Магазини Jumbo

• 245 558
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 180
Наистина ми е спешно и важно да ми кажете как се стига с градски транспорт до там. Мъж ми е на обиколка за подарък на каката. Казах му горе-долу къде е, но и на него му е тъмна индия там. Чака да му звънна. Учил е в Текстила. Ако може според него да ме ориентирате. Плииийййййзззз!!!

"Слиза се на подлеза на Бул. България и Тодор Каблешков 
Стига се с трамвай 7- /от Надежда през целия център/
 и автобус  64 - / от Център по хигиена/ а пък до там стигат много други автобуси

Маршрутки 19 и 21 до бул. Гоце Делчев и бул. България"

# 181
  • sofia
Слиза се на подлеза на Бул. България и Тодор Каблешков  Peace
Стига се с трамвай 7- /от Надежда през целия център/
 и автобус  64 - / от Център по хигиена/ а пък до там стигат много други автобуси Peace
За маршрутки не се сещам Thinking

Маршрутки 19 и 21 до бул. Гоце Делчев и бул. България

Това намерих в темата

# 182
  • Ланкър, планините Овнерог
Много благодаря! Знаех си, че някъде в темата сигурно го пише, но нямах време да я изчета. Ориентирах си мъжО  Hug

# 183
ДейзиГ, имате ли в Джъмбо бънджита(скачащи гащи) някакви?
Днес не успяхме да намерим, но и не успяхме да обиколим всичко в Джъмбо, просто исках да знам предварително.

Мерси Simple Smile

# 184
И аз сега се прибирам,има всякакви играчки.Цените са наистина ниски.Купих подарък на средната ми племенница от там, комплект 2 кукли с разни аксесоари и нещо като тоалетка от филмчето "Ягодов сладкиш" на прилична цена.Има цялата серия с понитата, барби всякакви варианти, гериоте от филмите на Дисни.За момчета също има голям избор, но не мога да конкретизирам Embarassed.На долния етаж има бебешки стоки, стоки за дома, ученически неща.
Общо взето съм доволна.Пак ще ида с мъжо, за да изберем за Вики подаръци.
Със сигурност пропускам нещо, но стоките са адски много. Peace

# 185
  • София-Лагера
Номер 1.Страхотен е.
Бодита-3.99
Коледни салфетки 50бр-2лв
Кукли много красиви-10лв
МНОГО ЕВТИНОООООООООО LaughingНаправо съм о4арована. newsm44
Спайдърмени,Ме4о Пух,Барбита ......... #Crazy #Crazy

# 186
  • Ланкър, планините Овнерог
Много сте лоши. Сега умирам от яд, че не мога да ида и аз. Като се знам, доста неща бих накупила, а мъж ми ще купи само това, за което е тръгнал  Crazy

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 14:35 от Гита Ог

# 187
  • София
И аз съм впечатлена от Джамбо.За съжаление е невъзможно да се види всичко на едно ходене,защото магазина е меко казано огромен.Тъй като играчките вече са уредени се отдадох на купуване на Коледни украси. Цените на всичко са отлични и избора е много голям!

# 188
  • София-Лагера
Много от магазините ,направо ще фалират.Да не говорим за разликата в цените.
Трябваше ни един такъв магазин за да се осъзнаят останалите Peace

# 189
Момичета ,които сте го посетили днес кажете лудница ли беше?Имаме утре билети за театър и си мислех след това да отидем и до магазина .

# 190
  • София
Магазинът е толкова голям,че трудно би било лудница според мен.Но иначе на обяд, когато ходихме ние беше много спокойно!

# 191
  • sofia
Дали видяхте дали имаше кукли на Zapf.
Искам да взема едно бебе Анабел за подарък,в Метро е 100лв и ми е интересно колко е в Джъмбо newsm78

# 192
Дали видяхте дали имаше кукли на Zapf.
Искам да взема едно бебе Анабел за подарък,в Метро е 100лв и ми е интересно колко е в Джъмбо newsm78
И на нас ние това желанието за Коледа и аз точно за това ще отида до там,пък ако го няма в Джъмбо -Комсед и той е близо там има със сигурност Анабел на цена 109 лева

# 193
Супер. Добре, че работи събота и неделя.
Аз искам да попитам дали има хубави коледни шапки за деца. Изобщо някакви коледни дрешки - блузи с надпис помощник на дядо коледа или нещо подобно?

# 194
  • София-Лагера

W Пакостник е 85лв.За мен това беше един от най-евтините магазини.
В Джъмбо е 60лв.Разлика 25лв.Това си е цифра Peace

Общи условия

Активация на акаунт