в провинцията

Еееее това вече е страхотна новина. Дано е скоро. Благодаря за инфото.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт