Магазини Jumbo

• 245 609
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ДейзиГ  всички стискаме палци за разрешителното  Laughing Ей няма ли кой да помогне  Joy

А представяте ли се в първия ден на откриването колко мами от БГ МАММА ще има  Joy може да ни пуснете по един бонус календарче Mr. Green бая оборот ще направим Whistling

# 106
ДейзиГ  всички стискаме палци за разрешителното  Laughing Ей няма ли кой да помогне  Joy

А представяте ли се в първия ден на откриването колко мами от БГ МАММА ще има  Joy може да ни пуснете по един бонус календарче Mr. Green бая оборот ще направим Whistling
Можеме направо среща да си спретнеме за по кафе след огледа на магазина Joy

# 107

Можеме направо среща да си спретнеме за по кафе след огледа на магазина Joy
Peace
Или направо да си сложим по една табелка "Бг-мама ", за да се разпознаем.  Joy

# 108
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Календарчета, за сега няма, но има шанс да отворим в СЪБОТА - 08.12.2007 г.
Утре ще ви дам по-точна информация

# 109
  • София
...А представяте ли се в първия ден на откриването колко мами от БГ МАММА ще има  Joy може да ни пуснете по един бонус календарче Mr. Green бая оборот ще направим Whistling
Ама наистина- няма ли да има някакви преференции за "БГ Мамите"  Whistling
Това с табелките ми хареса, а може за по- прикрито да накуцваме с левия крак  Joy

Money  Money  Money

# 110
Ти зарадва душата ми   bouquet

# 111
За събота ще бъда супер.Чакам вече толкова време.Даже спрях да купувам играчки на сина си,защото искам да му взема от там,повечко.Като се сетя какви неща имаше в Атина и на страхотни цени.

# 112
За събота ще бъда супер.Чакам вече толкова време.Даже спрях да купувам играчки на сина си,защото искам да му взема от там,повечко.Като се сетя какви неща имаше в Атина и на страхотни цени.
И аз чакам с надежда, но мислите ли, че цените ще са като в Гърция. Аз мисля, че ще ни изненадат неприятно. Sad

# 113
  • София
Съвсем близо до магазина живея и с удоволствие ще напазарувам нещата за бебето от там:)
Нямам търпение да отвори врати,но мисля да пропусна първоначалната еуфория и да отида в работен ден когато се надявам да е по-спокойно:)

# 114
Хм, и аз съм на близо, само да не пропусна момента на отваряне.... иначе, все се заричам да не ходя първия ден, като откриват нещо, и все съм там! Толкова се наслушах от една приятелка за това "Джъмбо", че ако не ми хареса, ще й откъсна ушичките!

# 115
  • София
дано скоро да го отворят тези дни, ако е в събота ще завлека и съпругът ми (за да бута количката де Joy) Praynig Peace
мами, които живеете близо - кажете какъв транспорт минава наблизо! и по-точно къде е това на тодор каблешков?!?

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 09:58 от desislava69

# 116
И аз чакам с надежда, но мислите ли, че цените ще са като в Гърция. Аз мисля, че ще ни изненадат неприятно. Sad

Аз лично не съм ходила в Гърция и незнам какви са там цените, но при нас са много прилични

# 117
Цените драстично се различават от тези в Премама и другите подобни, макар че разгледах само втория етаж където са дребните неща за дома и дрехите, играчките и по-едрите неща не съм видяла още

# 118
  • София
Минава трамвай # 7. Слиза се на предпоследната спирка, която е за Билла-та и се връщаш назад.

# 119
дано скоро да го отворят тези дни, ако е в събота ще завлека и съпругът ми (за да бута количката де Joy) Praynig Peace
мами, които живеете близо - кажете какъв транспорт минава наблизо! и по-точно къде е това на тодор каблешков?!?

На Тодор Каблешков се намира магазин Комсед, ДЖАМБО е на бул. България 51. Пада се втората кооперация след Била в посока центъра.

Общи условия

Активация на акаунт